Burtici fericite de septembrie-octombrie (212)
Raspunsuri - Pagina 10
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irina.c. eu am fost luni internata la polizu, am avut travaliu fals, si nu mi-a trebuit decat buletinul. M-am oferit sa le dau si adeverinta de salariat, dar n-a fost nevoie |
Cred ca scap fara buletin(abia marti depun actele pt el,asta dk o sa pot merge, iese in 2 sapt si nu exista urgenta) daca vine dr meu. Mai mult pt certificat imi fac griji.Stiti cumva daca la Polizu se fac externari bebitilor fara certificat de nastere?
Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 8 ZILE
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui uve_got_mail Si eu lpatesc la fel seara si pt ca ma trezesc des, deschid noaptea geamul...al meu se intreaba unde o fii racit Inainte eu eram friguroasa familiei |
Era si "normal", doar avem acelasi dpn.
Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 8 ZILE
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Ai dreptate. Si sa stii ca reusesc sa zambesc numai de frica sa nu iasa asta mica depresiva. Multumesc de ganduri. Stiu exact ce m-a doborat si de ce nu am putere acum, dar mai stiu ca se va termina in curand. Stiu ca toate murim de frica, ca spunem sau nu. Stiu multe ca mi-s fata desteapta. Stii cu teoria si practica, nu? 30+ Chiara Ada |
practica ne omoara...i know
MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!
kemsy spune:
Iulika...esti? (si nu numai )
Ca mi-a venit o intrebare in minte.
Cum ai procedat tu cu mersul la spital?Explic imediat
Daca sunt pozitiva la streptococ B, care e in col, inseamna ca trebuie sa ajung la spital inainte ca al meu copil sa ajunga aici...deci inainte sa se dilate colul si sa coboare bebe.
Eu ce fac, fug la spital la cel mai mic junghi, sau astept celebrele contractii la 10 minute?Asta nu inseamna ca bebe deja se poate contamina??
Ce stress!!!Eu as vrea sa stau cat mai mult acasa, daca incepe travaliu, poate fac o baie, ceva...dar sa stiu daca se poate
Si azi am fost f f irascibila...cred ca si umbra mea ma enerva. Oare ce e?!?
Gianina 40 + 1 dupa UM si 40-1 dupa ecograf cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit si balanta cu personalitate !
AMR: de acum poate sa vina cand vrea...dar nu vrea
Fotografii
kemsy spune:
Mai, ce e linistea asta? Nu dorm bebeii?Sau molfaie tzatzile ??
Merg sa alimentez cu ceva biscuiti cu nutela
Fotografii
raluk16 spune:
Kemsy daca nu se rup membranele, eu asa stiu ca poti merge cum te-a sfatuit probabil medicul, cand ai contractii la 5-10 minute. Bebe nu se contamineaza atata timp cat are membranele intacte. Daca stai mai departe de spital, eventual mai repede, dar nu cred ca are rost cand inca nu sunt regulate. Deci bebe se contamineaza daca se rupe apa sau chiar cand nasti, ceea ce e multe ore mai tarziu, cand trece prin canal.
De ce intrebi? Sunt ceva contractii?
37+ Alex - cumparaturi bebe
crissbebe spune:
Buna seara fetelor...
FELICITARI NOILOR MAMICI SI BUN VENIT PE LUME BEBELUSILOR LOR...
azi am fost la doctor sa-mi scoata firele... doamne ce depresie am... nu ma pot abtine din plans...ma simt foarte mutilata...am o operatie tare urata,stramba si care ma doare...am colturi de piele stransa in parti..arat ca naiba...
cand i-am zis dr de asta a zis ferm..."ce voiai sa moara copilul? doar stii ca ne-am chinuit sa-l scoatem ca nu a vrut sa iasa..."
Stiu lucrul asta dar totusi la cati bani am dat ma asteptam sa fiu tratata mai bine... sunt foarte dezamagita...
Am fost si cu bebe la pediatru....a luat 510 gr in greutate si a mai crescut 1 cm...dar si cu bebe e o mica problema...trebuie sa merg sa-i fac un control la medicul ortoped ca ar avea o problema cu un piciorus..plus ca mi-a zis ca are platfus...
fetelor sunt distrusa...nu mai pot...simt ca o iau razna...nu stiu ce sa mai zic sau sa mai fac...si al meu sot e iar plecat...
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui crissbebe Buna seara fetelor... FELICITARI NOILOR MAMICI SI BUN VENIT PE LUME BEBELUSILOR LOR... azi am fost la doctor sa-mi scoata firele... doamne ce depresie am... nu ma pot abtine din plans...ma simt foarte mutilata...am o operatie tare urata,stramba si care ma doare...am colturi de piele stransa in parti..arat ca naiba... cand i-am zis dr de asta a zis ferm..."ce voiai sa moara copilul? doar stii ca ne-am chinuit sa-l scoatem ca nu a vrut sa iasa..." Stiu lucrul asta dar totusi la cati bani am dat ma asteptam sa fiu tratata mai bine... sunt foarte dezamagita... Am fost si cu bebe la pediatru....a luat 510 gr in greutate si a mai crescut 1 cm...dar si cu bebe e o mica problema...trebuie sa merg sa-i fac un control la medicul ortoped ca ar avea o problema cu un piciorus..plus ca mi-a zis ca are platfus... fetelor sunt distrusa...nu mai pot...simt ca o iau razna...nu stiu ce sa mai zic sau sa mai fac...si al meu sot e iar plecat... MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian |
imi pare rau de operatie. poate va arata mai bine cand se vindeca. cat depsre platfus...si eu am si fratele meu. Nu e nici o problema. se rezolva cu talonete. am purtat incepand cu 5-6 ani si s-a indreptat. si eu mergeam rau in interior. Don't panic. daca corectezi nu e nici o problema. cat depsre cealata problemutza...sa speram ca li se pare. si de fratele meu au zis ca are un picior mai scurt...malformatie congenitala, de au distrus-o pe mama. si a ajuns la bucuresti si copilul era ok. Deci...nu dispera.
MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!
mary_07 spune:
Crissbebe,imi pare rau ca treci prin asa ceva
Referitor la problema puiului,nush ce sa-ti zic,vad ca ti-a scris Maria,poate are dreptate si nu e cazul sa te panichezi asa tare
Cat despre operatie,i know what you mean.La primul copil,dupa ce am ajuns acasa din spital ,la cateva zile mi-am dat jos pansamentul,am facut dus si m-am instalat frumos in fata oglindei sa-mi "admir" hidosenia.Deci pe bune,arata fff urat,ma gandeam ca o sa fie pe veci asa (plus ca a mea e pe verticala si se vede,nu ca cea pe orizontala).Eii,si in cateva luni,s-a transformat intr-o dungulita frumoasa rozalie..nu-mi venea sa cred.Mai asteapta,e inca prea devreme pt a se vindeca de tot
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
kemsy spune:
Raluk, nooop, nik la orizont
Crissbebe , cam nesimtit doctorul... [hug], lasaa ca la fofo se vindeca, nu fi deprimata...Iar cu bebe nu cred ca e o problema grava...stai linistita, o sa fie bine,se poate corecta. Nu mai fi trista
Fotografii