Burtici fericite de septembrie-octombrie (212)
Raspunsuri - Pagina 11
suede spune:
Nu mai plange,o sa se vindece si n-o sa mai arate asa....
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Buna seara fetelor... FELICITARI NOILOR MAMICI SI BUN VENIT PE LUME BEBELUSILOR LOR... azi am fost la doctor sa-mi scoata firele... doamne ce depresie am... nu ma pot abtine din plans...ma simt foarte mutilata...am o operatie tare urata,stramba si care ma doare...am colturi de piele stransa in parti..arat ca naiba... cand i-am zis dr de asta a zis ferm..."ce voiai sa moara copilul? doar stii ca ne-am chinuit sa-l scoatem ca nu a vrut sa iasa..." Stiu lucrul asta dar totusi la cati bani am dat ma asteptam sa fiu tratata mai bine... sunt foarte dezamagita... Am fost si cu bebe la pediatru....a luat 510 gr in greutate si a mai crescut 1 cm...dar si cu bebe e o mica problema...trebuie sa merg sa-i fac un control la medicul ortoped ca ar avea o problema cu un piciorus..plus ca mi-a zis ca are platfus... fetelor sunt distrusa...nu mai pot...simt ca o iau razna...nu stiu ce sa mai zic sau sa mai fac...si al meu sot e iar plecat... MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian |
36+Mihnea Costin
suede spune:
Ma bag la somn...m-am tot uitat pe net dupa diverse chestii de bebe.Am tot auzit varianta ca in prima luna bebe n-are nevoie de patut,ca ar fi suficient un cos...voi ce parere aveti?
Va pup!
Ne vedem maine.
Noapte buna!
36+Mihnea Costin
kemsy spune:
Eu merg la somnic. Am reusit sa mai alung o pata de pe creier, si anume am scos la imprimanta din cursul lamaze de pe mail fazele cu respiratia. Ma si vad in spital, cu dureri, si cu sotzul lecturandu-mi: acum...concentreaza atentia, huuuuu, haaaaa Dar ce nu fac eu pentru linistea mea sufleteasca
Noapte buna!!
Gianina 40 + 1 dupa UM si 40-1 dupa ecograf cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit si balanta cu personalitate !
Fotografii
raluk16 spune:
Noapte buna fetelor care ati mers la somn!
suede e ok si cosulet la inceput, dar e o investitie in plus, pentru ca tot la patut ajungi rapid.
criss treaba cu platfusul nici nu stiam ca isi pot da seama asa repede. Pe mine m-au "cercetat" cateva luni doctorii dupa ce am inceput sa umblu, pentru ca ma dureau picioarele. Oricum nu e o problema asta. N-are rost sa te stresezi pana nu afli un verdict clar si cu cealalta problema la piciorus. Gandeste-te ca ii transmiti starea ta lui bebe. Si exista doua situatii: daca este o problema oricum nu ai rezolvat-o tu plangand, daca nu e o problema ai plans degeaba. Cu operatia, sigur va fi ok in timp. Eu am doua operatii abdominale si in timp am ajuns sa-mi iubesc cicatricele. Gandeste-te ca la tine acea cicatrice e si mai importanta: pe acolo a iesit puiul tau! Iti spun eu ca se va face frumoasa si vei iubi la nebunie cicatricea!!!
37+ Alex - cumparaturi bebe
coolutz spune:
am si eu o dilema....nu reusesc sa imi editez semnatura...se pare ca am uitat cum se face........ma ajuta cineva?
,
andrea si andrei(6april2007)
crissbebe spune:
Fetelor va multumesc ptr incurajari...am mare nevoie de cineva care sa fie alaturi de mine...cat despre operatie stiu ca dr a procedat asa ptr a-mi salva copilul...cred ca eram muuuulllttt mai distrusa daca imi murea copilasul la nastere...insa simto repulsie fata de mine cand ma vad asa mutilata..ptr ca asta e cuvantul perfect ptr a descrie taietura ce o am....v-as arata poze cu ea ca sa va da-ti seama dar nu vreau sa sperii si alte fete care inca nu si-au adus pe lume puiutii si care poate vor face cezariana...
Iar problema cu piciorusele lui bebe....platfusul nu ar fi o mare problema...stiu ca se poate corecta...ci mi-e teama ca la piciorusul stang sa nu aibe vreo problema mai mare,caci 2 dr mi-au recomandat sa-i fac echo ptr a depista daca are displazie de sold... ptr a o depista din timp si a nu se ajunge la operatie chirurgicala...
Sper sa nu aibe asa ceva...insa au zis ca e posibil deoarece a stat aiurea in burtica,avand probleme cu placenta (fiind mai mare) l-a inghesuit pe bebe prea rau...eu fiind si mica in bazin de fel...
Asta e nu am ce face decat sa ma rog ca bebelusul meu mult iubit si asteptat va fi bine si ca vom scapa de gandurile negre cu care va trebui sa ma lupt inca 3 sapt de acum incolo pana vom face ecografia...ptr ca trebuie facuta intre 4-6 sapt..
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian
raluk16 spune:
coolutz, la Profil personal -> Editeaza profil -> ultima chestie de jos, nu stiu, Optiuni cred ca e...
criss eu stiu multa lume carora li s-a recomandat o ecografie pentru displazia de sold, si toate au fost ok, doctorii cer asta sa fie siguri. Nu are nici un rost sa te stresezi dinainte, ca va fi si bebe agitat.
Fetelor, eu ma dau pe youtube, ca nu reusesc sa ma decid daca investesc intr-o pompa electrica sau ies mai ieftin cu una manuala. Si am gasit videoul www.youtube.com/watch?v=pxjOmgfE_Rg&feature=PlayList&p=7A648F9A755C76A9&index=0" target="_blank">asta cu o tanti care pompeaza electric. Am vrut sa vi-l arat ca sa vedeti, care spuneti ca iese lapte putin cu pompa, ca si tanti pompeaza o ora ca sa scoata cat ii trebuie. Pe langa ca bebe stimuleaza eliberarea hormonilor oxitocina si prolactina (care ajuta la fabricarea laptelui si la coborarea lui), ceea ce o pompa nu face.
raluk16 spune:
de fapt am gasit www.youtube.com/view_play_list?p=7A648F9A755C76A9" target="_blank">playlistul cuiva, si majoritatea filmelor sunt foarte interesante!
crissbebe spune:
Raluk eu mi-am luat initial pompa de la chicco aia tip seringa...o porcarie de pompa...la 2 zile a trebuit sa-mi iau alta....initial am vrut sa-mi iau pompa electrica de la avent dar am zis ca dau prea multi bani pe ea ptr un timp scurt...nu se merita sa dau 5-6 mil ptr o luna max...asa ca mi-am luat pompa tot de la avent dar cea manuala(aproape 3 mil) si crede-ma ca ma inteleg ffff bine cu ea...
Bine eu o folosesc ptr ca am mult prea mult lapte...si bebe nu poate sa pape tot...asa ca o folosesc si laptele il pun la flori... de cele maimulte ori nici nu am nevoie de ea insa cand simt sanii mult prea tensionati...odata la 2 zile o folosesc si gata trece...
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian
raluk16 spune:
Criss multumesc mult! Deci nu obosesti pompand...
Fetelor, m-a lovit somnul, va tzuc si va doresc noapte buna! Criss culca-te, sa vezi ca vei fi mult mai linistita dupa un somn bun.