Burtici fericite de septembrie-octombrie (212)
Raspunsuri - Pagina 3
monikus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Doro76
Pai nu prea ai cum sa nu-ti dai seama...curge muuult lichid...se scurge pe picioruse..iti dai tu seama...si apoi vin contractiile...alea rele, dureroase...nu-ti fa griji ca nu-ti dai seama Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005) |
Offf sa dea DD sa imi dau seama ca tare imi e frica. Poate are totusi rabdare bebe pana la cezariana si nu imi da de furca inainte.
Monica 36+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE
moni_iulia spune:
Felicitari mami Tulibu!!!
Te-ai cam grabit,Vladimir , dar esti binevenit!
THEA22, ai un ton optimit asa ca nu-mi fac griji.Cu siguranta vei trece cu bine peste perioada asta.Succes!
coolutz, bine ai venit!
Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
AMR 9 ZILE
uve_got_mail spune:
Monikus, bine ai revenit! D-apoi cu arsurile astea, eu am zile cand si de la apa am si zile in care pot sa mananc orice...deci nu cred ca e de la alimente neaparat. Si legat de momentul nasterii, habar nu am cum va fii, ma bazez pe durere, mai degraba decat pe ruperea membranelor...pe mine de vreo doua seri ma doare spatele, dar ziu nimic. Diseara mergem la cumparaturi, sper sa o motiveze ceva!
Raluk, si pe mine ma dispera sotul: cica de ce nu vreau sa fac ceza, sa avem mai repede acasa; bine, el nu ma intelege de ce nu vreau epidurala...dar fiecare cu nebuniile lui
Giuliella, sa va bucurati de o fetita sanatoasa si norocoasa!
Kinga, bafta maine, sa fie o zi fericita la finalul careia sa iti tii puiul sanatos in brate!
38+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
Roxxy80 spune:
Monikus, nu te mai gandi tu la prostioare. ia sa vezi tu ca bebe va sta super cumintel pana in ziua cu cezariana. gandeste-te ca eu aveam colul sters si am rezistat cu succes. Important e sa stai linistita.
De asemenea, e f important ca doctorul tau sa te cheme la control mult mai des si sa-si dea seama cand se apropie momentul (dupa aspectul colului - adica sa-ti faca tuseu vaginal). Eu trebuia sa nasc pe 10 septembrie. La ultimul control de pe 5 septembrie, doctorul mi-a spus ca sigur nu mai rezist pana pe 10 si mi-a propus data de 8 (cu promisiunea ferma din partea mea ca stau cuminte in pat - promisiune pe care nu am tinut-o ). Ideea e ca in noaptea de 7 spre 8 am inceput sa am contractii multe, deci nasterea naturala era f aproape.
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
uve_got_mail spune:
Ma uitam pe listele de DPN-uri si vad ca pe cat de grabite au fost fetele din septembrie, pe atat de punctuale vom fii noi in octombrie. Asa sunt balantele?!?
38+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uve_got_mail Monikus, bine ai revenit! D-apoi cu arsurile astea, eu am zile cand si de la apa am si zile in care pot sa mananc orice...deci nu cred ca e de la alimente neaparat. Si legat de momentul nasterii, habar nu am cum va fii, ma bazez pe durere, mai degraba decat pe ruperea membranelor...pe mine de vreo doua seri ma doare spatele, dar ziu nimic. Diseara mergem la cumparaturi, sper sa o motiveze ceva! Raluk, si pe mine ma dispera sotul: cica de ce nu vreau sa fac ceza, sa avem mai repede acasa; bine, el nu ma intelege de ce nu vreau epidurala...dar fiecare cu nebuniile lui Giuliella, sa va bucurati de o fetita sanatoasa si norocoasa! Kinga, bafta maine, sa fie o zi fericita la finalul careia sa iti tii puiul sanatos in brate! 38+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria |
Uve, sa stii ca si eu am observat ca nu am arsuri de la ceva anume. Poate daca nu ar fi si datul la boboci, chiar mi-ar placea sa mai stea bebe la caldurica dar m-am cam saturat de neplacerile sarcinii.
Noi am cumparat aproape tot pt bebe. Ser fiziologic inca nu am luat dar in rest.... Daca tu vrei, sper sa fie motivata bebelusa si sa vina la mami.
Chiar, am uitat sa va spun ca am fost la baby expo si am reusit sa iau carutul pe care n-il doream. Am luat un Chicco ct 0.2 cel si cu scoica de masina. A fost cam scumput dar asta e. N-il doream foarte mult pt bebe. E adevarat ca e rosu cu gri si nu prea e pt baietel dar o sa consideram ca e rosu ca masinile ferrari.
VARSTA BEBE
mkunigunda spune:
citat din mesajul lui kemsy
Deci au inceput pariurile? Pai cum sa nasc daca nu am nici un semn?? Tot urmaresc un dop...dar nici ala nu apare Gianina 40 + 1 dupa UM si 40-1 dupa ecograf cu Loris Stefan Viitoare mami de printisor iubit si balanta cu personalitate ! AMR: de acum poate sa vina cand vrea...dar nu vrea Fotografii |
Nici eu nu am nici un semn, doar burtoiu care sta sa plezneasca si stiu ca am deja o dilatatie de 2 cm fara sa fi facut nimic. Asa ca..nu se stie niciodata, de acum oricand e posibil.
_
39+ cu dragostea noastra Victor
AMR 1 ZI!!!
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxxy80 Monikus, nu te mai gandi tu la prostioare. ia sa vezi tu ca bebe va sta super cumintel pana in ziua cu cezariana. gandeste-te ca eu aveam colul sters si am rezistat cu succes. Important e sa stai linistita. De asemenea, e f important ca doctorul tau sa te cheme la control mult mai des si sa-si dea seama cand se apropie momentul (dupa aspectul colului - adica sa-ti faca tuseu vaginal). Eu trebuia sa nasc pe 10 septembrie. La ultimul control de pe 5 septembrie, doctorul mi-a spus ca sigur nu mai rezist pana pe 10 si mi-a propus data de 8 (cu promisiunea ferma din partea mea ca stau cuminte in pat - promisiune pe care nu am tinut-o ). Ideea e ca in noaptea de 7 spre 8 am inceput sa am contractii multe, deci nasterea naturala era f aproape. Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009) |
Roxxy eu nu sunt tocmai multumita de dr mea dar de acum treaca. Pe mine m-a vazut ultima data pe 10 sept la 33 de sapt. M-a programat la urmatorul control abia pe 12 oct adica la 38 de sapt. Sper sa stea linistit acolo pana pe 12 cand ma duc la control. Oricum, deja nu mai pot dormi in nici o pozitie si a inceput sa imi fie foarte greu dar asta e. Macar sa fie bebe sanatos. Acum tinand cont ca 12 nu e decat peste doua sapt....sper sa mai avem rabdare amandoi.
VARSTA BEBE
mkunigunda spune:
citat din mesajul lui Andrecluj
Un copilas sanatos si gata. Maine iti facem galerie, da? 30+ Chiara Ada |
Sa-ti dea DD exact ce-ti doresti.
Va anunt maine daca e cazul sa scoateti agitatele, ok?
_
39+ cu dragostea noastra Victor
AMR 1 ZI!!!
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
moni_iulia spune:
Felicitari Giuliela!
Iar tu,Emma Jasmine, sa fii sanatoasa,papacioasa si necolicioasa!
lutoniana, e chiar asa grav daca renunti la patut? Daca tot nu-l vrea... Mai bine incerci si altceva decat sa superi frumusete de copil.
Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
AMR 9 ZILE