Burtici fericite de septembrie-octombrie (212)
Raspunsuri - Pagina 4
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monikus Chiar, am uitat sa va spun ca am fost la baby expo si am reusit sa iau carutul pe care n-il doream. Am luat un Chicco ct 0.2 cel si cu scoica de masina. A fost cam scumput dar asta e. N-il doream foarte mult pt bebe. E adevarat ca e rosu cu gri si nu prea e pt baietel dar o sa consideram ca e rosu ca masinile ferrari. Monica 36+ in curand mami de Rares POZA BEBE VARSTA BEBE |
38+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
diamar78 spune:
Ma tot gandeam unde sa ne facem concediul la anul si uite ca andrecluj ne-a sarit in ajutor. Invitatia era pt toate fetele, nu-i asa?
Al meu bebe nu pot sa zic ca e plangacios dar din ce citesc pe aici el se trezeste cam des noaptea, din 2 in 2 ore si de pe la 5-6 cum il pun in pat incepe sa planga asa ca-l iau si-l pun la mine pe piept si adormim asa amandoi. Ma tot gandesc ca daca il scap din brate ca doar nu sunt constienta ca e la mine pe piept.
Acum mi-am dat seama ca parca nu a mai intrat adimercedes. Eu toto nu pricep cum tineti voi copii sa faca gar in fundulet si cu barbia la voi in palma si mai aveti si o mana libera cu care sa-i masati spatele.
Iulia, am vazut ce frumos ne zambeste papusica ta. E tare scumpica, in celelalte poze zici ca e data cu ruj, asa buze frumos conturate si colorate are. sa fie sanatoasa, sa pape bine ca am vazut ca esti si un pic stresata ca nu i-a in greutate.
Felicitari tulibu, giuliella si adriana pt dovlecei!
Coolutz, bine ni te-ai alaturat. Dar de ce ne-ai scris asa tarziu daca spui ca ne-i urmarit de ceva timp? Mi-a placut mesajul tau cum incurajai tu mamicile cu alaptatul.
Luto, zici ca David nu a facut inca carnacior? Pediatrul mi-a spus ca cei alaptati la san au caca asa ca o papara de ou asa ca stai linistita mai este mult pana sa le iasa sub forma de carnacior. Ma tot intreb eu la cat de frumos vorbesti tu de David daca o sa ajungi vreodata sa te enervezi pe el asa pe la varsta de 1,5-2,5 ani. Zic asta pt ca eu la cat il iubesc pe al meu junior dar cateodata ma enerveaza de nu mai pot cu prostiaorele pe care le face. Cel mic e cam terorizat de el ca face niste zgomote in casa de ma mir cum poate sa doarma.
Vrem sa iesim si noi afara dar vad ca bate vantul dar ma gandesc ca daca e in carut e un oic mai ferit.
Nela, ce privesliste aveti voi acolo. De Ana nu cred ca mai are rost sa zic ca e o frumusete pt ca voi stiti asta.
Si l-am vazut si pe grasutul Bruce, un scumpel.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
moni_iulia spune:
Filip, la multe lunite si multi anisori!
gegea, sa-ti traiasca puiul si sa fiti sanatosi!
Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
AMR 9 ZILE
mkunigunda spune:
Roxxy sper sa treaca repede raceala si la tine si la puiuti.
Ellenuta tu ce mai faci? Mai bine?
Adi unde ai disparut? Esti ok? uite ca toata lumea intreaba de tine.
Dana tu ce faci? nik-nik? nu se prezinta nici un simptom?
Uve sa stapaniti sanatosi caruciorul, sa va tina mult timp, incat sa va plictisiti de el.
App de plictiseala, mi-am adus aminte un banc:
De ce a innebunit indianul?
Cica si-a cumparat bumerang nou si tot incerca sa-l arunce pe cel vechi.
_
39+ cu dragostea noastra Victor
AMR 1 ZI!!!
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
MangaGirl spune:
GAGICI,
inca nu am apucat sa citesc jumate de capitol ...dar voiam doar sa zic helloo...suntem bine, lenesi...crampe mari azi noapte...si azi dimineatza, dureri...dar nothing else.
am visat azi noapte pagini intregi de forum cu nume in bold raluk si danacare nascusera si scriau posturi intregi cu toate simptomele pe care le-am avut eu in vis. toate durerile pe care le-am avut azi noapte, fetele le povesteau ca le-au avut la nastere. revin dupa ce recuperez.
MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!
moni_iulia spune:
Roxxy80,sigur te invidiaza multe mamici nedormite pt minunea ta cuminte.
monikus, cam mare distanta intre consultatii.Asa ocupata e dr?
AMR 9 ZILE
Dana15 spune:
Kinga eu astept acum..sa vina fratelo cu cumnatica "draga"..ii astept de la ora 13..ca cica vin la masa; si eu de, m-am pregatit (supa si felul 2), iar ea imi spune acum 15 min "nu te deranja ca noi tocmai ce am servit masa in oras"..deci, v-am zis eu..daca se intampla ceva astazi..de la nervi de intampla..aammmmmmmmmmmmmmm..hai ca poti Dana..ammmmmm
Asa deci Maria..ne vezi pe noi cu nume bolduite...poate scoatem fetitele la incalzire, mai pe seara..pentru carliontz si mami de carliontz
Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 4
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monikus spune:
citat din mesajul lui moni_iulia monikus, cam mare distanta intre consultatii.Asa ocupata e dr? Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita" Romania- The land of choice AMR 9 ZILE |
Stiu ca e destul de cautata dar ea asa a facut toata sarcina. Foarte rar m-a chemat la control. Am auzit si eu ca e normal sa te cheme la 2 sapt in ultima perioada. Paote ca a considerat ea ca nu am probleme daca fac ce imi spune si anume sa stau linistita. Nu stiu. Oricum, daca imi mai trebuie al doilea bb, o schimb cu siguranta pt ca eu nu am nici o data ecografica de la ea. Am numai de la alti ecografisti la care am mai mers eu. Ea mereu mi-a zis e in grafic si atat. Nimic mai mult. In fine, acum e cam tarziu sa ma mai stresez din cauza ei dar nu mi-a placut stilul ei deloc. Doamne ajuta sa fie bine pana la capat acum si mai tarziu vom vedea ce vom face.
Monica 36+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE
monikus spune:
citat din mesajul lui MangaGirl GAGICI, inca nu am apucat sa citesc jumate de capitol ...dar voiam doar sa zic helloo...suntem bine, lenesi...crampe mari azi noapte...si azi dimineatza, dureri...dar nothing else. am visat azi noapte pagini intregi de forum cu nume in bold raluk si danacare nascusera si scriau posturi intregi cu toate simptomele pe care le-am avut eu in vis. toate durerile pe care le-am avut azi noapte, fetele le povesteau ca le-au avut la nastere. revin dupa ce recuperez. MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ! |
Ai visat tu ce ai visat asta noapte dar vezi ca eu am gandit altceva. Eu pe tine te vad prima cu bebelul in brate. Mai e timp pana se termina capitolul .
Monica 36+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE
moni_iulia spune:
Eu ma bag la un .
Poze
AMR 8 ZILE