Caritate - Michael Jackson & Fanclub - 2
Raspunsuri - Pagina 10
oana_n spune:
dana
ade_ spune:
Ce parere aveti de niste calendare pe anul 2010 pe care sa le vindem .
Ma gandeam la unele de buzunar, gen bon valoric.Adica costa cam 0.60 lei confectionarea unuia si sa inscriem pe el valoarea de 3 lei. Diferenta acopera salariul celui care le vinde si restul se aduna pentru renovare.Caut o imagine cu copii pe care sa o punem pe calendar.
Aveti sugestii?
purple_blue spune:
Au intrat in cont 100 lei de la melku
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...
oana_n spune:
fetelor ce se mai intampla cu initiativa noastra?
ade cum ramane cu patuturile? cautam sa comandam altele sau a ramas varianta ca se repara si vopsesc alea? ce e nevoie sa luam? saltele doar....cum a ramas cu masutele de infasat?
cred ca ar trebui sa stim clar ce avem de facut sa cautam solutiile cele mai bune calitate/pret....ca iaca e 15 nov si mai e putin pana la craciun. pana pe 15 dec cred ca ar trebui sa definitivam lucrurile, nu?
ce parere aveti?
mj_girl spune:
avem parerea ca intrebarea ta e foarte buna. timpul ramas este destul de scurt, banii nu sunt prea multi, din pacate iar nevoile spitalului sunt prea mari ......eventual poate ne reorientam catre alt caz??
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
danat spune:
si eu m-am tot intrebat (e drept ca numai in gand) ce se mai aude cu miscarile noastre de trupe.
Oana iti multumesc ca ai luat taurul de coarne, pt ca intr-adevar, nu am realizat ce scurt timp a ramas ca sa facem ceva pina de Craciun.
Avand in vedere costurile acelor patuturi si suma strinsa, nu cred ca reusim sa facem mare lucru, din pacate
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
purple_blue spune:
Bine ar fi sa ne re-miscam putin.
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...
oana_n spune:
ade ne mai citesti?
hai fetelor sa ne urnim iar din loc sa facem ceva, ca totusi necesita timp si nu ne putem lasa pentru ultima zi.....
nu isi mai zice nimeni parerea pe aci?
iona2005 spune:
eu cred ca de la patuturi ar trebui sa ne luam gandul...nu ne permitem
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
danat spune:
As indrazni sa va propun o varianta de "atac" a problemei, dat fiid timpul inaintat.
Sa mai stam pina pe data X (adica 2-3 zile sa zicem) si apoi, daca ade nu mai da nici un semn cu o alta idee unde am putea sa ajutam la acel spital din Buzau, atunci propun sa redirectionam banutii pt alt caz de la umanitare, sau daca aveti voi alta propunere.
Eu alta idee nu am acum si nici nu va pot ajuta direct prea mult, din pacate, data fiind distanta.
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"