Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 4
ate_09 spune:
lista este atasata si contului comun de gmail.
Voi doar sa-mi dati fiecare ce date mai lipsesc, de ex cum v-ati hotarat sa nasteti...unde cu cine...si o actualizez eu...ca sa o mai usuram si pe oana.
Si am aranjat listuta in ordina cronologica a nasterii fiecareia
...ca sa ne gasim mai usor in ea.
Gabyhila - eu am cartea "Mama si copilul" a sotilor capraru acasa si o am si in format electronic...si daca mai caut bine prin mail cred ca si pe cea a dr spock. Daca te ajuta cu ceva ti le pot trimite prin email sa-ti arunci un ochi si apoi sa te hotarasti pe care sa o cumperi.
asteptam un
17+ Doamne ajuta! 
bebe mic
Lista burtici si bebici
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
nemary spune:
Mama si copilul a lui Capraru mi se pare putin cam depasita, mai actuala este a Dr.Spock.
ca tot vb despre imbracamintea bb, eu zic sa nu va grabiti sa cumparati de pe acum, dupa 30 sapt ar fi cel mai bine, atunci stiti si 100% sexul copilului. la odiseea tecuta au fost cateva surprize de schimbare a caruciorului din roz in bleu si invers. si intr-adevar, body-urile in capse sunt cele mai practice si salopetele.
Vara, copilul il imbraci lejer, body cu maneca scurta si eventual pantaloni scurti si sosetele, depinde cat este de cald.
despre alaptat si eu zic sa se faca la cerere, dar nu mai repede de 1 ora - 1 ora jumate, pt.a fi digerat bine primul laptic.
cu dormitul...noi am avut ceva probleme la inceput, in sensul ca nu vroia Daria sa doarma mai deloc in patutul ei. si am luat-o cu noi in pat si am dormit fara mari griji ca ne urcam peste ea. din cand in cand mai incercam sa o culcam in patutul ei si daca nu vroia o luam tot la noi.pana intr-o zi, cand ne-a facut surpriza si a dormit in patutul ei(cred ca avea vreo 2-3 luni atunci) acum stand sa ma gandesc poate ca ii era frig si de aceea prefera sa doarma cu noi.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
13+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Rebiana27 spune:
Roxi la mine ar iesi fetita (conform testului respectiv) insa instinctul meu zice ca voi avea tot baietel (instinctul plus toate babele posibile care cum au auzit ca bebelul meu a miscat prima data in partea stanga au sarit toate sa-mi spuna ce mandru de baiet voia avea... culmea e ca si eu cred asta!) Sper sa aflu vineri la eco... desi mai degraba sper sa fie sanatos, bine dezvoltat si abia apoi sa aflu sexul.
Am vazut pozele Ellei care are o burtica frumoasa si maricica si ale Inei cu o burtica foarte frumoasa!
Zilele astea voi face si eu poze la burtica.. Am pus pana acum aproximativ 2 kg.
I can't fake with dignity so i'll not try!!
krys_nico spune:
Buna, gravidutelor!
Sunt sigura ca ma primiti si pe mine printre voi. Va urmaresc de ceva vreme, dar cand au intervenit greturile plus foarte mult de treaba la servici am ratat cate ceva si nici nu am mai apucat sa intru si eu in vorba cu voi.
Ca sa ma treceti pe listutza si pe mine:
DPN: 23.03.2010 UM: 14.06.2009 Spitalul Judetean Ilfov, dr. Tarig Massawi
Exact azi am facut 15 saptamani. De simtit inca nu l-am simtit pe puiu mic, iar saptamana viitoare trebuie sa merg la dr pentru TT.
michelle_sf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ate_09 Azi din ceva lipsa de ocupatie la birou...m-am apucat sa fac o listuta pe care o gasiti la semnatura mea. Cand aveti timp poate aruncati un ochi sa-mi ziceti ce parere aveti. Si daca sunteti de acord...sa ma ajutati sa o facem cat mai completa. In felul asta o mai scutim si pe oana , ca o stresam destul cu capitole noi![]() asteptam un 17+ Doamne ajuta! ![]() bebe mic Lista burtici si bebici "Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste'' |
Daca se mai face o listuta, treceti va rog inca o viitoare mamica fericita - michelle_sf - Suceava - DPN 02.04.2009. Multumesc

cu bebica de 13+
krys_nico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ate_09 lista este atasata si contului comun de gmail. Voi doar sa-mi dati fiecare ce date mai lipsesc, de ex cum v-ati hotarat sa nasteti...unde cu cine...si o actualizez eu...ca sa o mai usuram si pe oana. Si am aranjat listuta in ordina cronologica a nasterii fiecareia ...ca sa ne gasim mai usor in ea.Gabyhila - eu am cartea "Mama si copilul" a sotilor capraru acasa si o am si in format electronic...si daca mai caut bine prin mail cred ca si pe cea a dr spock. Daca te ajuta cu ceva ti le pot trimite prin email sa-ti arunci un ochi si apoi sa te hotarasti pe care sa o cumperi. asteptam un 17+ Doamne ajuta! ![]() bebe mic Lista burtici si bebici "Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste'' |
Ate, poti sa imi trimiti si mie pe mail cele 2 carti, ca as dori sa ma uit asa pe ele sa vad cam ce si cum!
Mersi frumos!
annya9 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nemary
bine ai venit printre noi! eu sunt programata pt aceasta eco la 14 sapt. si stiu ca se face intre 14-16 sapt. scrie mai multe mesaje scurte sa scapi mai repede de moderare. Mari de Daria Maria(29.01.2008) 13+ Povestea Darului plangacios sunt tot mai mare Daria |
Multumesc mult nemary!
Eu auzisem ca se face intre 11-13 saptamani si de aceea intrasem in panica... Oricum ar fi maine ma programez la Mona Zvanca de la Medical City. Voi o cunoasteti? A fost cineva la ea? Cu ea am inteles ca lucreaza dl dr. Vladareanu si de aceea vreau musai la ea.
9+
krys_nico spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: pentru TT trebuie facuta si o eco cat mai actuala, nu? Ca asa am citit nu mai stiu pe unde pe net. Daca da, credeti ca la 16 saptamani se va putea vedea culoarea caruciorului, ca amandoi nu mai putem de nerabdare? Cel putin sotul ma intreaba de 3 zile incoace cand mergem la doctor sa vedem.
Mersi!
bordeancavio spune:
buna rebiana,
ce test ai facut tu ca sa vezi ce ar fi bebe? nu din alea babesti, daca ai vre-unul cu luna conceptiei, parca, si varsta mamei, am auzit?? eu sunt super curioasa ce o sa fie. imi doresc mult fetita, numai la hainute roz ma uit.
poate imi zici si mie testul te rog mult.
pupici multiiii
vio.
ate_09 spune:
kris_nyco bine ai venit la noi!!!Sarcina usoara si bebe sanatos!!!
O sa te trec imediat in listura.
Sa-mi trimiti un pm cu adresa de mail si iti voi trimite cartile indata ce ajung acasa in seara asta
michelle_sf te trec si pe tine acusi.
asteptam un
17+ Doamne ajuta! 
bebe mic
Lista burtici si bebici
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''