Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ate deci modifici si adaugi tu la lista?
eu sunt nascuta in 24.10.1981, ultima data ciclu a fost 28 mai, nasc intre 5-8 martie cu dr Capalna la Tg Mures:)

Bebe in 17 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krys_nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui ate_09

kris_nyco bine ai venit la noi!!!Sarcina usoara si bebe sanatos!!! O sa te trec imediat in listura.
Sa-mi trimiti un pm cu adresa de mail si iti voi trimite cartile indata ce ajung acasa in seara asta
michelle_sf te trec si pe tine acusi.

asteptam un 17+ Doamne ajuta!

bebe mic

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Am incercat sa iti trimit PM si am primit raspuns ca nu primesti PM. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Ate deci modifici si adaugi tu la lista?
eu sunt nascuta in 24.10.1981, ultima data ciclu a fost 28 mai, nasc intre 5-8 martie cu dr Capalna la Tg Mures:)

Bebe in 17 saptamani

vezi ca ti-am raspuns mai inapoi si referitor la carti...daca vrei sa arunci un ochi ti le trimit in format electronic.
Si daca va e mai usor cu datele pt listuta..puteti sa mi le trimiteti pe pm, ca sa nu umplem aici.
Acum fug si eu acasica...ca am mai scapat de o zi la birou.
Ne auzim mai pe seara

pupici la toate

asteptam un 17+ Doamne ajuta!

bebe mic

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

bine ai venit annya sa ai sarcina usoara si bebe sanatos

Multumesc mult si voua tuturor la fel! Doamne ajuta!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ate felicitari pentru inititativa.
Adevarul e ca deschiderea unui capitol dureaza 2-3 minute, deci nu asta este problema. problema e ca nu am timp sa updatez listuta.
Oricum, cu ajutorul tabelului tau imi va fi mult mai usor sa trec datele in lista.
Iti multumesc inca o data, si cum prind ceva timp o sa fac un ppt cu pasii pentru deschiderea unui capitol nou. Este usor, tine doar de exercitiu.

Oana 18+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby, de vreo saptamana singurul lucru care.mi intra de dimineata e piureul de fructe la borcan pt copiii mici :))) ma duc la farmacie si.mi iau cate 5-6 borcane, se uita farmacista la ivan si se intreaba daca.i mai place piureul la varsta asta zic eu da, e innebunit:)))
ca sa nu.i zic ca de fapt e pt mine, pana azi dimineata cand am mancat un borcan si l.am vomat in urmatoarele 3 minute...asa ca mi s.a taiat si de asta
aseara am mancat vinete facute cu rosii la cuptor, fara maioneza...
iar in weekend sau cand am chef am de gand sa fac iar o salata la beof

mie mi s.a modificat DPN in 3 aprilie, cum bebe ecografic e mai mare cu 8-10 zile....au considerat normal sa.mi modifice data la spital

pana la urma ne putem vopsi cred...eu vreau ceva maro inchis, deci nu folosesc nimic decolorant

roxana 13+ arturo si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

M-am intors de la medic.
oana, ate, din pacate, cand ati scris voi eu eram deja pe drum spre cabinet. Dar va spun ce mi-a zis mie data trecuta, ca si eu am intrebat de chestiile astea femeiesti. Orice tine de ingrijirea si cosmetica femeii se poate face in sarcina. Deci vopsitul e permis (si imi amintesc ca doctorita era vopsita pe cand era ea gravida), iar cu epilatul a zis ca e ok, fara probleme. Chiar si masaj e permis, dar nu pe burtica.
oana, grija mare cu cremele epilatoare, daca ai mai folosit si nu ai alergie e ok. Eu am folosit odata (cand nu eram gravida) si am facut o iritatie cu mancarimi de toata frumusetea, de am jurat ca nu mai pun mana pe asa ceva. Eu tot cu lama ma fac inghinal (dar fara spuma, doar asa dau cu lama), in rest cu aparatul.

Acum sa va spun ce mai face printisorul meu. Ecografic are 17 sapt. si 2 zile, e grasun de 206 g, placenta grad 0, BPD 3,88 cm, AC 11,7 cm, data probabila a nasterii, undeva intre 7-10.03.2010.

Va pup!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ate cartea sotilor capraru o am in format electronic dar as vrea sa o am cu coperta! din cateva pasaje mi s-a parut si mie depasita cartea: gravida va dormi singura... etc!

Dayanara mai bine nu mai intrebam cu mancarea:))
parca mi-ar suna bine un gris cu lapte si dulceata de caise! mmmm....

Gaby

Bebe in 17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ate vreau sa te rog sa-mi trimiti si mie cartile "Mama si copilul", iti trimit pm cu adresa de mail. Multumesc

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

ate_09, trece-ma te rog si pe mine pe lista, DPN 26.03.2010, nastere la Bruxelles.

merci.

Ina 14+

Mergi la inceput