Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
Ina_3040 spune:
pentru fetele ce sunt din Brasov, imi recomandati va rog unde sa merg pt haine de gravida, vin acasa saptamana viitoare si as vrea sa ma uit ce oferta este.
multumesc si pupici.
Ina
14+
jeni_h spune:
Gaby,
asa cum ti-am promis, am trimis pe PM reteta. Verfica, te rog, si daca nu m-am facut inteleasa, sorry, o sa incerc sa fiu mai explicita
Pupici
17+ Tamara Maria 
briza_marii spune:
Super ideea cu listuta. Mi-am trecut si eu datele. Eu m-am logat cu adresa noastra comuna, si vad ca a mers sa fac completarile.
Ate na ca iti capatasi belea cu noi: si eu ti-am dat pe PM adresa mea sa imi trimiti, cand poti tu, cartea. 
Fug sa pap ceva si revin ca nu am apucat sa citesc totul![]()
12+
2anke spune:
Am venit si noi din Romania, de aceea nu am mai scris deloc dar nici nu am citit.
Felicitari tuturor noilor gravidute!
Alesicoo felicitari si tie.
Am fost si noi ieri la control, inca nu stim ce e, dar important e ca bb ii bine. Inca mai am stari de greata, dar nu tot timpul. Am observat ca, cand sunt mai obosita se intampla. Dr a zis ca s-ar putea sa fie de la tensiunea mica ce o am si mi-a recomandat sa beau ceai negru, caci asta ridica tensiunea. Dar sa nu beau mai tarziu de ora 17. Mai e bine dimineata inainte de a ma ridica din pat sa mananc un biscuite sau ciocolata. Sper sa ma ajute si doresc si la cele ce mai au inca sa scape cat mai repede de greturi!
Eu inca nu am parolele
.
Anca
14+
ellanik spune:
Vladimirescu tu sa nu te opresti in legatura cu detaliile pt bebe si necesarul lui ca eu iau notite.Ca-ntre soacre mari ce se respecta te salut si te pup
.
Dayanara la ultima cantarire avem 2 kg puse si de atunci cred ca am mai pus un kg.Deci am ajuns la 60.Aveam de inainte un colacel ramas de la hormonii injectati.Oricum , am cantarul ochiometric la sotul meu care imi spune imediat daca ma ingras sau nu.

Annya , bun venit si sa ai o sarcina usoara si nastere la termen.Ecografiile morfologice se fac asa: pana la 13 sapt pt trim I (se face si masuratoarea translucentei nucale si DT) pana la 22 sapt pt trim II (se analizeaza organele si functionalitatea lor) si dupa 7 luni ecografiile se fac la 2 saptamani in ultima luna facandu-se saptamanal.O caruta de ecografii (si bani).
Honeybaby sa stii ca si eu am niste dureri de cap de imi vine sa ma iau la pumni.Insa beau o ciocolata calda sau un ness slab si gata(cred ca e de la tensiune scazuta).
Kossir trebuie sa fii optimista sa nu te mai gandesti la ce este mai rau.Fii optimista ,dragalasho!De data asta va fi perfect!

GabyHila de papica am mai facut broccoli cu smantana si cascaval,supa de telina,sufle de conopida si...scovergi.Stau rau cu imaginatia si adevarul este ca m-am cam puturosit :fac ce este mai usor.

Ate saru'mana .Stiu ca si tu esti blonda.Tocmai ce m-am vopsit:cu apa oxigenata.Am pus intr-un recipient cu pulverizator si am dat la radacini in cateva randuri vreo 2 zile.Vreau sa spun ca mi-a iesit super fain drept pt care am decis ca de-aici incolo sa nu mai folosesc vopseaua.Si apa oxigenata nu arde.

Child ,imi dai sperante in legatura cu naturalul dar avand in vedere ca problemele masculine sunt ireversibile...Ramane sa cred in miracole.Felicitari pt grasunel.

Oana , eu sunt de parere ca poti folosi linistita crema.Sa fim seriosi.Bebe este mult mai sus si tu oricum nu lasi substanta sa stea prea mult.Sa nu exageram.Bebe e protejat de placenta.

Ina
, parca ma vad pe mine.Si eu vad la euforia tot felul de minuni si ma apuca niste pofte ...Supa de ceapa e buna rau dar sa o papi in Franta .Cred ca eu ei secretul lor.Cat despre burtica ta esti haioasa cum te imburtezi in fatza ca sa se vada...Hehe!Ce slabuta esti!Te invidiez.Io-s mai ...(vb sotului) patrata.
Alina_bubulina intepaturi la ovare o sa mai ai.Crede-ma astea sunt parfum.Sa vezi carceii care ti se pun sau cand se intind ligamentele.Nici atunci nu sunt convinsa ca atingem maxim de dureri in sarcina.
Bordeancavio sexul eu l-am aflat la 16 sapt.Sigur!
(Oricum pana nastem nimic nu e sigur)
Jeni , sa dai si tu reteta cu voce tare ca si mie imi place orezul arabesc.Sa-ti traiasca printesa.
Am si eu cartea Mama si copilul de Fenwick.Cine vrea....sau mai bine o incarc pe mailul comun.O vreau si eu pe aceea a lui Spock.Va rog frumos!
Rebiana super cat ai pus.Esti in grafic.

Krys_nico bun venit.Nu iti face griji ca nu ai simitit puiul.Doctorii spun ca in jur de 20 de sapt simtim numai ca noi stam mai bine cu bunul simt si simtim mai devreme.Ai rabdare.Cat despre TT obligat trebuie sa faci si eco .

Despre mine, nimic nou.Dureri de cap si ameteli .Cred ca sapt viitoare fac de la mine putere o analiza la sange a mineralelor sa nu cumva sa ma trezesc ca-mi pica dintii, parul ca io mai am si sot de atras si prelucrat si nu am chef de vreun shock .Vedem cu calciul,magneziul(ca ma ucid carceii ), fierul,urina, etc.
Fetelor in sept-oct este timpul rodiilor.Daca va plac, sa papati ca fac foarte bine la creierasul fatului si au 40% din DZR de vitamina C.Eu sunt innebunita dupa ele mai putin de momentul in care trebuie sa le curat.
Azi-noapte nu am putut dormi din 2 motive:durera de cap si foamea
.Evident ca am rezistat tentatiei de a merge la frigider asa ca am inceput sa ma gandesc aiurea la cum va fi modelul de pledut(cu buline mai mari si mai mici...deja am facut modelul pe hartie cu patratele),la cum ne vom tavali prin nisip pe malul marii spre exasperarea bunicilor care sunt disperate sa nu cumva sa se murdareasca sau sa ii intre nisip in ...gura...Si uite asa m-a prins 3 dimineata incat la 11 cand am reusit sa ma trezesc eram cheauna.Hai ca m-am extra-lungit.

Pup pe toate si toti!!!

17+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Annya , bun venit si sa ai o sarcina usoara si nastere la termen.Ecografiile morfologice se fac asa: pana la 13 sapt pt trim I (se face si masuratoarea translucentei nucale si DT) pana la 22 sapt pt trim II (se analizeaza organele si functionalitatea lor) si dupa 7 luni ecografiile se fac la 2 saptamani in ultima luna facandu-se saptamanal.O caruta de ecografii (si bani). ![]() |
Multumesc mult de tot pentru raspuns Ellanik.
Acum stiu exact ce am de facut. Ma voi programa in saptamana 11 si cateva zile la un 4d ca sa ne masoare. Abia stept si sper sa fie totul ok.
9+
honeybaby spune:
Ella -merci ca te-ai gandit la mine . Am incercat si cu ness. E loterie. Nu stiu daca mai ma lasa sau ma ia mai tare. De trecut nu-mi trece decat dupa 2-3 zile. Oricum azi am reusit sa muncesc, adica sa stau cu ochii in calc. si sa ma concentrez. E ceva si asta. De vb la tel, inca nu .
Si eu vreau reteta de orez
. Acum ca am inceput sa mananc sunt interesata de retete.
Va zic ce am mai papat eu , poate va ajuta : musaca cu carne de pui, salata cu: paste, pui, castraveti murati, porumb si maioneza, mamaliga cu branza, ou si unt. Maine am in plan o supa crema de legume si poate varza calita ( am luat doua verze pt salata si nu sunt bune. Sunt tari si uiti)
Ca si la sarcinile trecute am dat in patima mancarii nesanatoase
: Azi am mancat salam de sibiu, ieri crenvusti...
Denisa,
13 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
bine ai revenit 2anke, cum a fost calatoria?
gaby, uite ca mi.ai adus aminte, am si eu poze de cand aveam par in cap si 50 de kg cu tot cu computer:
http://picasaweb.google.es/roxana1777/Roxana#
roxana
13+
arturo si
ivan (2.12.2006)
ellanik spune:
Honey si eu mananc salam de sibiu pt ca e singurul care imi place.Dar nu exagerez.Poate cumpar de maxim 2ori/luna asa ca nu se pune.Cat despre varza calita si mie imi place dar ma balonez asa repede de la orice incat mai bine nu.Plus ca varza calita daca nu o faci cu afumatura mai bine deloc .Si cum afumaturile sunt intr-adevar nocive...Eu zic sa nu mai mancam nimic.Pestele este infestat, puiul hormonizat,porcul e ...de porc, vita ...animal nesimtit, ouale fierte moi sunt bolnave, conservele au nush ce, pate-ul este danator ca are E-uri, painea ingrasa,fructee sunt stropite si injectate.Sunt curioasa daca hartia igienica cu care ne stergem..la nas...este igienica sau nu cumva o fi si-aia cu cine stie ce.De vopsit sa nu ne vopsit, acetona de la lac de unghii dauneaza fatului,cremele de corp au parabeni,m-am saturat.de-aia nu pap eu salam de sibiu si nu-mi fac unghiile.Dupa ce ca ne ingrasam, sa mai stam si neingrijite.Ba eu mi-am facut radacinile(cu apa oxigenata),imi fac unghiile mereu ca asa imi place, ma machiez cand ies din casa, ma imbrac (inca) mulat sa-mi iasa balcoanele in evidenta si evident si burtica, port din cand in cand si tocuri,beau cate un ness/zi,si sunt extrem de fericita.
17+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
michelle_sf spune:
Fetelor, am gasit si eu ceva printre niste CD-uri mai vechi si m-am distrat copios
. Am copiat mai jos, sper sa va placa 
Sunteti pregatiti sa deveniti parinti? Test de "sarcina":
1. Pentru a va pregati sa deveniti mama, imbracati un halat de baie si fixati-va pe burta un sac plin cu fasole. Dupa 9 luni, scoateti doar 10% din continutul sacului!
Pentru tatici: fugiti repede la farmacie, goliti-va portofelul pe tejghea si invitati farmacistul sa se serveasca. Dupa aceea,mergeti la supermarket si cereti ca salariul dvs sa fie varsat direct in contulmagazinului.
2. Pentru a avea o idee despre cum va veti petrece serile, intre orele 17h si 22h parcurgeti in lung si in lat sufrageria purtānd
in brate un sac umed care cāntareste intre 4 si 6 kg.La ora 22h lasati sacul, reglati desteptatorul la 00h00 si mergeti la culcare. La miezul noptii, treziti-va si parcurgeti din nou sufrageria purtānd sacul timp de o ora. Reglati desteptatorul la ora 3h00. Imposibil sa maiadormiti, evident, asa ca treziti-va la ora 2h00 si serviti-va ceva de baut.Intoarcerea in pat la 2h45. Cānd suna desteptatorul,
un sfert de ora mai tārziu, trezirea! Cāntati cāntecele de leagan pāna la ora 4h00.Reglati desteptatorul la 5h00. Treziti-va si preparati micul dejun.Mentineti acest ritm timp de 5 ani...fara sa va
pierdeti buna dispozitie!
3. Goliti un pepene si practicati in mijloc o gaura de talia unei mingi de golf. Suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l de la stānga la dreapta. Dintr-o farfurie cu supa (foarte lichida)incercati sa hraniti "pepenele" (care e in miscare), jucāndu-va de-a
avionul cu o lingurita. Continuati exercitiul pāna cānd farfuria e pe jumatate golita, varsati restul... pe genunchii dvs...bravo! acum stiti sa hraniti un bebelus! Pentru a avea o idee despre ceea ce se va intāmpla cānd va incepe sa mearga, etalati dulceata pe canapea si pe perdele,puneti un pic de peste congelat in spatele televizorului si lasati-l acolo timp de o luna sau doua...
4. Imbracatul celor mici nu e chiar o formalitate.Incepeti prin a cumpara o caracatita si o plasa pentru peste. Incercati sa introduceti caracatita in plasa. Timp prevazut: toata dimineata.
5. Nu sperati ca veti mai avea o masina curata si stralucitoare ca in ziua cānd ati cumparat-o.Cumparati o inghetata de vanilie si uitati-o in cutia de pe bord. Introduceti o moneda in casetofon (sau CD player).Sfarāmati un pachet de biscuti sau de ciocolata pe scaunele din spate. In final, zgāriati fiecare portiera cu un cui.Perfect!
SUCCES
cu bebica de 13+