Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
ate_09 spune:
am actualizat listuta. Oricum mai e de umblat pe ici pe colo![]()
Deci primul bebelus se va naste undeva pe 11 feb a carui mamica este mralu. Poate o vedem mai des pe aici si ne spune si ce fel de carucior are. Cu fiecare mamica ce va naste, vom inainta in listuta spre primul loc![]()
asteptam un
17+ Doamne ajuta! 
bebe mic
Lista burtici si bebici
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
andra_s spune:
ce faceti burticutze?
michelle am ras cu o pofta!!! super citatul tau!
pup toate burticutzele! 

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
17+
honeybaby spune:
Ella- eu nu sunt fan mezeluri in general. Acum e prima data in sarcina cand am pus gura pe ceva de genul. Am luat 400 g sau ceva de genul tocmai ca sa nu mananc mult. Problema mea esta ca e produs crud -uscat.
Varza calita mie imi place fara afumatura, asa mi-a placut mereu. Sa fie scazuta si picanta. Acum nu o mai fac picanta dar o fac ''uscata'' bine la cuptor
.
A trecut im meniu si raciturile de pui ale Oanei, pt cand primesc un pui de la tara.
Si eu imi fac unghiile, ma dau cu crema Dove in care am pus mult ulei de masline (pt ca era singura crema care o puteam suporta), folosesc stick solid, mi-am nuantat parul (degeaba ca nu se vede nici o schimbare) si TRAIESC IN BUCURESTI- asa ca restul deja sunt nimicuri pe langa poluarea de aici
. Eu incerc sa folosesc produse naturale, daca gasesc ceva care mi se potriveste, doar atat.
Roxana pot sa iau paracetamol, o jumatate de pastila pe zi. Mai iau seara la culcare ca sa pot sa adorm. Are efect maxim 2 ore, de asta iau doar seara la culcare. Nu-mi trece de la el, dar imi reduce durerea cat sa pot sta cu capul pe perna fara sa simt ca imi pocneste. Cum pe mine la doare capul cu zielle ar trebui sa iau cutii intregi de paracetamol.
Denisa,
13 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Rebiana27 spune:
Annya bun venit! Sarcina usoara!
Tu intrebai de testul de-l stiu eu? E o chestie fara fundament stiintific... asadar: aduni varsta pe care o aveai implinita cand l-ai conceput pe bebe si luna conceperii. Daca rezultatul este un numar par se spune ca bebe e baietel; daca rezultatul e numar impar se spune ca va fi fetita. La mine s-a verificat in cazul primului copil, acum vom vedea si daca se va adeveri la al doilea... ![]()
Roxana
mooooama ce par lung si frumos am vazut la tine!! 
Cand ziceam ca nu mai da niciun semn bebelutzul din burtica cum HOP! un mic salt in partea dreapta.. pupa-l-as eu de acrobat! ![]()
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ate_09 spune:
in seara asta am fost la laborator si am luat rezultatul de la Papanicolau. Sunt putin nedumerita de rezultate si abia saptamana viitoare am programare la medic.
Poate ma ajuta vreuna dintre voi sa deslusesc ce scrie aici.
Mi-a aparut iar o nenoricire de candida pe care tot am tratat-o vreun an de zile si acum vad ca iar a aparut

Pe langa candida mai scrie asa:
- flora densa predominant bacilara;
- celule pavimentoase superficiale si intermediare izolate si in placarde;
- leucocite relativ frecvente, intacte si lizate;
Observatii frotiu II Babes Papanicolau - discret inflamator.
asteptam un
17+ Doamne ajuta! 
bebe mic
Lista burtici si bebici
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
vladimirescu spune:
ATE_09, intru scurt doar ca sa-ti zic ca eu cred ca n-ai de ce sa-ti faci griji: aia cu II la Papa Nicolau e bine, asa trebuie sa iasa (nu prea stiu ce e aia cu discret inflamate, dar fiind "discret" nu poate fi rau :)
Iar candida si eu am, si tocmai mi-a dat dra ovule de Clotrimazol, 1 in fiecare seara, 10 zile. Deci nu e mare brinza, stai linistita, nu afecteaza copilul cu nimic, dar totusi trebuie tratata sa n-o ia razna.
Oricum, fetele, atentie la candida cu toate (secretie alb-galbuie, uneori putina, uneori far amiros, nu pisca, nu prea deranjeaza) ca pur si simplu se face f usor in sarcina din cauza schimbarii ph-ului vaginal: flora inofensiva normala de candida (si alti vreo 50 de carcalaci care traiesc normal si pasnic in vagin) o iau razna si se inmultesc peste masura. Daca vi se pare cev anasol l asecretie, mai bine faceti o lama la laborator si dupa aia stati linistite :)
Pup pe toat alumea si fug acasa ca iar am muncit toata ziua!!!
15 + 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
child spune:
Ina in Brasov eu stiu de un magazin pe Republicii, intr-un gang, pe stanga cum urci spre Piata Sfatului, ii zice "Maternity shop" sau ceva de genul acesta, e imediat langa cofetaria Unic. De acolo mi-am luat blugii, sunt multe hainute pe acolo, cam scumpe si nu prea pe gustul meu. Din auzite mai stiu de un magazin in Brintex, in Complex Orizont si inca un magazin pe care intentionez si eu sa-l vizitez, langa sediul central BCR, da nu stiu cum ii zice, are haine pentru toti inclusiv pentru gravide (asa am auzit).
ella, continui sa te incurajez si la noi erau putini (dar chiar putini la ultima analiza), imobili, etc. Dar uite ca unul mai voinic a prins curaj si vezi rezultatul la semnatura.
18+ 
Ioanact spune:
andira laptele de mama tine si de foame si de sete.
bordeancavio Bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si bb nascut la termen!
Te-am adaugat si eu in lista mea de mess.
ate_09 e f bine ce ai facut. Multumim!
Numai ca eu nu reusesc sa adaug Spit Judetean Constanta si Dr. Savu Cornelia, as opta pt o nastere naturala. Daca vrei sa adaugi si aceste date..
dayanara ok! Multumesc!
GabyHila multumim pt urare!
oanaiacovita voi deschide si eu capitol, cand nu poti tu si voi fi pe faza.
briza_marii i-a sa ma loghez si eu cu adresa comuna, si sa-mi adaug datele. ate_09 daca reusesc sa le trec singura, nu m e nevoie sa le adaugi tu..multumesc oricum!
honeybaby mmm..Mi-ai facut
cu varza calita.
Maine asta voi face!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
11+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
2anke spune:
multumesc de parole briza marii
calatoria a fost bine, a fost prima data cand am mers in Ro cu avionul si nu cu masina. F multumiti de compania si f ieftin.
Desi am avut cateva faze de greturi, ca de obicei a trecut repede concediul. Si acum iara acasa, iarasi treb sa fac mancare, curatenie, copilul iarasi gradinita...etc 
Anca
14+
dayanara spune:
ina, acum am vazut pozele tale, din urma, esti tare simpatica
ati fost in guadelupe in franta sau e alt oras prin america?
vreau sa multumesc cui mi.a zis de bulz, de aia nu gaseam, eu cautam retete de buls cu s 
roxana
13+
arturo si
ivan (2.12.2006)