Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 8
kossir spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ate_09 lista este atasata si contului comun de gmail. Voi doar sa-mi dati fiecare ce date mai lipsesc, de ex cum v-ati hotarat sa nasteti...unde cu cine...si o actualizez eu...ca sa o mai usuram si pe oana. Si am aranjat listuta in ordina cronologica a nasterii fiecareia ...ca sa ne gasim mai usor in ea.Gabyhila - eu am cartea "Mama si copilul" a sotilor capraru acasa si o am si in format electronic...si daca mai caut bine prin mail cred ca si pe cea a dr spock. Daca te ajuta cu ceva ti le pot trimite prin email sa-ti arunci un ochi si apoi sa te hotarasti pe care sa o cumperi. asteptam un 17+ Doamne ajuta! ![]() bebe mic Lista burtici si bebici "Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste'' |
Buna Ate, as vrea si eu cartile in format electronic. De fapt nu mai stiu daca sunt pe mailul comun
. Merci!Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
18+ sapthttp://community.webshots.com/user/kosscar
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Annya bun venit! Sarcina usoara! Tu intrebai de testul de-l stiu eu? E o chestie fara fundament stiintific... asadar: aduni varsta pe care o aveai implinita cand l-ai conceput pe bebe si luna conceperii. Daca rezultatul este un numar par se spune ca bebe e baietel; daca rezultatul e numar impar se spune ca va fi fetita. La mine s-a verificat in cazul primului copil, acum vom vedea si daca se va adeveri la al doilea... |
Merci la fel Rebiana
Nu eu intrebam, dar acum ca am aflat suna chiar interesant. Mi-ar iesi fetita!!!!
Oricum ar fi, santos sa fie!
9+
Ina_3040 spune:
Child, iti multumesc pt adrese, cu siguranta o sa merg macar sa ma uit, si aici sunt preturi astonomice pt niste hainute ce le purtam cateva luni. eu sunt brasoveanca dar fiind plecata de ceva timp nu prea mai sunt familiarizata cu magazinele.
Roxana, Ellanik si Ioana, va multumesc pt complimente, o sa ne uitam in curand cu nostalgie la pozele noastre "de dinainte", ca pt moment zicem bye-bye abdomen si talie. dar important e sa fie bebe sanatos ca dupa nastere o sa ne mobilizam si facem schimb de retete si de exercitii de revenit macar la forma initiala. 

Roxana, am fost in Guedeloupe in Antilele Franceze anul trecut in decembrie. am prins o promotie cu plecare din Paris, aici sunt preturile mai ok decat ce preturi am vazut prin Romania pt vacante.
va pupic pe toate si somn usor.
Ina
14+
atb spune:
Jeni felicitari pentru
!!!
Aleesicoo, felicitari!!!
Sa ai o sarcina usoara si pana la termen si un bebe sanatos si frumos ca voi! Sper ca o sa ne scrii si noua in continuare!
Am vazut poze cu o "asiatica" superba!
Daca Ivan nu a mostenit din trasaturile tale sa speram ca bebe2 va semana mai mult cu mami! A, Roxana, de ce ma intrebai daca eu sunt Atena? Nu, sunt Adriana.![]()
Vazut si burtica rosie a Ellei, te prinde foarte bine perioada asta si se vede de la o posta cat esti de fericita!
Am vazut-o si pe Ina cu dragalasa ei burticuta!
Ate, multu de listuta, eu am reusit sa-mi trec singura datele, la tipul nasterii n-am scris inca nimic, imi doresc sa nasc natural ca si prima data, insa nu se stie niciodata. O sa scriu acolo abia dupa ce se va intoarce bebelusul cu capul in jos.![]()
Honeybaby, cred ca e groaznic cu asa durere de cap, eu am avut intr-o singura zi si sper sa nu se mai repete. Atunci mi-am dat cu alcool mentolat si am luat o pastiluta pe baza de plante, Migrenostop. Dimineata m-am trezit cu o usoara presiune in mijlocul fruntii, insa pe parcursul zilei am scapat de ea. Sper sa-ti gasesti cat mai degraba un leac. Indicat ar fi sa nu mai stai cu ochii in calculator dar... daca e musai n-ai ce-i face.
Adriana
15+
mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Stefanna spune:
Salut burticute dragute. Felicitari celor ce stiu ce le-a adus barza, si tinem punmii pt cele cu echo in curand sa afle si ele ce culori au carucioarele.
Noi sintem singurele acasa, pt o vreme, ca tata a plecat la romania.Ne e greu seara,ca e pustiu fara el, insa peste zi ne descurcam pna in prezent binisor.Sint si eu fericita ca mi-am simtit bebele, care in fiecare zi vrea sase depaseasca pe sine insusi.Are pozitii de stat pe care nu mi le tolereaza si impinge pana ma simt sa imi schimb pozitia.Va citesc in fiecare zi cu mare placere dar nu apuc sa scriu.Acuma ingerasul alintat ma bazaie sa ne jucam de-a doctoru... azi m-a consultat cred ca de vreo 20 de ori... inca mai considera bolnava si ma cheama iarasi la control.
GabyHila, am mancat un lapte cu gris cu dulceata de caise... wooooooooooow mortal
fetle noi bun venit, si mai ales sarcina usoara si dusa pana la capatul celor 40 de saptamani.
Nu mai pot sa stau, e ff grabit "doctorasu" asta al meu.Pupici si drag tuturor burticutelor.
Stefanna mami de fetita si
17+
castelanaC spune:
Buna fetelor, uau cat scrieti, e imposibil sa tin pasul cu voi.
Ellanik, ce fain, emotionant ai povestit toata perioada premergatoate si dupa testul beta.
E emotionant si e bine ca le-ai spus si fetelor.
sa-ti mai spun si ce bine iti sta in rosu? ca esti miss burtica? Blondina mica si inimoasa ce esti! ai luat putin in sarcina, cam atat am pus si eu 2-3 kg din primele 8 saptamani si de atunci ma mentin fara a ma tine la mancare, dar burtica e mai umflata, inca am norocul ca ma incap hainele mai ales cele de seara, avand in vedere ca merg cam de cateva ori pe saptamana la "taieri de motz"
Asa e trebuie sa te bucuri de perioada asta cu toata inima, cu tot sufletul, fetele trebuie sa constientizeze bine perioada ce o traiesc, unica, tu stii de ce zic asta, eu care am ajuns ca la aproape 37 de ani sa am si eu prima sarcina dupa inseminari si tratamente hormonale ani de zile, in conditiile in care noi voiam un copil cu mult inaintea casatoriei deci drumul pana aici a fost lung dar frumos zic eu.
Felicitari iti zic si tine-o tot asa! sarcina usoara!
Vladimirescule, gata sa traiti sora mai mare, asa e multe puncte comune avem, merci. Ai mare dreptate cu hainele de bebelusi, cu toate recomandarile, am vazut direct la toate prietenele mele (toate au facut intre timp doi-trei) si de la primul la al doilea se schimbau prioritatile, cumparaturile erau chiar doar strict necesar.
Nepoatei mele i-am dus de aici cand s-a nascut niste superbitati de haine, de un coton indian incredibil de fin si moale, ce sa mai niste bijuterii, deja imi spune cumnata mea ca aproape toate hainele au devenit istorie, fetita avand acum doar 5 luni, unele le-a imbracat doar sa-i faca ceva poze... apoi mai depinde de la copil la copil cat si cum se dezvolta, parca vad ca fac si eu un Hercule de sperii spitalul.
Eu nu ma bazez pe cine stie ce cadouri mai ales ca rude de unde aici la jungla maimutoasa (dar mai stii
?? ma pot interesa), cu toate ca se obisnuieste si aici sa se ofere articole necesare nou-nascutului dupa ce s-a facut anuntata prezenta sa pe lume.
In fine eu ma tin deocamdata sa cumpar cu toate ca daca ma crezi de cand sunt pe aici (cam 7 ani deacuma) intodeauna am dat un ochi la magazine pentru copii bineinteles fara motiv.
bafta si noroace-n activitatile predecembriste!!!!!!![]()
nu uita sa ai grija si te tine!!!
Ina... draga mea lasa nostalgiile, ca nimeni nu a facut copii pe la sub-brat si fara burticutz, doar la film vezi ca de la o zi la alta mama redevina trasa prin inel. ne refacem noi dupa.
sarcina usoara!
Honeybaby, draga mea si eu am dureri de cap, depinde de zi, cand mai tare cand mai incet... dar pana acum nu am luat absolut nimic, medicul meu nefiind deacord cu prea multe pastilute, daja inca iau progesteron....iar eu cu paracetamol nu-s deacord, ca si cu multe altele. mai beau un caffe, mai o papa bun, stau in pat si mai imi trece. mai n--o bag in seama, uneori e greu, dar asta daca ma doare pentru mine inca e semn ca-l am...
Ma ma relaxeaza u masaj in special la cap (aici se face la coafor cate 30 min cand mergi) si la umeri, un ceai relaxant(musetel cu miere si lamaie), o pupaceala de la tati in devenire i parca ziua e mai roz.
te pup si sanatatea!
Kossir, iti inteleg temerile dar cred ca acum e diferit, esti cu noi, burticile norocoase. Sarcina usoara in continoare!!!!!
Oana eu inca mai suport sa ma epilez cu aparatul, inghinal e mai greu acum dar in rest e bine. cand am venit aici eram "inarmata" pentru zona inghinala cu o crema pe baza de zahar care se aplica pe o banda si deci nu era ceara calda, nu crema, lasa pielea fina.
se gaseste in Romania, o cumparam de la magazinele ce comercializau produse gerovital, se numeste Karaver, nu era romaneasca (eu parca o luam de la Cocor)Eu una inca am ramas fan gerovital plant, di de cate ori ma intorc de acasa daruiesc la prietenele mele ceva din tara mea, sunt multumite. Gasesti tu o solutie potrivita pentru tine, ce zici?
Bafta!
Dayanara... in primul rand felicitari pentru rezultate bune!!!!
of of of ce bebe mofturos ascunzi tu acolo, saraca de tine! dar daca-ti faci tu fructele pasate? Eu am citit studii (care crede-ma ca nu se dau publicitatii niciodata datorita intereselor economice si as cita un nume Nestle pentru ca folosesc produse modificate genetic iar eticheta ca e naturat e pura reclama, crede-ma am facut chimie fizica 6 ani plus specializare si facut laborator la greu... apoi am lucrat in domeniul publicitar...) cel mai bine e sa-ti faci tu si pentru tine si pentru copil. Hai ca si grturile-s pe duca si sigur te vei simti bine!
Sarcina usoara!
Child cu vopsitul... eu am asteptat pana la 13 saptamani sa imi refac nenumaratele fire care-mi amintesc varsta, aparte ca familia mamei e grizonata sa zicem frumos de timpuriu, asa mi s-a recomandat. Eu dupa FIV am avut un program extrem de strict si la cosmetice, mai ales cu spalarea de rutina la suprafata, imi diluasem sapunul ma laxim, parfum n-am folosit cateva saptamani dupa trensferul embrionului, pentru ca e sensibil si toate dar absolut toate sunt periculoase. mama mea care este operata la ambii sani nu se da cu deo la subrat (de 25 de ani) nu face bine la glandele sudoripare care se pot infunda, bla bla bla. eu spay nu am folosit pe tema asta in viata mea. doar parfum si acela daca e de calitate nu ai nevoie tpoata ziua. pentru deo am un fel ce stick de sare, metoda asiatica care functioneaza si nu irita pialea, nu are aroma si miros si crede-ma nu transpir.
Atentie, reclama e sufletul comentului!
sarcina usoara!
Rebiana, ce mai zici? lasa ce o fi sa fie sanatos, nu?
te pup!
GabiHila, te pup si multumesc pentru urarile pentru mama.
Viata ne poarta in multe situatii si D-zeu ne da putere sa trecem peste toate, fereasca sfantul sa avem nevoie de toata puterea sa stii! Poate ca m-am mai obisnuit eu cu gandul ( a cata oara in acesti multi ani) dar ea nu e asa bine...oricum ca de obicei zici ca e la bal nu la spital de voce si ce tonus are, ea stiind mai mult ca noi ce are fiind medic.
Sarcina usoara!!!!
Bun venit fetelor noi! sarcina usoara la toate!!!!!
fetelor, scuze ca nu mai pot sa scriu, ma scuz fetelor carora nu am apucat sa scriu.
va pup si mai intru mai tarziu, acum trebuie sa ies, la mine e 12 la pranz, si de dimineata stand la calc am ametit.
va pup
castelana fericita
13+
ate_09 spune:
neatza burtici!!
azi sunt foarte matinala la birou...asa ca va poftesc la cafelutze cu lapte...ceaiuri, ness-uri...ce vreti voi!
Vladimirescu multumesc pt sfaturi. Intradevar am mai citit si nu trb sa-mi fac griji multe. Ma cam speriase candida asta, ca am tot tratat-o si dupa o vreme apare iar..dar ii vin eu de hac odata!!![]()
kossir- trimite-mi adresa de mail pe pm ca sa-ti trimit si tie cartile.
ioanact- daca va e mai usor doar imi dati datele si actualizez eu listuta in fiecare zi...pe care o veti gasi mai usor la semnatura mea, pentru a nu mai fi nevoie sa va logati de fiecare data pe contul comun.
asteptam un
17+ Doamne ajuta! 
bebe mic
Lista burtici si bebici
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
honeybaby spune:
Neata
!
Azi m-am trezit la 6, dar macar numa mai doare capul

.
Ieri am uitat sa-mi fac programre la doctor. pser sa mai prind azi liber pt maine.
Deja sunt ingrijorata cu durerile de cap, sanii sau mai lasat, azi m-am trezit si cu o usoara durere de spate, greturi nu mai am, as manca toata ziua dar satula tot nu sunt .... Vreau eco.
Sanii se modifica in trimestrul 2, adica se mai lasa ??? Asta mi se pare ciudat...
Denisa,
13 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
ate_09 spune:
honeybaby...sanii mei din trimestrul 2 din contra s-au intarit si incep sa-i simt din ce in ce mai bombati si mai grei
ca sa zic asa
. Eu oricum am pieptul mare sa dau la toata lumea...pana in luna a opta sper sa nu ajung cu ele pana la buric![]()
asteptam un
17+ Doamne ajuta! 
bebe mic
Lista burtici si bebici
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
jeni_h spune:
'neata burticute ![]()
Astazi sunt matinala. M-am trezit pe la 5 si de atunci n-am mai inchis ochii. Rade al meu sot de mine ca, zice el, am devenit ciudata de cand sunt insarcinata. Ori dorm de rup patul ori stau cu ochii pe pereti si
nu-l las nici pe el sa doarma (ma sucesc si ma rasfoiesc pe toate partile, pardon, mai putin pe burta)![]()
Fetelor, am vazut ca vorbeati de candida. Si eu m-am pricopsit cu ea, mama ei, ca am tratat-o inainte de a fi graviduta si acum a revenit. Se pare ca eu am capatat-o de la tratamente indelungate cu antibiotice (pe vremuri). Si acum, tot reapare
. Mie doctorul mi-a recomandat niste ovule care nu cotin nici un fel de antibiotic sau tratament, sunt doar pentru dezinfectarea locului. Dupa ce le-am pus timp de zece zile, cate unu n fiecare seara, acum ma simt bine. Adica fara jena pe care o aveam inainte si fara scurgeri. Am luat lama saptamana trecuta si acum ar trebui sa fie gata ezultatul. Doctorul a spus ca este posibil sa dispara asa. Deja m-am saturat de tampenia asta 
Wooooow ce vorbareata sunt dis de dimineata!!!
Va pup pe toate, fara exceptie 
Acum tre sa plec la birou, fac o ora pana ajung, mama lui de trafic in Bucuresti. Imi ajunge un plin pt 500 km aici in oras. Adica strict casa-birou, birou-casa, o luna de zile. Daca mai fac si alte drumuri, inca un plin. Doar in oras 

Gata, gata, plec acum

17+ Tamara Maria