Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
honeybaby spune:
Ate - merci de raspuns
. Sper sa fie de la progesteronul care il scad zilele astea. Deja imi trec prin cap numai ganduri negre.
Jeni- Servici usor
Denisa,
13 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ate_09 honeybaby...sanii mei din trimestrul 2 din contra s-au intarit si incep sa-i simt din ce in ce mai bombati si mai grei . Eu oricum am pieptul mare sa dau la toata lumea...pana in luna a opta sper sa nu ajung cu ele pana la buricasteptam un 17+ Doamne ajuta! ![]() bebe mic Lista burtici si bebici "Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste'' |
Ate
ce se vede acolo la tine, pamela ce esti!Lasa draga ca nu se fac fular, au alta treaba acum sanisorii tai.
sarcina usoara!
castelana fericita
13+
honeybaby spune:
Castelana- la mine durerile de cap nu sunt semn ca il am, sunt semn ca nu fuctioneaza bine. Am venit acum 2 zile de la cumapraturi ( cu o mare durere de cap) si am scos legumele sa le spal. Nu stiu cum am reusit dar am limbat pungile cu legume prin casa pana le-am abandonat in sufragerie pe scaun. Le-a gasit acolo sotul dimineata.
Am incalzit mancarea la catel, si in loc sa i-o pun jos sa pape am lasat-o sus pe masuta.... Nu stiam de ce se uita asa uimita la mine.
Eu sunt pericol cand ma doare capul....
Denisa,
13 +
POZE
honeybaby spune:
Am gasit un carut care imi place. Oricum nu cumpar nimic de acum, doar ma uit
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-PRAM-DAISY-EDITION-CAR-SEAT-IN-8-COLOURS_W0QQitemZ370237287471QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL?hash=item5633dcac2f&_trksid=p3286.c0.m14
Denisa,
13 +
POZE
castelanaC spune:
honeybaby, sa stii ca uitatea si neputinta de a te concentra e specifica, deci nu e ca nu functioneaza bine
In corp sunt f multe schimbari acum si sa stii ca ceea ce produce laboratorul vietii ne schimba un pic viata, traiectoria.
Scuza-mi gluma, asa-mi place mie sa zic ca daca ma doare e semn ca e, si eu ma confrunt in ultimile zile cu migrene, nu am chef nici de apa rece, as dormi dar nu pot sa dor, dar cine le bagan-n seama.
Incerc sa ma destind un pic, mai plec de acasa, etc.
Ai grija de tine si vezi si ce iti recomanda medicul!
sanatate si sarcina usoara!
castelana fericita
13+
GabyHila spune:
deci mi-ati facut o dispozitie de milioane de dimineata, incepand cu sexoasa si exotica de Dayanara si Honey cu durerile ei de cap!
Honey eu sunt pacienta de migrene de azi maine 7 ani si pe langa astea o uituca performanta! la asta adaugat faptul ca copilul imi ocupa toata partea libera a creierului...
nu mai stiu nici cum ma cheama, stau cate 2 secunde pana sa imi vina pe limba cuvantul, uit unde am pus masina in parcare la supermarket (durereeeeee)
... si lista continua:)
Jeni multumesc mult de reteta! te anunt ce a iesit!
nici cu bucataria nu m-am innebunit niciodata:)
Stefanna spor la consultatii :)
Castelana nu se gasesc si prin europa hainute de bumbac din ala moale? bebe bebe, dar as vrea si eu:)
Eu dorm ca lemnul Tanase de la 9 seara si dimineata as mai dormi daca nu ar trebui sa vin la servici! imi iau la munca cate un fruct din tot ce am prin casa (azi am pere, mere, struguri rosii, kiwi). am inceput sa iau fier dimineata dupa ce mi-au descoperit anemia si imi fac suc de sfecla rosie cu morcovi si mere! am citit ca fierul trebe luat musai cu vitamina ca ca se se absoarba!
Am facut un gris ieri cu dulceata de caise, doamne doamne ce bun fost! nu am pus zahar deloc si am amestecat fiecare lingurita cu putina dulceata si a fost BESTIAL GRISUL MEU!
Rebiana parca de tine citisem la subiectul cu anemie ca ai asa ceva? cum evolueaza? te mai lasa ametelile?
imi poate spune vreuna din voi daca v-au iesit leucocitele scandalos de mari la analize? pe mine tot asa ma tin si doc zice ca nu are nimic. il cred, dar as fi linistita sa mai fie cineva ca mine:)):)))
Ate am vazut update`ul la lista! singurul lucru ar fi ca eu mi`s din Sibiu dar nasc la Mures:)
pup you all! pe mai tarziu!
Bebe in 17 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
honeybaby spune:
Castelana stiu ca e specifica uitarea, dar nu in halul asta. Cand nu ma doare capul stau bine la capitolul asta, ce putin cand nu sunt obosita.
Vai,GAby mi-am amintit, apropo de ce ai spus tu ca uiti unde lasi masina la supermarket. Eu am uitat de un sac de cartofi in masina, il car de luni
. L-am lasat acolo sa-l dea sotul jos, dar tot uit sa-i spun seara cand vine de la munca.
Cu parcatul la supermarket, eu las masina pe randul sau pe randurile care sunt in fata usilor de la intrare/iesire.
Azi am limbarita, dupa 3 zile de dureri de cap, recuperez.
Nu stiu cum o sa ma suportati pana diseara
Denisa,
13 +
POZE
GabyHila spune:
Honey sa mai fie bun numai sacul ala de cartofi:)):)) durere! da si tu sms sotului cum sa nu uite sa care sacul:)
eu asa fac! si daca vorbind iti trece durerea de cap, baga mare draga mea! eu sunt in stare sa stau si in maini numai sa nu ma doara capul! sa bei apa multa, deshidratarea face numai rele in dureri spasmodice!
eu am o durere:) vreau sa imi cumpar cuptor pt bucatarie. am ochit vreo doua si la Bosch si la Electrolux si azi am vazut ca sunt unele cu aburi. pare foarte interesanta metoda. are cineva? cum se comporta daca aveti? una din functiile la Bosch este ca are usa cool door sa nu se friga bebeii. e cazul sa dau banii pt asa ceva? mai ales ca cuptorul meu e la ceva inaltime si va fi de vreo doi ani cand poate sa ajunga acolo...
Bebe in 17 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GabyHila Castelana nu se gasesc si prin europa hainute de bumbac din ala moale? bebe bebe, dar as vrea si eu:) Eu dorm ca lemnul Tanase de la 9 seara si dimineata as mai dormi daca nu ar trebui sa vin la servici! imi iau la munca cate un fruct din tot ce am prin casa (azi am pere, mere, struguri rosii, kiwi). am inceput sa iau fier dimineata dupa ce mi-au descoperit anemia si imi fac suc de sfecla rosie cu morcovi si mere! am citit ca fierul trebe luat musai cu vitamina ca ca se se absoarba! Am facut un gris ieri cu dulceata de caise, doamne doamne ce bun fost! nu am pus zahar deloc si am amestecat fiecare lingurita cu putina dulceata si a fost BESTIAL GRISUL MEU! imi poate spune vreuna din voi daca v-au iesit leucocitele scandalos de mari la analize? pe mine tot asa ma tin si doc zice ca nu are nimic. il cred, dar as fi linistita sa mai fie cineva ca mine:)):))) Ate am vazut update`ul la lista! singurul lucru ar fi ca eu mi`s din Sibiu dar nasc la Mures:) pup you all! pe mai tarziu! Bebe in 17 saptamani www.gabyhila.blogspot.com |
Nu stiu daca-s in Europa, unde dealtfel de exagereaza cu lucrurile de copii, costa mai mult decat cele de adulti.
Aici au multe din matase si bumbac, cu un tuseu incredibil, despre pret nu are rost sa vb. Deci nu are legatura cum e la noi sa fie mai scump si sigur e mai bun, oricum si in Europa tot din partile astea asiatice vine marfa.
Si eu dorm bine de tot, de la inceputul sarcinii dealtfel e asa, dar asta e un lucru bun sa stii!
sarcina usoara!
castelana fericita
13+
liliana_28 spune:
Buna dimineata mamici!!!!!!!
Doar ieri n-am scris si eu si gata a mai aparut un capitol. Acus am reusit sa citesc din urma.
Ieri mi-a fost foarte rau (mi-a scazut tensiunea) si am fugit la medic ptr un control. daca tot am ajuns la medic am zis sa facem si o ecografie sa vedem ca totul este ok. La medic m-am dus cu sotul si cu Calin (care a tinut mortis sa vada bebelusul) si binentels ca au intrat cu mine in cabinet. Si-au facut cu mana copilasii mei. Si vorbind noi asa cu medicul, ca cel mic nu concepe sa aba o surioara ci doar un fratior.........ne-a dat si veste cea mare.....AVEM O FETITA........Fetelor...nu va povestesc ce suparat a fost Calin ce botic a lasat......mi-a fost asa mila de el. Acum tre sa lucram cu el sa se obisnuiasca cu gandul ca o sa aiba o surioara.
Ellenik: ma napadira lacrimile la povestea ta....... si ai mare dreptate cand spui ca sexul copilului se stie exact doar atunci cand il nasti.......
Aleesica:felicitari mami....vezi ca DD nu ne lasa........
GabyHilda: De o luna incoace nu ma mai prinde 21.30 treaza. Dorm de rup patul. Aseara ...de fericira ca avem fetita.......m-a prin 23.00 si eu nu reuseam sa dorm.....iar acum sunt fresh daca iti vine sa crezi.
Pana acum ma gandeam sa nasc cu Dl. Dumitrascu de la Municipal. Aseara....dupa intalnirea cu Dr. Varlas de la Filantropia....parca mai stau sa ma gandesc. Inca nu m-am decis. As vrea la Dumitrascu ptr ca imi place si spitalul dar parca il prefer pe Dr. Varlas este un om care iti da multa atentie si este asa de luminat si de deschis.....
Nu stiu ce sa fac. Mie imi este cam frica de spital....voi ce stiti de Filantropia? Este ok?
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
14+

. Eu oricum am pieptul mare sa dau la toata lumea...pana in luna a opta sper sa nu ajung cu ele pana la buric