Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
annya9 spune:
Vad ca eu sunt cea mai mica in burtica de pe aici. Voi toate veti scapa de nastere inaintea mea si va invidiez. Eu inca am emotiile din primul trimestru, dar vad ca sunt o norocoasa pe de alta parte, pentru ca n-am avut nici pic de rau, nici pic de greata!
Mai am in schimb mici crampe ciudate prin burta si pe la mijloc si gust metalic in gura si ma duc f f f des la toaleta...![]()
Ate, nu stiu cum sa fac sa pot vedea si eu listuta de burtici...
Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa si linistita!

9+
oanaiacovita spune:
Andra, felicitari pentru miscarile fluturasului.
Si la mine de azi dimineata e aerobic in burtica.
Annya, sa stii ca te-ai incadra la odiseea de mai - iunie. Cu mare drag poti ramane aici, dar daca vrei sa ai cu cine schimba impresii despre primul trimestru, fetele de acolo ar fi in situatia ta.
Uite de exp eu ar trebui sa nasc in februarie, dar nu m-am dus la Odiseea de Ian-Febr tocmai ca sa nu fiu cea mai mica si sa nu am cu cine schimba impresii.
Noi suntem aici sa te ajutam cu sfaturi oricand ai nevoie.
Oana
19+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ate_09 spune:
annya listuta o poti vedea la semnatura mea. Daca nu mi-ai dat datele sa te trec...sa mi le trimiti pe pm.
O sa vorbesc cu oana sa punem cumva linkul listutei in fatza capitolului ca sa va fie mai usor sa o accesati.
asteptam un
17+ Doamne ajuta! 
bebe mic
Lista burtici si bebici
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
GabyHila spune:
Neata:)
E vineriiiiii... tralalalalalala!!! avem program destul de busy in weekend: cules de vie la bunica, plantat bulbi prin gradina, instalator pt casa...
eu sunt fericita nevoie mare ca pot manca si nu mai am stari de rau. m-am amuzat ieri gandindu-ma la tot ce se scrie despre mancare pe forum, sunt ca omu si maimuta (eu fiind maimuta)! Hop si eu imi trebe si mie! A zis Ellanik de rodii, ieri m-am dus si mi-am luat! ellanik tu ai vreo metoda de a nu stropi tot din jur? am curatat eu frumos si rupt in bucatele dar tot zboara semintele alea peste tot! ufff..
mi-am mai comandat si eu azi 2 creme, cu unt de cacao si shea! cred ca cea de la elancyl o sa mi se termine f repede in stilul in care ma dau!
am gatit ieri:):):):) reteta de orez a lui Jeni
si supa de gulii cu brocoli! a fost mortala mama mea: cea mai buna mancare e cea care e gata cand vii de la servici:)!
mi-am luat toate fructele care mi-au trecut prin cap si tot amestec la sucuri! f bune si ma simt mult mai bine si mai putin ametita de cand imi fac suc de 2 ori pe zi! iau si fier intradevar!
recomand din suflet urmatoarele combinatii: morcov, sfecla rosie, 1 patrunjel si mere. suc de ananas f copt (demential de bun), mere cu portocale.
Eu cred ca nu stiu eu cum sa interpretez miscarile lui bebe! mie mi se pare ca se misca cu totul dintr-o parte in alta! adica ca o portocala care se misca dintr-o parte in alta a burtii! e bebe nu?
in 9 ma duc la eco si nu mai am stare sa mi se confirme gandul de fetita frumoasa:)
Annya9 trec si crampele si gustul metalic! cred ca de ala mi-a fost si mie cel mai sila! trece cu suc de mere sau cu mere, limonada sau orice iti pica tie bine!
Michelle, varsatul cafelei sa fie un sfat sa cumperi de pe acuma pampersi?:) ai fost mortala cu cafeaua:)
Andra radiezi de fericire... trimite pe la toata lumea!:) pupici!
pe mai tarziu! ma intorc la munci!
Gaby
Bebe in 17 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Annya, sa stii ca te-ai incadra la odiseea de mai - iunie. Cu mare drag poti ramane aici, dar daca vrei sa ai cu cine schimba impresii despre primul trimestru, fetele de acolo ar fi in situatia ta. Uite de exp eu ar trebui sa nasc in februarie, dar nu m-am dus la Odiseea de Ian-Febr tocmai ca sa nu fiu cea mai mica si sa nu am cu cine schimba impresii. Noi suntem aici sa te ajutam cu sfaturi oricand ai nevoie. ![]() Oana 19+ Erick NicholasDoamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Stiu ca poate m-as fi incadrat mai bine la luna mai iunie, insa eu voi naste cu siguranta in aprilie, iar daca voi face cezariana, as cum imi doresc s-ar putea sa fie chiar mijlocul lui aprilie... O sa trag cu ochiul si pe la mai-iunie, insa e un pic mai bine la voi pentru ca sunteti ceva mai experimentate.

Ate, am vazut unde e listuta, insa nu reusec sa o deschid... Imi apare o pagina de informare de la google doc si undeva in dreapta imi cere sa ma loghez. Ma mir totusi, pentru ca ieri am reusit sa vad lista fara probleme, azi nu...
9+
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Alte lucruri care tb sa le ai in casa: - termometru de camera, de baie, cat si de luat temp copilului - cadita, unde ii vei face baie..si ar m fi, dar nu imi aduc aminte acum.. ![]() |
-scutece (de care tip alegi)
-macar un biberon, pentru orice eventualitate + perie de curatat biberonul
-crema de popou
-sampon si gel de dus
-lotiune de corp
-forfecuta pt. unghii
-perie cu perii moi pt. par
-scaun de masina daca ai masina si vrei sa calatoresti cu bebe
-trusoul lui bebe (bodyuri, pantaloni/salopete, sosete, caciulite, paturica, pijama + alte obiecte pt, iesit la plimbare, in functie de anotimp)
Ma mai gandesc...acum nu-mi mai aduc eu aminte!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Yaia spune:
-cel putin 2 prosoape pentru baita de seara
-pompita de nas (batista bebelusului
-baneocin pudra pt. buric
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
babyangel spune:
| citat din mesajul lui michelle_sf Fetelor, am gasit si eu ceva printre niste CD-uri mai vechi si m-am distrat copios . Am copiat mai jos, sper sa va placa ![]() Sunteti pregatiti sa deveniti parinti? Test de "sarcina": 1. Pentru a va pregati sa deveniti mama, imbracati un halat de baie si fixati-va pe burta un sac plin cu fasole. Dupa 9 luni, scoateti doar 10% din continutul sacului! Pentru tatici: fugiti repede la farmacie, goliti-va portofelul pe tejghea si invitati farmacistul sa se serveasca. Dupa aceea,mergeti la supermarket si cereti ca salariul dvs sa fie varsat direct in contulmagazinului. 2. Pentru a avea o idee despre cum va veti petrece serile, intre orele 17h si 22h parcurgeti in lung si in lat sufrageria purtānd in brate un sac umed care cāntareste intre 4 si 6 kg.La ora 22h lasati sacul, reglati desteptatorul la 00h00 si mergeti la culcare. La miezul noptii, treziti-va si parcurgeti din nou sufrageria purtānd sacul timp de o ora. Reglati desteptatorul la ora 3h00. Imposibil sa maiadormiti, evident, asa ca treziti-va la ora 2h00 si serviti-va ceva de baut.Intoarcerea in pat la 2h45. Cānd suna desteptatorul, un sfert de ora mai tārziu, trezirea! Cāntati cāntecele de leagan pāna la ora 4h00.Reglati desteptatorul la 5h00. Treziti-va si preparati micul dejun.Mentineti acest ritm timp de 5 ani...fara sa va pierdeti buna dispozitie! 3. Goliti un pepene si practicati in mijloc o gaura de talia unei mingi de golf. Suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l de la stānga la dreapta. Dintr-o farfurie cu supa (foarte lichida)incercati sa hraniti "pepenele" (care e in miscare), jucāndu-va de-a avionul cu o lingurita. Continuati exercitiul pāna cānd farfuria e pe jumatate golita, varsati restul... pe genunchii dvs...bravo! acum stiti sa hraniti un bebelus! Pentru a avea o idee despre ceea ce se va intāmpla cānd va incepe sa mearga, etalati dulceata pe canapea si pe perdele,puneti un pic de peste congelat in spatele televizorului si lasati-l acolo timp de o luna sau doua... 4. Imbracatul celor mici nu e chiar o formalitate.Incepeti prin a cumpara o caracatita si o plasa pentru peste. Incercati sa introduceti caracatita in plasa. Timp prevazut: toata dimineata. 5. Nu sperati ca veti mai avea o masina curata si stralucitoare ca in ziua cānd ati cumparat-o.Cumparati o inghetata de vanilie si uitati-o in cutia de pe bord. Introduceti o moneda in casetofon (sau CD player).Sfarāmati un pachet de biscuti sau de ciocolata pe scaunele din spate. In final, zgāriati fiecare portiera cu un cui.Perfect! SUCCES cu bebica de 13+ |
Mchelle , e distractiv cand citesti in forma de gluma...Doamne fereste de asa copil...5 ani! Apari la Prima TV la Super nany!
Anca
17+cu
Tereza Martina si mami de
Lucas
samaria spune:
Ciao,mamici cu burtici!
E o dimineata uda si ploioasa aici,e taaaare frig si bineinteles ca nu se putea sa ratez intalnirea cu raceala inevitabila...Bucuria farmacistilor,ca aici tine sezonul rece 6 luni...

Vreau sa va spun ca fie ce-o fi,am trecut peste cuvantul dr. de fam si am inceput sa iau oscilloccocinum si vitamina C si Decasept cu propolis(ultimele doua recomandate,totusi, de dr.)...Nu mai puteam sa stau sa ma chinui asa,pur si simplu asa am simtit ca nu are rost sa stau si sa astept fara sa fac nimic...Sper sa aveti dreptate si sa fie bun si pt mami si pt. bb...
Dayanara: draga mea, eu sunt din jud. Harghita,dar mi-am facut studiile la Cluj,asa ca mai stii ca nu ne-am intalnit candva? Rascoleste-ti gandurile,ai cunoscut in decursul vietii pe cineva de pe aste meleaguri?
Te
cu drag...
Denisa:nu stiu ce rasa e Roxia,dar e draguta si iubitoare,am adoptat-o de la adapost cand era micutza (si...nu face asa ca in reclama...
)si e prietena lui Sam...Azi cum te simti?
Sa va intreb ceva: daca sotul unei viitoare mamici e angajat cu jumatate de norma,poate sa ramana in concediul de ingrijirea copilului pana la 2 ani,sau nu? Si sa primeasca suma aceea lunara aferenta...?
Va pup pe toate,va citesc cu drag in continuare...

![]()
![]()
![]()
Maria
15+
Mami de Sammy
babyangel spune:
| citat din mesajul lui ate_09 in seara asta am fost la laborator si am luat rezultatul de la Papanicolau. Sunt putin nedumerita de rezultate si abia saptamana viitoare am programare la medic. ![]() Poate ma ajuta vreuna dintre voi sa deslusesc ce scrie aici. Mi-a aparut iar o nenoricire de candida pe care tot am tratat-o vreun an de zile si acum vad ca iar a aparut ![]() ![]() Pe langa candida mai scrie asa: - flora densa predominant bacilara; - celule pavimentoase superficiale si intermediare izolate si in placarde; - leucocite relativ frecvente, intacte si lizate; Observatii frotiu II Babes Papanicolau - discret inflamator. asteptam un 17+ Doamne ajuta! ![]() bebe mic Lista burtici si bebici "Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste'' |
Pot sa iti spun ca , clasa 2 la frotiu (mici inflamatii) o au majoritatea femeilor care au o viata sexuala cat de cat activa. De la clasa 3 in sus e deja suspecta pacienta ..
Anca
17+cu
Tereza Martina si mami de
Lucas

. Am copiat mai jos, sper sa va placa