Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(77)*
Raspunsuri - Pagina 9
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rivali copilul nu se scoate afara doar in caz de febra ,daca tuseste, curge nasul nu este nocio problema Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
cind e putin bolnav se poate imbolnavi si mai rau afara daca intilneste alti copii bolnavi sau virusi in aer. eu pe vladut l-am scos o data cu muci dar am observat ca i-a trecut mai greu boala si de atunci nu l-am mai scos cu muci.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
sirimie spune:
citat din mesajul lui OlgaTarziu Salutare fetelor. Mai traim. Sophia creste, e frumusica foc si agitata. Stam in fundulet, sta bine in picioare cu foarte putin suport. Povesteste cat e ziua de lunga. Mananca tzitzi si am inceput si noi timid diversificarea. Se trezeste de 2 ori pe noapte la tzitzi. Ceea ce e parfum pe langa Tony care era sus de 3 ori. Ne chinuim de 2 zile cu o diaree. Cica a prins un virusel. Ati patit careva? Ce ati dat? Mentionez ca nu bea ceai deloc, i-am bagat ceva apa de orez cu seringa. Pot sa-i dau debridat? |
ar trebui sa mergi la doctor sa nu cumva sa se deshidrateze
pentru diaree noi am primit sa ii dam Biotics
poti sa ii dai debridat, dar cel mai bine dupa ce o vede un doctor
multa sanatate!
Am blog si poze in album
Despre Andrei
sirimie spune:
ce mai fac Alex si Ayla? pentru Alma
mai este vreun BB de 5 luni care inca nu are 6 kg? Monica mea ma dispera, nu vrea sa creasca mai repede, sintem in urma rau
Am blog si poze in album
Despre Andrei
Monnvas spune:
citat din mesajul lui aris26 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uitati-va pe realitatea poate mai dau discursul lui vanghelie almanahe....am crezut ca mor de ras 25 martie 2009 |
Ala cu ma.. ma... magi... ma... magistrati?
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
aris26 spune:
gasca I.O.R. f faine leaganele si vitamina ar fi in culmea fericiri dar cred ca va sar si vinerea asta ca e mucios. de scos afara nu se pune problema sa il izolez in casa dar nici la ghiocei nu ma prezint cu el ca sa aveti de ce ma injura. sa speram ca pana vinerea cealalta nu vine iarna
25 martie 2009
aris26 spune:
da da da
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Ala cu ma.. ma... magi... ma... magistrati? Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
25 martie 2009
dyana27 spune:
citat din mesajul lui gabi86 euuuuu!!!!mie nu mi a venit si parca am toate simtomele de gravidenie si ca sa fie tacamu complet mi am facut un test pe care nu a iesit nici linia de control iar pe prospect scria ca in acest caz tre sa repet dar eu nu mai am curaj sa incerc altu.. merg pe mana destinului... mentionez ca am folosit tot timpu balonas dar daca sa rupt...?!!!! mami de robert |
eu il controlez de' nu se poate, nu cumva sa fie rupt, ca o incurcam; si ma tot gandesc... prima data nu l-am controlat.... ; si eu la fel, cred ca numai la gandul ca n-am verificat primul balonas parca am simptome de sarcina; dar am facut test si n-a iesit cu 2 liniute... deci m-am relaxat
eu nu vreau bebe 2 chiar asa repede, adica macar sa apuc sa-l intarc pe mutzu (in ritmul asta la cucuietii din deal) ca nu am de gand sa-i iau lui titi ca sa i-o dau lu' "bebe mic"..... ar fi culmea culmilor, cred ca m-ar tine minte si la un an sa-i fac asa ceva la cat de indragostit e ele de tzitzi
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
cum am venit pe lume
Monnvas spune:
Poate ii trece pana atunci. Stii cum e, orice raceala dureaza o saptamana daca e tratata si 7 zile daca nu. Pai daca e mucios de vineri... Ha, nu tine matematica mea? Rivali, trage-ma de urechi!
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Apropo de bagat cu capul in apa... Uitati-va la mutra maica-mii in poza asta, cred ca spune tot!
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
aris26 spune:
monica - stiu ca asa e...dar parca tot mi-ar fi frica sa nu imprastiem virusul. mai bine lipsa
gabi - pai mai bine mai faci un test. macar sa stii cum stai. si eu am stricat un test tot asa...aveam toate simtomele si o incercare intentionata a sotului de a ma procopsi cu un fratior. sa nu te trezesti cand mishca bb totushi. desi cred ca e doar o sperietura, la cant suntem de obosite e normal sa avem greturi,ameteli si alte cele
25 martie 2009