Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(77)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gata,am recuperat. piticul se tot foieste in pat si ma zapaceste senzorul de mishcare

denisa - super pozele. Adela e atat de dulce si haioasa

pisigri - pai primul a iesit la 4,5luni...era de ashteptat. are deja 6 si un picsper sa facem o pauza dupa astia doi,sa respiram si noi un pic.

sa va povestesc ce am patit eu in seara asta la baie...
sotul a fost la antrenament si dupa aia a plecat direct la un prieten sa vada meciul asa ca vin acasa cu gandacul si mergem la baie singuri. cand ajung sus caditza plina ochi cu apa de ieripun copilul in pat si da-i chinuiala sa o golesc,asta se enerveaza ca nu are stare in pat,eu ma grabesc si mai tare, intr-un final gata,spalata si plina cu apa. iau copilul in bag in apa caldutza in fund ca o umplusem prea mult. cand...poc...toata cada plina de kk,scoate copilul alunecos repede, cu o mana il tineam cu o mana ma chinuiam sa vad cu sa scot apa. copilul un pachet de nervi ca de ce l-am scos,se foia si se agita sa il bag la loc in kkt lui. imping cada care avea 30kg cu o mana si incerc sa o trag langa dus pe cea veche si f mica. reusesc dar constat ca era murdara, chinuiete sa o speli cu copilul ud flesca ntr-o mana. asta incerca sa prinda dushul(care era pe apa clocotita),eu trage copilul,spala caditza...ce mai...nebunie. reusesc intr-un final si il pun mandra in fund in caditza. el super fericit incepe sa se joace si gaseste dopul de la caditza pe care il scoate fericit si intr-o secunda eram cu picioarele in apa pana la glezne. trage dopul din mana copilului, apuca nishte prosoape dupa calorifer,tzine copilul care incerca sa se ridice in picioare...ce mai,eram numai buna de pus pe you tube. am ras de am murit. la final ma apuca de un deget su musca de zor cand ma prind eu ca simt ceva ..ce sa fie ce sa fie. dau cu degetul cu riscul sa imi faca unghia neagra si descopar al trei-lea dinte iesit bine merci. a fost o seara de pomina
cine zicea ca mamicile nu au ce povestii

25 martie 2009

super tare

bine-nteles ca numai tie ti se putea intampla asa ceva

felicitari pentru dintisori

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

sau la sora-mea in poza asta..in dreapta se vede un sfert din fatza ei,dar tot se intelege

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Apropo de bagat cu capul in apa... Uitati-va la mutra maica-mii in poza asta, cred ca spune tot!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aris dar vad ca si-a facut un obicei cu kk in cadita, io ti-am zis: musai jucat la loto! Si de luati potul cel mare dati un 5% macar la clubul nostru de scutece!. Felicitari pentru cel de-al treilea dintzuc. Sophiphi ii are pe amandoi de jos vizibili acum, sunt iesiti bine. Ce ma enerveaza e ca unele binevoitoare cand o vad cu guritza mobilata zic:"vaaai, da' cu cat apar mai repede cu atat se cariaza mai repede!" si altele pe tema asta, de parca i-as fi putut eu comanda copilului cand sa-i iasa dintii! Nu inteleg prostia asta: adica daca i-a iesit primul dinte la 4,5 luni va avea dintii mai praf decat unul caruia i-a iesit la 6 luni?! Mi se pare o prostie, prejudecati si superstitii poporane.
Gianina, ma gandeam eu ca din cauza asta nu vrea lapte; am citit aici la un topic ca i se poate da ceva lapte de soia imbunatatit cu Ca, cica are proprietati asemanatoare (si probabil alt gust!)
Tufete, apropo de gust, eu am un gust asa de amar! Am intrat din intamplare, tot citind pe forum ca n-aveam ce face, pe un link de la un alt clubul scutecelor: maaamaaa...cum vorbeau unele cu altele, ce jigniri, ce rautate, ce antipatie pe fatza...parca n-ar fi fost insarcinate in aceeasi perioada, colege la aceeasi odisee...urat de tot!!! Cu aceasta ocazie vreau sa va zic ca va indragesc si va apreciez pe toate si ma bucur ca am nimerit aici si nu intr-un club din ala...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ilinca - daca nimerim toate cele 6 numere clar va dau 5% sa comandati toate hanutzele posibile pt ghiocei
subscriu la parerea ta. eu le raspund:"asta e valabil pt copii care nu se spala pe dinti". vorba ta, o luna jumate face diferenta clar. daca ieseau cu doi ani inainte mai intelegeam
cred ca e timpul sa il pun pe olitza, daca tot face la apa calda macar sa faca unde trebuie

gianina - sa stii...am un talent sa atrag ca un magnet evenimente de genul asta

eu ma bag la lectura ca iar m-a prins 11 si pe net

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

cu stresul meu cu mancatul am uitat sa va spun ca si la noi sunt ititi cei 2 de jos de saptamana trecuta; acum asteptam continuarea sus

ilinca - la 6 luni (adica acusica) vom schimba laptele - ceva dietetic fara lactoza - incercam si deastea (pe la 2 luni cand a mai baut de tipul asta a fost ok - bine, dar atunci manca 850 ml/zi
om vedea ce ne mai asteapta

astazi, daca tot trebuia sa-i dau 2 mese de cereale, am zis sa fac un pic de variatiune. Am variat de m-am gatit - am inceput o cutie de cereale cu piersici si maracuja - au un gust si miros de ceapa - si eu le pastrasem de bune , ca sigur o voi impresiona. A mancat ceva, ceva dar nu tocmai convinsa.

aris -

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gata,am recuperat. piticul se tot foieste in pat si ma zapaceste senzorul de mishcare

denisa - super pozele. Adela e atat de dulce si haioasa

pisigri - pai primul a iesit la 4,5luni...era de ashteptat. are deja 6 si un picsper sa facem o pauza dupa astia doi,sa respiram si noi un pic.

sa va povestesc ce am patit eu in seara asta la baie...
sotul a fost la antrenament si dupa aia a plecat direct la un prieten sa vada meciul asa ca vin acasa cu gandacul si mergem la baie singuri. cand ajung sus caditza plina ochi cu apa de ieripun copilul in pat si da-i chinuiala sa o golesc,asta se enerveaza ca nu are stare in pat,eu ma grabesc si mai tare, intr-un final gata,spalata si plina cu apa. iau copilul in bag in apa caldutza in fund ca o umplusem prea mult. cand...poc...toata cada plina de kk,scoate copilul alunecos repede, cu o mana il tineam cu o mana ma chinuiam sa vad cu sa scot apa. copilul un pachet de nervi ca de ce l-am scos,se foia si se agita sa il bag la loc in kkt lui. imping cada care avea 30kg cu o mana si incerc sa o trag langa dus pe cea veche si f mica. reusesc dar constat ca era murdara, chinuiete sa o speli cu copilul ud flesca ntr-o mana. asta incerca sa prinda dushul(care era pe apa clocotita),eu trage copilul,spala caditza...ce mai...nebunie. reusesc intr-un final si il pun mandra in fund in caditza. el super fericit incepe sa se joace si gaseste dopul de la caditza pe care il scoate fericit si intr-o secunda eram cu picioarele in apa pana la glezne. trage dopul din mana copilului, apuca nishte prosoape dupa calorifer,tzine copilul care incerca sa se ridice in picioare...ce mai,eram numai buna de pus pe you tube. am ras de am murit. la final ma apuca de un deget su musca de zor cand ma prind eu ca simt ceva ..ce sa fie ce sa fie. dau cu degetul cu riscul sa imi faca unghia neagra si descopar al trei-lea dinte iesit bine merci. a fost o seara de pomina
cine zicea ca mamicile nu au ce povestii

25 martie 2009

Am ras ca o toanta cu lacrimiiiiiiiii! Felicitari dintosului!!!...pt. dinti bineanteles si nu ca a chinuit-o pe mami in seara asta!!!

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Offff! Am scris si am scris si am tot scris si nu eram logata, asa ca dus a fost mesajul!

Ma ajutati cu niste pareri? Care credeti ca sunt dezavantajele dormitului in 3 (mama tata si copilul)? Puteti sa ziceti si de avantaje, ca nu cumva sa-mi scape ceva.
Ma bate gandul sa reintregim familia, iar inainte de a ne pune pe mutat mobile, ma gandesc sa analizez toate aspectele.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Kea, in ce sens dormit toti 3 impreuna? Intr-un pat sau intr-o camera?

5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilincuto, adica ....daca lui Raru nu i-a iesit nici un colt si nici nu da semne clare, si el peste cateva zile face 7 luni, vrei sa -mi spui (dupa pareri babesti) ca va avea o dantura cat drumul de fier?????? Hai sa fim seriosi. D-asta il parasesc pe frate-miu dintii de la 30 ani ca i-au iesit pe la 6 luni si nu la 4 sau 8. Of, Doamne...

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Dodo-pui, sugerezi ca e bine sa-i scoatem?...Va zic drept ca eu n-am scos-o de vineri, de cand cu mucii, am zis sa nu se agraveze la frig, poate mai sunt si ceva viroze-n aer...N-am facut bine? Ca n-are febra dar din cand in cand stranuta, mucii nu i s-au evaporat de tot si ce ma supara cel mai tare e ca de cateva ori pe zi tuseste

5luni

Si Ariana a fost la fel si nu am stat in casa decat 1 zi cand mi sa parut ca ii mai mucoasa ca de obicei. Mai are acuma cate un muculet ratacit si mai tuseste cateodata, dar a vazut-o dr si a zis ca nu e problema, si ia si dat vaccinul.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput