Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(77)*
Raspunsuri - Pagina 11
Adee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. "da' cocorii un' se duc, cand se duc?" Ei bine: mucii un' se duc, cand se duc? Sper ca nu la mine-n gura?! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 5luni |
Exista un dispozitiv care se pune la aspirator - seamana cu un furtun (batista bebelusului se numeste). La inceput mi sa parut foarte barbar, dar scoate o grama de muci si nu trebuie sa ma lupt foarte mult cu Ariana pt ca merge repede treaba
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Adee spune:
era sa o trezesc pe Ariana.
Felicitari pt dintzuc.
poze
Adee spune:
Vad ca am ramas singura pe aici. Beau must si recuperez ce ati mai scris Avem si noi o problema, poate imi dati vreo solutie. Ariana nu vrea sa bea din sticluta. I-am dat apa, compot, supica, lapte de la mine, si nu vrea sa bea nimic. Lapticul am reusit sa i-il picur in gura...ea statea cu gura deschisa si radea si eu cu sticluta deasupra ei I-am luat azi canita dar nu vrea sa bea nici din aceea. Trebuie sa gasesc o solutie, ca vine iarna si o sa imi inghete tzatzele cand le scot afara
poze
Nicky09 spune:
Adee....la lingurita puisor, daca altfel nu vrea, oricum trebuie sa ai rabdare, ca pana la urma tot trebuie sa bea din biberon.Daca nu....exista online sau in farmacii, produse pt alaptat de la marca Medela...printre care si Softcup(o specie de biberon lingurita care intra in gurita lui bb dar ii apesi tu cu aratatorul si degetul mare sa ii curga lichidul in gurita.
Ilinca-iti explic babeste pt ca nu am o foto la dispozitie: pompita de nas are chestia aceea de plastic de bagat la nasuc, nu?Aspiratorul este cam la fel,doar ca in loc de pompita propriu-zisa are un furtunas transparent care intra in acea chestie de plastic.Un capat il bagi in gura si aspiri, celalalt, cu plasticul in nasuc.In plastic insa exista un buretel,care permite aspirarea si, care opreste lichidul aspirat din nasuc si nu ajunge pe furtunas, deci nici in gura celui ce aspira.Sper ca m-am facut inteleasa cat de cat....poti accesa pe net Narhinel-aspirator nazal si vezi exact cum e.
Sophiphi cea dulcica.
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
joanna27 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI SI AZI! SI FLORINELEI !
Eu nu reusesc sa recuperez as mai avea cam 9 cap.
Florinela ce are platinatu..stiu ca ai scris da eu lenesa nu am recuperat si ma tot intreaba husbandu si nu stiu ai spune.
Netu imi mereg ca pixu..da ma chinui.
Eram asa pregatita sa zic asata si ailalta si amu mi-am inghitit cuvintele.daca nu am asculatat-o pe Anca-nicolae sa notez...lenesul mai mult alearaga.
Am mai ramas in cap doar cu intrebarea pusa de Kea referitor la dormitu in 3..eu zic sa faci cum simti tu ca e mai bine.
Adee nora ,nici ginerele nu vrea nici bibe , nici cna.doar lingurita.. asa ca il las in pace si o sa imi scot tatele la interval in continuare ca nu am ce face.
Aris am crezut ca mor de ras nu alta..ma cerat husbandu ca fac galagie... si berbecu meu a tras un caca in cadita da noi nu avu mai mult noroc...poate aveti voi.
Muci am avut si noi eu ii pun picaturi cu apa de mare si e ok..de scos afara el e mai mereu afara cum stam la curte.
Ma duc la
ca sunt cam nedormita.
super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#
Nicky09 spune:
Kea-hmmmmmmmmmm, dormitul in 3, mie nu imi surade deloc, daca te referi la acelasi pat.Consider ca se creeaza o oarecare dependenta de mama pt un viitor foarte indepartat si prefer sa evit, in masura in care se poate.Si mai consider ca dreptul la intimitate il avem cu totii de la cea mai frageda varsta, chiar daca in prima faza nu stim sa ni-l cerem, in schimb, putem fi ajutati sa ni-l exercitam cu succes pt viitor.Intr-adevar trezirile sunt mai dulci alaturi de mama si tata, mai bine zis intre ei, dar sunt si mai dulci cand i se deschide camera, i se trag jaluzelele sus si i se canta un cantecel frumos insotit de o lunga mangaiere pe capusor.
Mentionez ca orice mama trebuie sa faca asa cum simte....KEUTU CHELIUTU
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
OlgaTarziu spune:
Sirimie, doctorul a zis ca e virus. Conform teoriei de aici nu trebuie sa-i dau nimic, doar sa o pun la san cat mai des. Solide cereale de orez, banana si piure de mere. Sa urmaresc nr de pipi si treaba mare. Nici un medicament. Daca nu-i trece in inca 2 zile merg sa-mi dea trimitere la laborator pt scaun. Rezultatele de obicei le primeste doctorul in o saptamana doua si el ne suna daca e ceva in neregula. Deci cam asa...Deci nu degeaba mi-am luat din tara debridat si alte medicamente.
Cu Tony am ajuns la urgente cand a facut enterocolita dupa ce a fost "vazut" de 3 medici. Pana la urma a ajuns la perfuzii. Si tot asa doar "hidratat" fara medicamente.
denisamada spune:
citat din mesajul lui aris26 gata,am recuperat. piticul se tot foieste in pat si ma zapaceste senzorul de mishcare denisa - super pozele. Adela e atat de dulce si haioasa pisigri - pai primul a iesit la 4,5luni...era de ashteptat. are deja 6 si un picsper sa facem o pauza dupa astia doi,sa respiram si noi un pic. sa va povestesc ce am patit eu in seara asta la baie... sotul a fost la antrenament si dupa aia a plecat direct la un prieten sa vada meciul asa ca vin acasa cu gandacul si mergem la baie singuri. cand ajung sus caditza plina ochi cu apa de ieripun copilul in pat si da-i chinuiala sa o golesc,asta se enerveaza ca nu are stare in pat,eu ma grabesc si mai tare, intr-un final gata,spalata si plina cu apa. iau copilul in bag in apa caldutza in fund ca o umplusem prea mult. cand...poc...toata cada plina de kk,scoate copilul alunecos repede, cu o mana il tineam cu o mana ma chinuiam sa vad cu sa scot apa. copilul un pachet de nervi ca de ce l-am scos,se foia si se agita sa il bag la loc in kkt lui. imping cada care avea 30kg cu o mana si incerc sa o trag langa dus pe cea veche si f mica. reusesc dar constat ca era murdara, chinuiete sa o speli cu copilul ud flesca ntr-o mana. asta incerca sa prinda dushul(care era pe apa clocotita),eu trage copilul,spala caditza...ce mai...nebunie. reusesc intr-un final si il pun mandra in fund in caditza. el super fericit incepe sa se joace si gaseste dopul de la caditza pe care il scoate fericit si intr-o secunda eram cu picioarele in apa pana la glezne. trage dopul din mana copilului, apuca nishte prosoape dupa calorifer,tzine copilul care incerca sa se ridice in picioare...ce mai,eram numai buna de pus pe you tube. am ras de am murit. la final ma apuca de un deget su musca de zor cand ma prind eu ca simt ceva ..ce sa fie ce sa fie. dau cu degetul cu riscul sa imi faca unghia neagra si descopar al trei-lea dinte iesit bine merci. a fost o seara de pomina cine zicea ca mamicile nu au ce povestii |
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
denisamada spune:
citat din mesajul lui sirimie mai este vreun BB de 5 luni care inca nu are 6 kg? Monica mea ma dispera, nu vrea sa creasca mai repede, sintem in urma rau |
Da.
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Ala cu ma.. ma... magi... ma... magistrati? |
Daaaaaaaaaa. Tot discursul a fost "bun", nu doar cat au dat ei la jurnalul de seara. (pe dupa-amiaza l-au dat pe tot si aveam tv deskis )