Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(77)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi86

Citat:
citat din mesajul lui OlgaTarziu

Salutare fetelor. Mai traim.

Sophia creste, e frumusica foc si agitata. Stam in fundulet, sta bine in picioare cu foarte putin suport. Povesteste cat e ziua de lunga. Mananca tzitzi si am inceput si noi timid diversificarea. Se trezeste de 2 ori pe noapte la tzitzi. Ceea ce e parfum pe langa Tony care era sus de 3 ori. Ne chinuim de 2 zile cu o diaree. Cica a prins un virusel. Ati patit careva? Ce ati dat? Mentionez ca nu bea ceai deloc, i-am bagat ceva apa de orez cu seringa. Pot sa-i dau debridat?

Mai sunt mamici la care nu le-a venit ciclul? Numai sa verific daca sunt total aberanta. Sophia face imediat 6 luni si eu nimic. E drept ca alaptez cu drag si spor.

Olga

Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta.
Albert Schweitzer

euuuuu!!!!mie nu mi a venit si parca am toate simtomele de gravidenie si ca sa fie tacamu complet mi am facut un test pe care nu a iesit nici linia de control iar pe prospect scria ca in acest caz tre sa repet dar eu nu mai am curaj sa incerc altu.. merg pe mana destinului... mentionez ca am folosit tot timpu balonas dar daca sa rupt...?!!!!

mami de robert

NU mi-a venit CM si sa vina cand nu mai dau piept

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:
citat din mesajul lui rivali

copilul nu se scoate afara doar in caz de febra ,daca tuseste, curge nasul nu este nocio problema

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

cind e putin bolnav se poate imbolnavi si mai rau afara daca intilneste alti copii bolnavi sau virusi in aer. eu pe vladut l-am scos o data cu muci dar am observat ca i-a trecut mai greu boala si de atunci nu l-am mai scos cu muci.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Bogdan daca-l scot la aer isi revine mult mai repede.
De aceea fiecare copil e UNIC

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

No bine dara, maine o intzolesc bine, ca la noi a venit toamna de-adevaratelea si o scot, ca i-o fi dor si ei. Problema cu mucii e ca eu nu-s dotata decat cu rahat de pompa de-aia de cauciuc, nimic nu reusesc cu ea ca numa cand o vede Sophiphi se zbate si se lupta cu mine ca un pitbull sa nu i-o duc la nas...asa ca ma chinui sa scot mucii cu ser fiziologic si betigase. Am citit aici de un dispozitiv prin care i-as putea scoate tragand cu gura; iertati-mi inocenta, dar mai tineti minte intrebarea aia:"da' cocorii un' se duc, cand se duc?" Ei bine: mucii un' se duc, cand se duc? Sper ca nu la mine-n gura?! Again, iertati daca am pus o intrebare aiurea dar eu n-am mai vazut smecherie de-aia si nu-mi pot imagina!
Gianina, dar oare de ce nu-i place laptele? E vreo explicatie?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

stai linistita ca mucii nu se duc la tine in gura. eu am din asta. e bun, dar te cam chinui sa tragi.
cea mai eficienta e batista bebelusului, cae care se pune la aspirator.

Mergi la inceput

eu alaptez, iau si cerazette, si am si urati. fericire pe capul meu.

la ce ora e intalnirea maine in IOR? ca ma bate gandul sa vin, dar la pranz tb sa-l iau pe andrei de la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

buna dimineata!
Ilinca, Nicky, dormitul in trei se referea la pus patul copilului langa patul nostru, pe partea mea, cu gratiile jos pe partea asta. De asta ziceam ca presupune mutat de mobile, ca nu incape decat daca mutam biroul care e mare in camera copilului si atunci trebuie trase fire pt internet si tel sau mai stiu eu ce in cealalta camera. Parca n-as face toata actiunea asta ca sa constat in 3 zile ca mai bine ne vedeam de treaba. Ieri scrisesem un mesaj mai detaliat dar s-a pierdut. La noi in pat nu incape, si oricum mi-e teama sa-l pun intre noi, iar in partea cealalta iar nu indraznesc ca sa nu se rostogoleasca spre mine, ca am mai patit-o. De asta m-am gandit sa ilpun langa mine dar in patutul lui cu acces direct pe partea mea.
Sa fac ce simt, hm! Simt ca nu pot dormi fara Keutu (mi-e drag sa-l stiu noaptea langa mine si mi-e si teama sa-l las singur), dar m-am surprins artagoasa cu sotul, si nu ne sta in fire sa ne ratoim unul la altul, mi-e teama ca indepartarea asta fizica sa nu aiba urmari. Imi e dor sa fie armonia de mai demult, nu sa sar pe el si sa-i dau tot felul de directive ce si cum sa faca cu copilul. Mi-a zis ca se straduieste sa ma ajute cat mai mult si simte ca nu face nimic bine, ca eu mereu am ceva sa-i reprosez. Nu-i chiar asa, in sensul ca ma ajuta enorm, recunosc, dar nu mi se pare ca ii comentez la tot ce face. Dar nu asta e important, e important cum percepe el si ca se simte ranit, cred eu. Si asta nu vreau!

5 luni

Mergi la inceput

Si inca ceva, azi, la doua zile dupa vaccin, am observat ca e iarasi tare acolo (schimb dr ca nu-i posibil sa nu reuseasca macar o sg data sa-i faca un vaccin fara sa aiba galmele alea) si la un picior s-a intins roseata ca de marimea unei castane. Sa sun la dr?

5 luni

Mergi la inceput

Kea cand era andrei mic asa dormeam: eu cu sotul in pat, iar andrei in patut langa patul nostru. si era ok, mai ales ca am prins o perioada in car nu se trezea noaptea.
acum, de cand o am si pe ioana, eu dorm cu andrei in pat, si ioana alaturi in patut, iar sotul in alta camera.
mie dor sa dorm cu sotul meu, dar peste cateva luni voi muta copiii separat, si atunci voi dormi cu el.
deocamdata ioana se trezeste de cateva ori pe noapte, suge putin si se culca.

Mergi la inceput

monique, nu se deranjau unul pe altul? La dezavantaje de ex, m-am gandit la dormitul cu lampa aprinsa (inainte sa am gagalicea nu reuseam deloc sa dorm daca nu era pe deplin intuneric, acum pic lata, cred ca as dormi si in discoteca, dar poate l-ar deranja pe sot, nu stiu), iar un alt dezavantaj l-as vedea in foitul noaptea, respiratia mai zgomotoasa, desi nu sfoaie, nu stiu cat de mimoza e Keutu.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

buna dimineata!
Ilinca, Nicky, dormitul in trei se referea la pus patul copilului langa patul nostru, pe partea mea, cu gratiile jos pe partea asta. De asta ziceam ca presupune mutat de mobile, ca nu incape decat daca mutam biroul care e mare in camera copilului si atunci trebuie trase fire pt internet si tel sau mai stiu eu ce in cealalta camera. Parca n-as face toata actiunea asta ca sa constat in 3 zile ca mai bine ne vedeam de treaba. Ieri scrisesem un mesaj mai detaliat dar s-a pierdut. La noi in pat nu incape, si oricum mi-e teama sa-l pun intre noi, iar in partea cealalta iar nu indraznesc ca sa nu se rostogoleasca spre mine, ca am mai patit-o. De asta m-am gandit sa ilpun langa mine dar in patutul lui cu acces direct pe partea mea.
Sa fac ce simt, hm! Simt ca nu pot dormi fara Keutu (mi-e drag sa-l stiu noaptea langa mine si mi-e si teama sa-l las singur), dar m-am surprins artagoasa cu sotul, si nu ne sta in fire sa ne ratoim unul la altul, mi-e teama ca indepartarea asta fizica sa nu aiba urmari. Imi e dor sa fie armonia de mai demult, nu sa sar pe el si sa-i dau tot felul de directive ce si cum sa faca cu copilul. Mi-a zis ca se straduieste sa ma ajute cat mai mult si simte ca nu face nimic bine, ca eu mereu am ceva sa-i reprosez. Nu-i chiar asa, in sensul ca ma ajuta enorm, recunosc, dar nu mi se pare ca ii comentez la tot ce face. Dar nu asta e important, e important cum percepe el si ca se simte ranit, cred eu. Si asta nu vreau!

Keutu cheliutu 5 luni

noi am dormit cu vladut in camera pina a facut el vreo 3 ani. a fost putin mai dificila mutarea in camera lui, dar acum e mindru ca are camera lui. si e foarte echilibrat

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

KEA si noi ne pregatim de formula asta - deocamdara Cristi e in patut, tras langa patul meu, dar sotzul tot dezertor... Se lauda ca se intoarce la iarna

Noi ne-am trezit azi-noapte la 3... cu voma-n gat... A tras vreo 3 jeturi si apoi a inceput sa chiuie, apoi pana la 8.15 (da, ati citit corect, trecut de 8). Dupa lapticul de dimineata a tras o regurgitare de m-a parfumat toata, dar macar n-a fost in jet. N-are febra, n-are diaree... Sper sa fie doar o indigestie (suspectez niste prune) si nu viroza.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput