Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(77)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

monique, nu se deranjau unul pe altul? La dezavantaje de ex, m-am gandit la dormitul cu lampa aprinsa (inainte sa am gagalicea nu reuseam deloc sa dorm daca nu era pe deplin intuneric, acum pic lata, cred ca as dormi si in discoteca, dar poate l-ar deranja pe sot, nu stiu), iar un alt dezavantaj l-as vedea in foitul noaptea, respiratia mai zgomotoasa, desi nu sfoaie, nu stiu cat de mimoza e Keutu.

Keutu cheliutu 5 luni

nu se deranjau. noi nu dormim cu lapma aprinsa. andrei dormea bustean. doar ca ne trezea pe la 5 dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatza fetele
ne-am trezit dupa o noapte nasoalaaaaaaaa!!!! mutzu a fost infundat, s-a crizat tot ca am dormit cu el in pat si l-am bibilit toata noaptea; evident ca dimineatza la 6 ardea tot de nici nu puteam sa tin mana pe el, plangea de mama focului, curgeau mucisorii... ce sa mai , distractia de pe lume; din fericire acuma e mai bine, i-am dat zdravan sa pape si si-a mai revenit; mucisori nu am ce sa scot cu aspiratorul pentru ca-i curge apa curata din nasuc.... deci degeaba; i-am dat vitamina c si oscilococcinum aseara, si azi e mai bine; vedem spre amiaza cum o sa fie; acuma trage de jucariile de la arcada intr-o veselie... deci e semn bun

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

kea pai tu stii cel mai bine ce-i prieste lu' keutzu mic; daca-l obisnuiesti in pat cu voi... o sa fie mai greu sa-l dezveti; sotul ce parere are??????? gandeste-te bine, pentru ca e posibil sa aveti probleme din cauza asta; adica e clar, orice forma de pica din start cand e bebe langa voi, dar si intimitatea e afectata; keutzu doarme bine cu voi????? ca mutzu meu nu ne-a mai suportat nici in aceeasi camera, d'apoi in acelasi pat; azinoapte cand am dormit cu el, ma impingea efectiv sa nu mai stau lipita de el.....si eu l-as fi tinut strans langa mine ca sa-l simt la fiecare tresarire, sa vad eu ca respira bine, sa-l controlez de febra; in rest, cand e de alintat dispare langa mine, se lipeste tot, ma strange in brate, dar nu noaptea

mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

mutzunel David Gabriel, bebe de Dyana27
Isabella Elena, bebe de Dodo-pui
Radu, bebe de Manuela77
Anastasia, bebe de Roxana80art
Robert, bebe de Gabi86
bebe, bebe de Alice

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

neatza fetele
ne-am trezit dupa o noapte nasoalaaaaaaaa!!!! mutzu a fost infundat, s-a crizat tot ca am dormit cu el in pat si l-am bibilit toata noaptea; evident ca dimineatza la 6 ardea tot de nici nu puteam sa tin mana pe el, plangea de mama focului, curgeau mucisorii... ce sa mai , distractia de pe lume; din fericire acuma e mai bine, i-am dat zdravan sa pape si si-a mai revenit; mucisori nu am ce sa scot cu aspiratorul pentru ca-i curge apa curata din nasuc.... deci degeaba; i-am dat vitamina c si oscilococcinum aseara, si azi e mai bine; vedem spre amiaza cum o sa fie; acuma trage de jucariile de la arcada intr-o veselie... deci e semn bun

mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

insanatosire in continuare

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

David Gabriel bebe de Dyana27

Isabella Elena bebe de Dodo-pui

Radu bebe de Manuela77

Anastasia bebe de Roxana80art

Robert bebe de Gabi86

bebe bebe de Alice

Sa va pastrati zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ati vazut chipul mamei. La multi ani copii frumosi!

dragos tea mea

Mergi la inceput

bine ai venit 180882.... sper sa mai scrii ceva mesaje sa le vedem in timp util fara sa fii moderata si sa fii si trecuta in listutza

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Kea, noi asa dormim, cu patutul Adelei langa al nostru. Ar avea loc si cu noi, dar nu-i mai place si am incurajat aceasta tendinta. Cat timp se trezeste noaptea pt papa mi se pare esential sa fie aproape.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

LA MULTI ANI! si multi pupici pentru:
David Gabriel, bebe de Dyana27
Isabella Elena, bebe de Dodo-pui
Radu, bebe de Manuela77
Anastasia, bebe de Roxana80art
Robert, bebe de Gabi86
bebe de Alice

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

dyana - sarbatoritul muciosit
ma bucur mult ca sunteti mai bine
vibrocilul mai usuca nasucul sa nu curga asa mucisorii ca tare se chinuie- vorbeste cu pediatra lui
ce fel de vitamina c ii dai si cat si de cate ori? - sper sa nu te stresez

probabil ca nu va diversifica prea mult astazi dar tare bine ar fi daca ar bea multe lichide caldute

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput