Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(77)*
Raspunsuri - Pagina 14
saby spune:
Neata!!!!
Noi ne pregatim sa iesim afara si asi avea o intrebare. Cele care ati trecut la nr 2 la lapte, cum ati facut trecerea???? Ca azi asi vrea sa trec si eu la Nan 2 dar nu stiu daca sa ii dau in biberoane separate sau sa ameste cate o masura de nan2 cu restul de nan1 in acelasi biberon.
Pupam mamici!!! 
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Gianina34 spune:
kea - eu nu stiu ce sa zicdar fiecare mamica face cum simte ea mai bine pt puiul ei
insa, mai ales ca sotul nu e tocmai in elementul lui, poate ca ar trebui ca in dormitor sa fiti doar voi doi chiar si numai pt a va strange in brate si pupa 5 minute (de altceva nici nu mai zic
)
eu prefer sa ma duc de 50 de ori pe noapte la bebe dar cand ma bag in pat sa stiu ca ma pot lipi linistita de sot, nu stresata ca poate fac vre-un zgomot si trezesc bebele
eu oricum stau cu baby-phon-ul la cap la max si-i aud f tare fiecare respiratie. Cand am stat cu ea in pat trebuia sa ma apropii cu urechea ca aud cum respira.
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saby Neata!!!! Noi ne pregatim sa iesim afara si asi avea o intrebare. Cele care ati trecut la nr 2 la lapte, cum ati facut trecerea???? Ca azi asi vrea sa trec si eu la Nan 2 dar nu stiu daca sa ii dau in biberoane separate sau sa ameste cate o masura de nan2 cu restul de nan1 in acelasi biberon. Pupam mamici!!! ![]() Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
cand am tot schimbat laptele, noi am procedat asa: in prima zi am inlocuit o masura, in a doua - 2 si tot asa pana sa inlocuieste tot - pt a avea timp organismul sa se obisnuiasca cu noul lapte
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Maria_K spune:
| citat din mesajul lui saby Neata!!!! Noi ne pregatim sa iesim afara si asi avea o intrebare. Cele care ati trecut la nr 2 la lapte, cum ati facut trecerea???? Ca azi asi vrea sa trec si eu la Nan 2 dar nu stiu daca sa ii dau in biberoane separate sau sa ameste cate o masura de nan2 cu restul de nan1 in acelasi biberon. Pupam mamici!!! ![]() Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
daca laptele este de aceeasi firma trecerea se poate face direct (eu asa am facut) pt ca au in general aceeasi formula, doar ca nr 2 e mai slab.
Maria, mami fericita de
Maria-Casia (26.02.2009)
POZE CU GONGUTZAPozele noastre
aris26 spune:
neatza
noi folosim un hibrid de dormit in 2-3. adica adoarme unde adoarme(brate sau carucior)il pun in patul lui care e in camera cu noi dar mai departe. la 3-4 cand se trezeste sa manance daca mi se pare ca e prea treaz il bag langa noi in pat si de obicei doarme pana la 8.
pentru activitati recreative in 2 folosim alta camera
saby - eu am trecut treptat. la inceput am inlocuit o masura de 1 cu 2,apoi doua masuri,apoi trei si tot asa pana am ajuns la 2. in mod normal intr-o zi doua ai trecut deja la 2
sa va povestesc ce am mai patit si azi daca tot v-am distrat? a adormit piticu' in masina cand ma intorceam de la auchan. l-am lasat acolo si am adus camera sa il vad/aud. chinuiete sa cauti un prelungitor ca sa bag camera in masina cand ajung in sufragerie nu aveam semnal bun,asa ca am tras de un prelungitor sa pun monitorul mai aproape. ma duc la masina sa reglez camera si cand ma intorc in sufragerie balta! smulsesem un furtun de la pompa de acvariu
ce o fi cu mine si cu apa in ultimile zile?
25 martie 2009
gabi86 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Aris dar vad ca si-a facut un obicei cu kk in cadita, io ti-am zis: musai jucat la loto! Si de luati potul cel mare dati un 5% macar la clubul nostru de scutece! Nu inteleg prostia asta: adica daca i-a iesit primul dinte la 4,5 luni va avea dintii mai praf decat unul caruia i-a iesit la 6 luni?! Mi se pare o prostie, prejudecati si superstitii poporane.Gianina, ma gandeam eu ca din cauza asta nu vrea lapte; am citit aici la un topic ca i se poate da ceva lapte de soia imbunatatit cu Ca, cica are proprietati asemanatoare (si probabil alt gust!) Tufete, apropo de gust, eu am un gust asa de amar! Am intrat din intamplare, tot citind pe forum ca n-aveam ce face, pe un link de la un alt clubul scutecelor: maaamaaa...cum vorbeau unele cu altele, ce jigniri, ce rautate, ce antipatie pe fatza...parca n-ar fi fost insarcinate in aceeasi perioada, colege la aceeasi odisee...urat de tot!!! Cu aceasta ocazie vreau sa va zic ca va indragesc si va apreciez pe toate si ma bucur ca am nimerit aici si nu intr-un club din ala...![]() ![]() ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 5luni |
si eu !!!dar sugerez sa joci la asta nou bingo metropolis ca m am imbolnavit duminica trecuta cand am vazut castigurile

carla28 spune:
| citat din mesajul lui OlgaTarziu Salutare fetelor. Mai traim. Sophia creste, e frumusica foc si agitata. Mai sunt mamici la care nu le-a venit ciclul? Numai sa verific daca sunt total aberanta. Sophia face imediat 6 luni si eu nimic. E drept ca alaptez cu drag si spor. Olga Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer |
Olga, nici mie nu mi-a venit si Raul are 6 luni si o saptamana, dar alaptez inca.
Pentru diaree incearca sa-i dai banana si morcov.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
aris26 spune:
dyanna - cam tot asa a fost si noaptea noastra,mai putin febra. de la 3 la 5 si ceva ne-am plimbat prin casa ca nu a mai putut sa adoarma de muci.
fetelor,aerosolii merg si daca nu e infundat? adica daca ii curg ca la balamuc sub forma mai solida decat in cazul Dyanei,merita? face ceva?ca ma duc sa ii cumpar
25 martie 2009
aris26 spune:
gabi - sa stii ca m-am oprit la agentia loto din auchan dar nu aveau castron cu numere si eu vreau sa le aleaga el nu eu ca doar e kkt-ul lui sa fie si norocul lui![]()
ce bingo mai e si asta. eu sunt tare toma necredinciosul,nici in loteria nationala nu am incredere
25 martie 2009
Maria_K spune:
Ilinca faza cu dintii "cu cat apar mai repede se cariaza mai usor" si alte variatii.....sunt niste prostii. nepoatei mele i-au iesit la un an si acum la 14 ii are toti varza, desi se spala de 2 ori pe zi. eu zic ca tine de gene. fetita ta ii va avea ori ca tine, ori ca tata, ori ca unul din bunici. 
Maria, mami fericita de
Maria-Casia (26.02.2009)
POZE CU GONGUTZA
Pozele noastre

Aris dar vad ca si-a facut un obicei cu kk in cadita, io ti-am zis: musai jucat la loto! Si de luati potul cel mare dati un 5% macar la clubul nostru de scutece!