Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(77)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

No bine dara, maine o intzolesc bine, ca la noi a venit toamna de-adevaratelea si o scot, ca i-o fi dor si ei. Problema cu mucii e ca eu nu-s dotata decat cu rahat de pompa de-aia de cauciuc, nimic nu reusesc cu ea ca numa cand o vede Sophiphi se zbate si se lupta cu mine ca un pitbull sa nu i-o duc la nas...asa ca ma chinui sa scot mucii cu ser fiziologic si betigase. Am citit aici de un dispozitiv prin care i-as putea scoate tragand cu gura; iertati-mi inocenta, dar mai tineti minte intrebarea aia:"da' cocorii un' se duc, cand se duc?" Ei bine: mucii un' se duc, cand se duc? Sper ca nu la mine-n gura?! Again, iertati daca am pus o intrebare aiurea dar eu n-am mai vazut smecherie de-aia si nu-mi pot imagina!
Gianina, dar oare de ce nu-i place laptele? E vreo explicatie?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Ilinca, noi folosim batista sugarului, o gasesti in farmacii si sunt foarte multumita de ea, chiar daca la inceput am fost sceptica pentru ca se conecteaza la aspirator, dar adevarul e, ca fara ea nu m-as fi descurcat.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

seara buna

recuperez acusica dar nu am rezistat sa va spun intai si intai vestea cea mare.

Alexandros al meu are 3 dinti!!!!

25 martie 2009

Felicitari!
Raul inca nimic.

Am vrut sa vad pozele de la botez, pe contul comun picassa, dar nu le-am gasit. Unde ar trebui sa caut?

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Neata!!!!
Noi ne pregatim sa iesim afara si asi avea o intrebare. Cele care ati trecut la nr 2 la lapte, cum ati facut trecerea???? Ca azi asi vrea sa trec si eu la Nan 2 dar nu stiu daca sa ii dau in biberoane separate sau sa ameste cate o masura de nan2 cu restul de nan1 in acelasi biberon.
Pupam mamici!!!

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

eu puneam asa..4 masuri nan1+1 nan2 ..3 masuri nan1+2 nan 2..pana am ajuns sa pun doar nan 2. Noi nu am avut probleme cu trecerea...nici apoi cu trecerea la lapte gratuit..

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Kea, chiar daca sunt la primul copil, am experienta cu bebeii de la nepotei - 5 la numar, de la cele doua surori mai mari. Si am aflat astfel ca nu seamana un copil cu altul si cel mai bine e sa-l asculti pe bebe, ca el iti spune tot ce are nevoie. Unii chiar sunt mai senzoriali si au nevoie de atingere aproape tot timpul, altii sunt mai independenti si prefera sa aiba spatiu personal.
Luca al meu se dovedeste un pui echilibrat in acest sens: doarme foarte bine in patutul lui, in camera alaturata dormitorului conjugal, insa la noi in casa nu se inchid niciodata usile ( decat cea de la intrare, evident, si nici aia cu cheia, dar avem Mura ) si cand ma vrea langa el, fie treaz, fie adormit, ma striga: a!!!Si eu ma execut, zici ca am arc, asa sar si din cel mai adanc somn si rezolvam problema: tzitzi/suzi/mangaiat capsorul/soptit ceva dulce la ureche. Dimineata lenevim impreuna in pat de pe la 9 cand pleaca sotul si pana pe la 11-12, insa uneori se joaca cu placere singurel la el in patut si cate o ora intreaga. De adormit nu adoarme niciodata singur, trebuie leganat, plimbat sau mangaiat la tzitzi, depinde de toane, dar mereu lipit de mami. Nu i-am impus nimic, l-am testat sa vad ce-i place si facem cum vrea el. Ca un pui are mama. Deocamdata.
Iar ca spatiu de giugiuleala cu sotul, canapeaua din sufragerie sau chiar bucataria, ce-are? Zic eu de colo, care de-abia ma urnesc...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

dyanna - cam tot asa a fost si noaptea noastra,mai putin febra. de la 3 la 5 si ceva ne-am plimbat prin casa ca nu a mai putut sa adoarma de muci.
fetelor,aerosolii merg si daca nu e infundat? adica daca ii curg ca la balamuc sub forma mai solida decat in cazul Dyanei,merita? face ceva?ca ma duc sa ii cumpar

25 martie 2009

aerosolii sunt ff buni in orice "stadiu"

insanatosire grabnica

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

LA MULTI ANI! Pisik si Florinela

David, bebe de Dyana
Isabella, bebe de Dodo-pui
Robert, bebe de Gabi86

Sa cresteti mari si sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!

Aris, esti dementiala cu aventurile tale la baita Cum fac sa vad si eu pozele?, ca la semnatura nu vad nimic, iar pe picasa nu sint decat 2..;( Felicitari pentru botez si pentru cei 3 dintisori! Noi n-avem inca nici unul, dar nici nu mi-e dor...

Kea, la noi bebe a dormit din start in patutul lui, pus in dormitorul nostru. Consider ca e mai bine sa avem noi intimitatea noastra si el libertatea lui, sa se simta in largul lui. E adevarat ca in drumetii (la mare/munte) doarme intre noi si dimineata nu-i vine sa creada ca e si mami si tati langa el , dar parca tot mai bine e acasa in patutul lui cu jucarelele lui , chiuie de bucurie de fiecare data cand ne intoarcem Si in plus e mai sanatos si pentru relatia voastra ca bebe sa nu se interpuna intre voi, oricat de mult l-ati iubiiii! Sa nu fii tu exclusiv mama si pe el sa-l excluzi total, lasa-l si pe el sa se simta util, chiar daca el face lucrurile altfel, e si dreptul lui sa aiba grija de copil... Sa nu mi-o iei in nume de rau, mi-am dat si eu cu parerea

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

aris, felicitari vitaminei increstinate, dintoase si norocoase . Ce mai peripetii aveti!
Uite ce ne-a facut si noua popa la botez (filmuletul):
http://lucamic.blogspot.com/2009/05/si-balbadac-in-cristelnita.html
mi-a stat inima cand am vazut bebe zburand pe sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

aris, felicitari vitaminei increstinate, dintoase si norocoase . Ce mai peripetii aveti!
Uite ce ne-a facut si noua popa la botez (filmuletul):
http://lucamic.blogspot.com/2009/05/si-balbadac-in-cristelnita.html
mi-a stat inima cand am vazut bebe zburand pe sus!

si mie mi-a stat inima cand am vazut "zborul"

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Multumesc fetelor
Keutu e tare multumit de cum dormim acum, adica langa mine. Asa am si ajuns sa ne mutam din dormitor si sa doarma cu mine, ca nu vroia la el in patul(altul mai mic) si dupa ce am dormit in fund cateva nopti cu el in brate, am descoperit ca daca doarme lipit de mine, langa mine, doarme mult mai profund. Asta e unul din motivele pt care l-as culca in continuare cu mine, un altul ar fii ca noaptea il simt ca urmeaza sa se trezeasca sa manance si ma duc sa-i pregatesc laptele, astfel incat nici nu apuca sa scartaie, un alt motiv e acela ca ieri noapte de ex cat eram sa-i fac laptele am auzit ceva si cand m-am dus sa ma uit se intorsese pe burta si era cu nasul in cearsaf si dormea mai departe. Deci mi-e si frica. Mai ales ca acum cativa ani citeam pe un site unde o fetita racita de vreo 2-3 ani, fusese gasita fara suflare dimineata de catre parinti. Probabil nu mai putuse sa respire. Nu vreau sa sperii pe nimeni, dar pe mine m-a marcat intamplarea asta foarte tare.
Dormitul cu sotul nu il vreau pt activitati recreative vorba lui aris, ca alea le putem avea si in afara dormitorului dupa cum vad ca se obisnuieste si la altii, ci e vorba de apropierea aceea fizica fara conotatii sexuale. Noi mereu eram de mana, in casa eram mai mereu in aceeasi camera, cand el se uita la tv, eu ma ghemuiam langa el si citeam, sau cand era la calc, imi faceam si eu de lucru pe acolo.

Despre lapte, si eu zi ca Sasha si Maria, daca e aceeasi firma, se poate trece direct.Noi asa am trecut de la pre la 1 la cre am si ramas.

Azi a mancat cartofi cu spanac. N-a comentat, desi avea o culoare taaaare interesanta. Si din greseala am trecut de la mancarea de la Hipp la cea de la _nestle, fara nici o problema. Dar cand citesc cat papa copiii vostri, iar ma ia cu ameteala, ca noi tot la jumatate de capac de biberon am ramas. In schimb acum nu mai trebuie sa-l conving sa deschida gurita, se face maaaaare, fara nici o scalambaiala si fara sa ma rog d el sa ia cate o gurtita pt fiecare ruda.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Fetelor sa va zic ce am patit azi

ii dateam papa lui Stefan -piureut de legume- si il vad ca se tuseste putin semn ca are o bucatica ceva mai mare in gura,il strang de falcute sa o scot pt ca el nu reusea, el se agita si in loc sa o scot o imping mai bine pe gat. Vad cum copilul mareste ochii si nu reuseste sa mai respire infaca-l din scaunul de masa pune-l cu capul in jos ( dar nu de picioare nu am avut curajul) zguduie-l de doua ori si isi revine copilul. De vina era (dupa mine bineinteles) o bucatica mica de cartof care i-a sarit din gat imediat.

Nu credeam sa am curajul sa zgudui copilul asa dar in asemenea momente nu mai ai frica de nimic.
Acum doarme nu i-am mai dat sa pape ii dau cand se trezeste.

Poze

Mergi la inceput