Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(77)*
Raspunsuri - Pagina 20
Ilinca_M. spune:
M-am razgandit, n-am mai scos-o azi afara, am fost io dimineatza cu Manole si mi-a fost de-ajuns, frig ca naiba, aer taios...ma indoiesc ca i-ar ajuta la tuse. Apoi a inceput si sa ploua. Nu vreau s-o fac mimoza dar stiu ca mie tusea clar mi se accentua cand ieseam afara si de obicei imi crestea si febra. Si ce mare aer curat e intre blocuri intr-un oras care a fost atatia anii printre primele in top la poluare?!![]()
Eu ma gandesc cam de cand as avea curajul s-o las singura in camera noaptea si ma gandesc ca de pe la un an. Acum in niciun caz, tre s-o aud cand cere papa. Primul semnal e o usoara foiala si suptul degetelor. Daca nu-s prompta urmeaza faza a doua, scancitul. Din alta camera clar nu l-as auzi.
Sa va zic eu avantaj dormit intr-o camera constatat azi-noapte
. La alaptatul de 2 noaptea
o aud ca trage doua tunuri si urmeaza un jet a carui propulsie din funduletz am simtit-o efectiv prin perna pe care o alaptez
Bun, o schimb si ma gandeam, estimand cantitatea (cam mica) daca e intr-adevar "the real one" sau urmeaza partea a doua...O pun in patutz, ma bag in pat...si dupa vreo 10 minute aud iar 2 tunete urmate de niste jeturi cu zgomote atat de fioroase ca am crezut ca darama patutzul. Ei, ala era adevararul kk de Sophiphi. Am stiut cand a terminat fiindca efectiv a inceput sa rada (mare usurare tre' sa fi fost!:)) Normal ca am schimbat-o iar, era ceva serios de tot
. De eram in alta camera statea fata inmuiata in rahatelul lichid in cantitati industriale, biata...Bine, foarte rar face kuku noaptea, cred ca o data pe luna se intampla...
Multumesc pentru ideile cu dispozitivele anti-muci, oi lua si eu intr-o vreme. Deocamdata am observat ca mucii au cam trecut la faza "cleiosi", nu mai sunt curgatori, au copt cum s-ar zice
Scuzati detaliile, dar io zic ca la un bebelus nu e nimic scarbos, nu?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
Monnvas spune:
Buna. Ne-am intors si noi de la pedi pt ca piciul meu a varsat tot ce a mancat ne-laptos. Azi-noapte a varsat fructele, azi dimi a regurgitat (dar asta e frecvent la noi), azi la legume dupa cateva lingurite a dat totul afara... I-am dat lapte cu cereale si a dat afara si de-aici vreo 2 guri. Nu mai am haine curate, ca l-am schimbat de vreo 7 ori. Se pare ca e doar o indigestie, am pus marul la copt si ma duc sa pregatesc Debridatul.
Sympliana si pe al meu la fel l-a bagat... aceeasi scoala de baldabac. Diferenta e ca atunci cand l-a scos l-a bagat direct in prosop, nu l-a mai aratat audientei. Ca langa prosop era si suzi si piticul nici n-a apucat sa protesteze ca deja era suzi in gurita.
dormit eu vroiam sa il mut in camera lui saptamana viitoare. Dar dupa faza de azi-noapte... Cand a vomitat dormea pe spate si s-a inecat, noroc ca m-am prins repede ce se intampla si l-am ridicat. Asa ca mi-a trecut cheful de independenta. Acum caut metoda de bagat si patul meu langa patutul lui in camera cealalta (dormitorul nostru e pe coltz si e frig, al puiului are doar un perete exterior si e mai cald). Asa ca o sa ne mutam cu totii in camera piciului.
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
gabi86 spune:
monvas cum procedezi cu marul?cu ce ungi tava ?cat il tii?nu am copt mere decat la tara in jar![]()
pe vremea cand eram piciulica imi dai detalii te rog ,morcov coci cumva?
dyana27 spune:
fetelor l-am gasit pe Mario al nikoletei la concurs... si ea nu zice nimic
; ii dam bataita mai tarziu, acum sariti cu voturile pe frumusetea asta de baietel http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
cum am venit pe lume
Gianina34 spune:
gabi - iti spun eu cum coc merele:
bine-nteles ca in microunde sunt super dar se pierd vitaminele - asa ca pica, pt bebe, ramane ca varianta rapida pt noi+un strop de scortisoara si zahar vanilat![]()
dupa ce am incercat tot felul de tavi, am ajuns la vasul yena - nu se afuma, zeama cursa nu se arde ca sa amarasca apoi tot marul, nu se evapora prea mult sin sucul din marm se aduna in vas o cleosenie dulce de care eu o scurg in blender cu mere
am incercat si morcov sa coc numai ca am facut in acelasi vas cu merele si bine-nteles ca s-a facut mai repede si a inceput sa se arda asa ca la final am aruncat tot
(si nici nu am mai incercat alta data)
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Gianina34 spune:
pisik - am incercat si motilium dar fara succes
multumesc mult oricum ca te-ai gandit la noi
avem 5 luni
olishka spune:
Salutare mamici!!!
Am revenit. Nu am mai intrat caci nu am avut dispozitie. Am probleme cu o ureche (sunt intr-o ureche
)...de la aterizare mi s-a fisurat un timpan si nu ma simt bine.
Dar v-am citit cu drag.
Am admirat-o pe Adelake. Scumpa foc 
Ilinca nu prea am avut timp de bebe 2, asa ca David ramane in continuare seful Dar ne-am intors acasa, cu forte proaspete 
Sanatate multa puiutilor mucosi. Si David se inscrie in grup. I-am dat exact ce i-a dat si Diana Davidutului.
Si as vrea sa urez si eu (cu intarziere) LA MULTI ANI pt Pisik si Florinela
LA MULTI ANI si sarbatoritilor zilei.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Gianina34 spune:
olishka -
sa treaca si mamica si bebele muciosit
imi pare rau ca ai patit asa ceva
pune macar o pozisoara cu daviduta ca tare ne-a fost dor de el

avem 5 luni
olishka spune:
Poze din vacanta:
http://picasaweb.google.com/olgagireada/CroazieraLanzaroteAgadirCasablancaMalagaGibraltar#
http://picasaweb.google.com/olgagireada/Lisabona#
Asa de bine a fost in vacanta...imi este tare dor...atata am lenevit si am dormit la pranz...si am mancat asa de buuuun si muuuult
Sincera sa fiu mi-e si frica sa urc pe cantar.

olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 olishka - sa treaca si mamica si bebele muciositimi pare rau ca ai patit asa ceva pune macar o pozisoara cu daviduta ca tare ne-a fost dor de el ![]() ![]() ![]() Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
Gata am pus