Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(77)*
Raspunsuri - Pagina 19
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simplyana_m
Deci ma las...Da si tu googlesearch aspirator nazal (desi cred ca ai dat deja) ca neuronul meu... |
Nu te lasa sa postezi anumite linkuri considerate reclame.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
alina.n spune:
Naty azi si-a luat pozitia de mers de-a buselea dar bineinteles ca nu-i reuseste din prima asa ca momentan exersam : ridicam funduletul in sus si ne aruncam in fata directia nasuc ![]()
![]()
e asa de haioasa
imi vine sa o pap toata chiar daca ma tine treaza noaptea![]()

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
denisamada spune:
Noi clocim o comanda la www.flickr.com/photos/kidland/page10/" target="_blank">linkul 2. Mai e cineva interesat? 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 ce fel de vitamina c ii dai si cat si de cate ori? - sper sa nu te stresez probabil ca nu va diversifica prea mult astazi dar tare bine ar fi daca ar bea multe lichide caldute ![]() ![]() ![]() Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
este vitamina c picaturi, si-i dau 5/zi dizolvate in putina apa; de fapt le pun intr-o lingura in care dizolv si granulele de oscilo, juma' de tub/zi; si asta timp de 10 zile

divesificarea..... a picat, ca nici nu vrea sa vada altceva in afara de titi si aia la 3 ore (fata de 2 cum papa el)
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume
Pisik06 spune:
Hello fete cucuiete!
LA MULTI ANI! David Gabriel, Isabella Elena, Radu, Anastasia, Robert, bebe de Alice 
Si LA MULTI ANI! cu multa sanatate Florinelei
Multumesc de urari tuturor fetelor care m-au urat si ieri: Monnav, Anamariame, Novus
. Si tuturor, daca am omis pe cineva

GIANINA, vroiam demult sa te intreb, dar am tot uitat, Motilium nu ti-a prescris. Siropu e sfant in reflux. Nu se gaseste in RO. Daca nu ai de unde face rost, dar ar fi recomandat sa ii dai, mai am eu ramas, am ui eaxct cat si iti zic. Ti-l pot da cu drag, stiu ce inseamna reflux, chiar daca la noi a fost mai putin grav
ARIS, felicitari pt dinte
. Si pt baie, ce farmec ar mai avea viata fara astfel de momente? atunci iti vine sa te dai cu capu de pereti, dar apoi te amuzi
DYANA, multa sanatate lui Mutzu
. Ana e cam mucioasa de o luna. Uneori mai putin, alteori mai rau. I-am facut si aerosoli, i-am pus si oftamezon cand era mi rau. Cand am fost la analize i-a luat si din nas si din gat secretie si e ok. Dr a zis ca e de la aerul rece de noaptea, ca acum e mai frig, plus ca ea are o predispozitie catre muci, din cauza refluxului.
Si eu stiu ca daca nu au febra e mai rau sa stea in casa, soarele (cat mai e) face bine.
SABY, eu am facut cum ai spus si tu - 1 mas nan2, restul de nan1, apoi am crescut treptat 2-ul, pana am ramas pe el.
CHATO, jos palaria pt curajul cu dulceata, miere, branza mucegai, etc.
Referitor la DINTI - Am mai auzit chestia asta ca daca apar dintii devreme vor fi prosti. Este complet fals, ca multe altele gen: daca mananca noaptea isi strica dintii (FALS acum, valabil dupa 2 ani si doar daca e lasat sa adoarma cu bibele in gura, bibele fiind sprijinit de o perna si nu tinut de parinte - de la prietena pediatra citire), cum ii ies mugurii trebuie spalati pe dinti (fals,cand incep sa creasca dintii se spala, ce naiba sa speli doua cioturi). Apropos de olita, tot prietena mea mi-a zis ca putem sa ii punem de amuzament, dar ei nu vor constientiza nimic decat dupa 1 an. Pana atunci fac complet intamplator. I s-a intamplat finei mele, a pus-o pe aia mica la oala de la 6 luni. Din cand in cand facea, apoi regulat. A facut pana la 1 an, cand, dupa ce mergea bine, se ridica de pe oala si mergea si facea in mijlocul camerei
). Eu o s-o pun de amuzament macar
POMPA DE NAS - noi am folosit batista, e cea mai eficienta, dar Ana face f f uart, urla ca din gura de sarpe, asa ca am luat si o pompa din aia de tras cu gura, e de la primii pasi si e ieftina. daca nu ii pun ser, o suporta, daca ii pun ser face exact ca la batista
. Ta-su are putere sa traga, eu nu.
DORMIT - aici nu stiu daca o sa ma considerati o mama buna sau nu, dar Ana doarme in camera ei de la 3 saptamani si a dormit cu noi in primele luni, doar de pe la 4-5 dimineata, cand avea colici si o mangaiam pe burtica. O mai luam si acum, de rasfat cu noi, in diminetile de week-end, dar nu se omoara, prefera patutul ei. Si, ca si Mutzu, nu ne prea suporta nici cu ea in camera, in deplasari avem probleme
Eu sunt oarecum contra dormitului cu copilul, dar, cum s-a mai zis, fiecare face cum simte. Eu nu am simtit niciodata ca o neglijez, i-am oferit spatiul ei, aerul ei (era irespirabil cand dormeam si noi cu ea, de aia ne-am mutat; era iarna si se dadea caldura, iar pana dimineata se faceau 28 de grade si un aer oribil), nu mi-am neglijat nici sotul, dupa mine a fost solutia cea mai buna. Nu dati cu rosii, va rog![]()
Noi suntem la Pitesti si suntem ok, minus dormitul noaptea
. azi noapte s-a trezit la 12, la 1, la 2 si la 4:20
. deci...nimic nou. in deplasare nu doarme bine si pace. In schimb aici mi-a dormit ziua, si ieri si azi, dar cum? Leganata pe picioare

Eu, care juram ca nu voi face asta, na ca am ajuns, din disperare sa doarma, ca e obosita praf si pe urma face ca trenu
Hai ca iar m-am intins, ca deobicei. Pupici
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
gabi86 spune:
| citat din mesajul lui denisamada Noi clocim o comanda la www.flickr.com/photos/kidland/page10/" target="_blank">linkul 2. Mai e cineva interesat? ![]() ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
si cum procedam produsele sunt de calitate? le stiti?
Adee spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m Uite ce ne-a facut si noua popa la botez (filmuletul): http://lucamic.blogspot.com/2009/05/si-balbadac-in-cristelnita.html mi-a stat inima cand am vazut bebe zburand pe sus! http://www.lucamic.blogspot.com/ |

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze
sirimie spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simplyana_m
Deci ma las...Da si tu googlesearch aspirator nazal (desi cred ca ai dat deja) ca neuronul meu... Si uite ca avem vesti si despre pogoniciul frantuzesc, ca eu mereu ma gandesc la el cand vine vorba de Sophiphi si freza ei: Na! ca a luat dragoana domeniul "pogonici" si ar mai ramane poate "papadie"... http://www.lucamic.blogspot.com/ |
e un link al unui site concurent si se sterge automat
pune si tu un spatiu in adresa URL, si cine vrea sa mearga acolo sa stearga spatiul
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Dodo-pui spune:
La multi ani si de la noi celorlalti sarbatoriti ai zilei!
Fata stranuta...Bodo este pe antibiotic....
Cine ma poate ajuta cu nr de tel de la Institutul Cantacuzino?
Trebuie sa dau comanda de vaccin ...si doresc sa intreb si cat costa Vaccinul fara componenta pertusiss?Apoi alta filozofie va urma![]()
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui denisamada Noi clocim o comanda la www.flickr.com/photos/kidland/page10/" target="_blank">linkul 2. Mai e cineva interesat? ![]() ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Super hainutzelee...pe acestea nu le admirasem.
Monica
si multa putere si rabdare
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema