Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(77)*
Raspunsuri - Pagina 21
Gianina34 spune:
olishka - doamne ce frumos....
am admirat super bebele, mamica tare frumoasa, saltaretii si... tot
este incredibil de scumpel davidutul
si sta in fundulet
si are si tentative de stat in picioare
cum v-ati descurcat cu puzderia de haine pt bebe? + pampersii
geanta de bebe a fost la inaltimea asteptarilor?
atat deocamdata
ma duc repede sa mai vad odata pozele
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 olishka - doamne ce frumos.... am admirat super bebele, mamica tare frumoasa, saltaretii si... tot este incredibil de scumpel davidutul si sta in fundulet si are si tentative de stat in picioare cum v-ati descurcat cu puzderia de haine pt bebe? + pampersii geanta de bebe a fost la inaltimea asteptarilor? atat deocamdata Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
Multumim

Pampersi am luat de-acasa jumatate de bax si in Insulele Canare am mai luat un pachet mic care ne-a ajuns pana la final...
Hainute am luat o gramada, dar tot nu mi-au ajuns...in ultimele 3 zile am spalat repede cateva bodyuri si asa ne-am descurcat...dar a fost ok.
In fundulet nu sta inca...a stat 2 sec pt poza
Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
V-am zis eu ca am venit cu forte proaspete...tocmai am primit mesaj de la Cristi ca ar lucra in seara asta la bebe2
Doar ca are soacra-mea un auz...asa ca nu prea m-as risca...si poate asa o trimite si el mai repede acasa ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

rivali spune:
| citat din mesajul lui gabi86 monvas cum procedezi cu marul?cu ce ungi tava ?cat il tii?nu am copt mere decat la tara in jar pe vremea cand eram piciulica imi dai detalii te rog ,morcov coci cumva?mami de robert |
gabi eu am o tava din Ikea care are un gratar, pun marul pe gratar iar in tava pun apa il las 40-45 min
sau
il puimerele pe gratarul aragazului si sub gratar in dreptul lor pui o tava cu apa
Poze
alina.n spune:
Olga bine ai revenit, super pozici
mi-a placut cea cu maimuta
Sa aveti spor azi la bb2![]()
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
denisamada spune:
| citat din mesajul lui olishka V-am zis eu ca am venit cu forte proaspete...tocmai am primit mesaj de la Cristi ca ar lucra in seara asta la bebe2 |
Vazut pozici frumoase!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
saby spune:
Olga bine ati venit!!! Pupam
, sa treca urechea (si eu am patit-o o data dar nu asa rau in 2 zile mi-a trecut) si Davidutu sa nu mai aiba mucisori.
Super pozele
, se vede ca v-ati simtit tare bine.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
sirimie spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Fata stranuta...Bodo este pe antibiotic.... Cine ma poate ajuta cu nr de tel de la Institutul Cantacuzino? Trebuie sa dau comanda de vaccin ...si doresc sa intreb si cat costa Vaccinul fara componenta pertusiss?Apoi alta filozofie va urma Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Bazar pentru:Bogdan ;Mihaita ;Sebi ;Ema![]() |
multa sanatate!
ai aici link : http://www.cantacuzino.ro/ro/?page_id=9
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
provista spune:
| citat din mesajul lui saby Neata!!!! Noi ne pregatim sa iesim afara si asi avea o intrebare. Cele care ati trecut la nr 2 la lapte, cum ati facut trecerea???? Ca azi asi vrea sa trec si eu la Nan 2 dar nu stiu daca sa ii dau in biberoane separate sau sa ameste cate o masura de nan2 cu restul de nan1 in acelasi biberon. Pupam mamici!!! ![]() Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
eu am trecut dupa o sapt cand a implinit 4 luni si am trecut pur si simplu s-a terminat nan1 si buf urmatprul bub, cred ca ma prins la cel de seara inainte de a adormimi, am bagat nan2.
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea

pe vremea cand eram piciulica imi dai detalii te rog ,morcov coci cumva?
;