Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

hello,

am intrat si eu sa-i urez bafta multa la interventie Cleo, curaj si cu optimism inainte!

asta cu crizele e fumata si la noi, acum de curand, mai ales ca dimineata la 8 ea vrea afara!!! si cu nici un chip nu o poti convinge ca nu ecazul, iti aduce papucii sa o incalti si gata, iar daca ii zic ca nu se pune pe jos si urla si tot asa! Ii mai explicam noi ca e prea devreme, ca e frig acum, ea nimic. Numai cand a plouat am convins-o, dar nici asa nu merge, ca nu vreau sa ii fie frica de ploaie, ca daca odata vreau sa plec cu ea pe ploaie? hm, mai avem de tras.

ce frumos suna Doloress vacanta voastra, deja mi-e dor de mare de soare...si numai ce vine iarna iar

cenia si Olivia mai tipa noaptea, dar nu se trezeste, tipa se foieste, se invarte, isi gaseste alta pozitie si adoarme la loc, pentru inca vreo ora si apoi iar tot asa...deci si noi mai avem de tras, faza nasoala e ca ea doarme incontinuare dar eu "dorm" iepureste ca sa zic asa, adica nu dorm

Elenuca, sanatate multa, sper ca sunteti acasa deja.

pup copilasii si sanatate multa tuturor!

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

... Bineinteles lumea in jurul meu cand vede treaba asta intoarce ochii pe dos si zice ca o sa creasca un rasfatat.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mai departe nici nu am mai citit, ca asta reuseste intotdeauna sa ma scoata din sarite! Si mie tot mi se spune ca Victoria e sau va fi o rasfatata, ca o sa mi se suie in cap... si tot le spun "Asa! Si...?" Pai si ce daca? Ca doar MIE o sa mi se suie-n cap! Si toti copiii ar trebui sa fie rasfatati! Daca noi nu-i rasfatam, atunci cine? Probabil ca nu toata lumea gandeste ca mine, nici nu am pretentia, dar am pretentia sa nu imi critice "parenting skills". Fiecare e liber sa-si creasca copilul cum rea, si dpmdv, atata timp cat Victoria e fericita, sunt si eu fericita si totul e ok!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Suntem acasa,ne-am externat la pranz si a urmat un somn de aproape 4 ore in patutul ei cu mami de gat. A fost greu, foarte greu, dar a trecut, gata. Speram sa ne refacem usor usor. Nu mai comentez nici despre sistemul sanitar din Romania, nu cred ca faptul ca luni a fost greva a fost adevaratul motiv al nepasarii cadrelor medicale in fata unui copil epuizat de cat a putut voma( verde -galbui ultimele 10 reprize)copil care a asteptat peste o ora ca sa fie vazut de dr de garda. In fine, am trecut prin clipe grele, mi-am inghitit injuraturile si lacrimile si m-am rugat. Nu va comentez nici faptul ca am fost internate intr-o rezerva Cmu destul de scumpa unde nu era spalat pe jos cred de cateva luni, nici faptul ca nu am avut apa calda deloc, nici faptul ca desi am rugat asistenta de noapte sa-mi dea ceva ca imi era f rau (voma+ diaree) mi-a spus sa merg in camera ca imi aduce ea si... a uitat... nici cati bani le-am dat, incepand cu femeile de servici carora le era lene si cosul de gunoi sa-l ia. In schimb am avut AC , tv, cuptor cu microunde, frigider in camera. Da, si mi se comanda mancarea de la o firma de catering,ce vroiam si cat vroiam, inclus in pret.
Parca Inais a trecut prin ceva asemanator la Budimex, deci confirm... nu a fost o intamplare atunci.

Liz e destul de slabita, mananca f f putin, dar doctorul mi-a explicat ca nu trebuie sa o fortam sau sa o grabim, revenirea va fi treptata. Doamne ajuta sa fie bine ! Mama a venit in Bucuresti si ne ajuta si ea, mai ales ca eu sunt acum extrem de slabita si epuizata, cu febra musculara de la tinutul in brate si dureri ingrozitoare de spate.

Multumim de incurajari si sustinere !

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Elenuca, pupam printesa mica sa se faca bine repede si pupam si pe mami sa fie tare!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza si repede o !

Am intrat in primul rand sa-i urez multa sanatate micutzei Liz , te inteleg tare bine Elenuca dar ai sa vezi ca in curand cu ajutorul lui D-zeu va fi bine, va inflori pe zi ce trece, frumoasa ta! Mititica, imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva! Sa fie ultimul episod de spitalizare&co, da?

In al doilea rand multa bafta pt astazi, Cleo! Capul sus, cu incredere, totul va fi bine!

Si nu in ultimul rand un extra-mega special pt Dani ! Multumesc ca m-ai facut sa vad visul cu ochii . Voi sta cu ochii pe tine si semnatura ta ca un uliu . F emotionant si frumos!

Va si va urez numai bine, sanatate si gud dispozishan!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Elenuca ce ma bucur ca sunteti acasa! Sper sa va reveniti repede si tu si Liz.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 11 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Elenuca : cel mai bine ca sunteti acasa. si bine ca a venit mama sa te ajute. dormi si recupereaza-te. fata o sa isi revina. copii au o capacitate extraordinara de refacere.
si noi am trecut ca tine la 11 luni cu primul copil. groaznic. cind am ajuns acasa parca coborisem de pe planeta torturilor psihice si fizice ale sistemului medical romanesc. la noi a fost voma cu diaree si febra. a retardat putin, nu mai mergea copilul in picioare, dar apoi a recuperat. deci totul va fi bine cu ajutorul lui Dumnezeu.

eu am urmat sfaturile americanior si ii dau inaine de somn ibuprofen, ca nu doarme, tipa de parca o taie. parca e mai bine, doar de vreo 4 ori se trezeste si bea 2 biberoane.

am vazut pozele MArei ui Cleo, ale lui Robert, ale lui Dolores. super copilasi.

cu tantrumurile va veti obisnui. si a mea face, o las pe jos sa urle. ea nu stie ca eu am experienta deja cu frate-su!
nu pot exprima dorinta din cauza barierei limbajului si apare criza!

eu acum incerc spre deosebire de primul copil,sa o intreb si sa ii arat in acelasi timp ce vrea, de ce plinge. uneori e atrasa de unul din lucrurile care i le arat si uita de unde a plecat si ce vroia. dar nu imi merge mereu, recunosc. incerc sa comunic in locul ei.

in carti scrie atragerea atentiei cu altceva. greu la noi dar incercam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multa sanatate Lizucai si mamicii, sa va refaceti repede si sa uitati de tot cosmarul asta!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Elenuca muuulta sanatate.
Noi nu am fost internati la Budimex, insa am ajuns cand avea Iasmi 6 luni acolo, la cam de garda. De 2 ori la distanta de cateva ore. Cu o indigestie se pare...voma si voma si voma. In spital slava Domnului n-am fost.
Culmea e ca inainte de o interna la Bals (in iulie acum cand am avut-o bolnava) luasem in calcul si Budimex cu aceeasi rezerva de care spui tu...bine ca ne-am razgandit. La Bals (pe ATI, insa...) ai conditii de hotel. Rezerva cu 2 paturi, baie in camera, TV+frigi...numai ca e Bals...spit. de infectioase. Nu ai voie sa iesi din rezerva. Sub nici un fel de forma...! Copilul si mama turbeaza, prin urmare. Sa stea inchisi intr-o camaruta mica, mititica. Insa asta este. Pe de alta parte ai buton si poti suna asistenta. Si vine. Nu stiu pe alte sectii in afara de ATI cum este, insa aici e f ok. Numai ca nu ma intereseaza subiectul. Sa nu mai aud de el! Inca o data sanatate multa si nervi de fier. Noroc cu mama ta!

Lori nu am plecat niciunde mai...suntem f ocupati cu diverse. Vorbim sa-ti detaliez. Sunt insa cu ochii pe voi...cand ma lasa Iasmi! Ma bucur ca si-a revenit Robert si mai ales ca papa!

MsBB Andra si manuta! Sa stii ca si eu ma pierdeam la fel...a propos de faza din spital.

Noi suntem racite...de 2 zile muculeti si temp. (un 38.5 maxim). De aseara nu a mai facut temp. si pare spre bine. Papa cam selectiv si marait...dar o inteleg la cat de infundata este. A venit toamna, deh...si cu ea virusi si frig in casa...pana dau drumul la caldura! Mama lor!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Elenuca, of, mai, prin ce aventuri ati trecut....cumplit, imi pare tare rau. Pupici multi Lizucai

Laurita, hai sa ne vedem pe luni sau marti daca puteti si voi ca m-am cam aglomerat zilele astea.

Vlady

Mergi la inceput