Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 18
belleane spune:
Sunteti in Piata Victoriei toate?
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
gabitzam spune:
Hai ca am venit si eu sa te mai tin de vorba.
Mananc acum, mai arunc un ochi pe forum, pe bloguri.
Ce miting e in Piata Victoriei?
Legume si fructe bio am vazut intr-un magazin special cu alimente Bio in Carrefour Feeria, aici in Baneasa. Nu stiu sa-ti zic de preturi, presupun ca mari.
Exact asa face si piticul meu mic, il imita pe piticul mare orice face, il ingana si cand vorbeste, doar cu intonatia
Si il imita mai ales la prostii si la tzipat 
Alaturi de SEBI
belleane spune:
Gabitam: Ceva cu niste sindicate.
L-am vazut pe cel din Feeria dar cred ca nu poti sa te apropii de scump. O sa intru. Pana acum am tot adus de la maica-mea dar daca vine iarna nu mai are. Am fost in piata duminica si n-am gasit decat niste rosii de toata jena. Mi-e frica sa le mananc pe alea tari. Ma omoara romanii astia cu agricultura. Sunt varza. Toate porcariile de afara le aduc la noi. Rosii ardei, rosii lunguiete, rosii galbene. Toate modificaturile genetice de pe lume. Mi se face pielea maciuca. Dupa ce sunt soiuri de toata jena pun si tot felul de chimicale sa le faca mai rezistente, sa se coaca repede. Nu se gandeste nimeni la viitor. La un moment dat acu vreo cativa ani m-am certat si cu maica-mea ca punea toate prostiile de soiuri in gradina. Numai ciuperci halucinogene nu avea.
Lorich spune:
Cleo eu pt peridurala am dat 150 la anestezista. Bafta mare si sa scapi de orice urma de grija! Baga fier si produse ce-l contin. 
Belleanne de unde ai luat pe pinguinii Tomy? As vrea si eu pt una bucata ahtiata dupa baie.
Doloress m-ai facut sa mor de ciuda ca nu avem si noi asa ceva- muzeul copiilor... suna mai mult decat incredibil...
Gabi tu ce mai zici? L-am vazut azi fugitiv pe Raducu, zicea doamna ca e racit. Sanatate!
Imi pare tare rau de Lizuca ca pana la urma au ajuns la spital. Uff..sanatate multa si putere Elenucai!
Vad ca mami de Carliontz tot n-a scris, mai, voi sunteti in vacante si io nu stiu?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
belleane spune:
Lorich: Le-am luat de pe ingerasultau .ro Am cumparat un sac de dormit pentru iarna si m-am dezlantuit. Mi-e si frica de ce as fi in stare sa comanda de la quelle ca tot vad produse. Vazusem acu cateva zile o casuta de papusi de vreo 600 roni. A disparut. UFFFF rasuflu usurata.
gabitzam spune:
Lori, eu ma tot uit pe net dupa tine sa te vad online, ca mi-e dor de taclageala noastra din vremurile bune
Raducu e muciosel putin. A venit Andrei de la gradinita cu colectia noua de toamna-iarna de virusi, sa mai diversificam nitel.
Eu pinguinii i-am luat de la Mothercare, prin Anca, dar i-am vazut si aici. Si pe net si in magazin la Diverta. Pe nat sunt preturi mai bune.
Belleane, eu sunt de belea cu comandatul pe net, tot timpul am cate o comanda bagata. Acum am doua pe care le astept de la Yves Rocher si inca una de la Quelle. De la Quelle am luat niste tricouri cu maneca lunga pentru mine si un pulover, le-am prins la reduceri. Ni le tot baga cei de la DC pe pagina, si una-doua ma uit pe Quelle. In toamna asta mi-am mai luat de la ei sutiene si baietilor caciulite cosmonaut.
Alaturi de SEBI
cleo78 spune:
beleane, cum ati scapat de datul cu fundul de pamant? sau ce tratament aveati la crizele respective?
voiam sa zic ca am ashezat prunele de compot in borcane cu Mara. Cele care au trecut prin mana ei sunt sigur bune! la 2-3 prune puse de ea, 1 e mushcata
. le-am scos mai tarziu si ales- am vreo 8-9 incepute.
iesim afara- speram sa nu mai stricam si jucariile copiilor celorlalti
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
belleane spune:
Cleo: pai am ignorat-o total; Ma faceam ca nu vad. O lasam sa se tavaleasca in voie. Acum se urca pe comoda de la tv si face exercitii. Poate sa cada in orice moment. Si eu ii zic pa, pa mami pleaca si nu se mai urca acolo. Cum o vad ca se indreapta spre tv ii spun mami pleaca si-i e frica si nu se mai urca.
dar cu tipatul nu stiu inca... ma gandesc; Imi iau o trompeta sau ceva sa tip eu mai tare.
Doloress spune:
CLEO si noi avem crize peste crize, mai ales acum cu programul schimbat, atatea evenimente una dupa alta….Eu nu pot sa-l ignor pentru ca se da cu capul de pamant. Cateodata nici nu stiu ce vrea, izbucneste fara nici un motiv, urla si se tranteste pe jos. Singura modalitate sa-l potolesc e la tzatza, cum il pun la tzatza se linisteste. De aceea nici nu stiu cum am sa-l intarc.
Bineinteles ca toata lumea zice ca e vina mea, ca sunt prea permisiva, ca ii dau tzatza, etc. Cu soacra-mea nu face deloc asa, numai cu noi doi. Degeaba le zic ca asa facea de la 6 luni, se trantea din senin cu capul de pat, si urla si-i tasneau lacrimi de crocodil.
Eu il iau in brate, il pun la tzatza, il mangai si-i explic ca nu e frumos ce face, ca se poate rani, ca mami il iubeste si-l ajuta sa treaca peste toate necazurile, ca inteleg ca e obosit, ca inteleg ca vrea una sau cealalta, dar nu se poate pentru ca e ceva periculos, etc…. Nu stiu cat intelege. Se potoleste insa apoi sta jumate de ora la mine in brate, ma ia de gat si-si pune capul pe umarul meu si suspina de mi se rupe inima. Bineinteles lumea in jurul meu cand vede treaba asta intoarce ochii pe dos si zice ca o sa creasca un rasfatat. Dar le-am zis si eu ca nu cred in cearta si-n bataie, daca e sa fie vina mea, foarte bine mai degraba traiesc cu ideea ca am fost prea permisiva decat sa traiesc cu remuscarea ca am fost prea rece, rea, violenta, etc.
Singura data cand m-am suparat pe el si l-am lasat de izbeliste, nu am vorbit cu el si nici nu i-am dat tzatza a fost acum recent cand a inceput sa ma bata. Am vazut ca a inteles si n-a mai facut de-atunci insa mi s-a rupt inima cum tragea de mine si ii ziceam pe un ton foarte taios sa ma lase in pace ca m-a suparat si ca nu accept sa ma loveasca, ca nu mai vreau sa vorbesc cu el o perioada. Se tara dupa mine efectiv prin casa, ma luase de picior si mergea asa tarat dupa mine, urland. Va zic, sunt cateodata niste scene la noi ca te sperii. M-am gandit sa merg si la psiholog.
Acuma astept si eu sa vad ce efect va avea gradinita, sper sa-l cuminteasca cat de cat. Am colege care au zis ca gradinitele le-au cumintit copii, altele care dimpotriva au zis ca au devenit si mai obraznici.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
Adriana_78 spune:
Belleane, Laura, si noi ne-am recuperat banii, chiar imediat dupa anularea concertului.
Tu ziceai (Laura) ca sotul asteapta pana in ultimul mom. sa vada daca se reprogrameaza, d-aia am intrebat.
Sotul meu si-a luat bilet la concertul Depeche Mode din decembrie de la Viena.
Eu nu merg insa
Belleane, un magazin cu produse BIO, s-a deschis recent in P-ata Dorobantilor, pe str. George Calinescu.
Aici linkul http://biogood.ro/
Iar, daca vrei sa comanzi online, poti incerca si aici. CUnosc persoane care au fost f. multumite de serviciul lor
http://www.ecodelivery.ro/en/
Si Annika o imita pe sora-sa in tot ce face; mai rau e ca o imita cu f. mare incantare si la lucrurile rele.
Si Annika se suie pe borduri si pe banci si vrea sa fie la fel ca cei mari