Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 17
Reallaura spune:
Am venit cu Sis de la concert, tudor gheorghe. Elenuca nu a putut sa mearga pentru ca e cu Liz in spital
si ne-a lasat biletele mie si lui soramea. Am pomenit-o tot concertul!
multumiri si sanatate!
Alyshuca nu am primit nici un sms, stii ca eu raspun imediat!
ce ziceai?? poate imi lasi un mesaj pe mess, chiar dc sunt offline. Ne vedem cand vrei, mi-e dor de voi.
Nu am timp sa rapsund tuturor, cum as vrea, mi-e cam rau, nu am vazut pozele Adrianei si nici pe ale lui Prag si Doloress, dar recuperez maine.
Doloress oho, la mine se vede burtica maaare, e ca la 20 s la prima sarcina, desi nu am decat 12 s.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
11 s
Reallaura spune:
Adriana bai ai un talent la poze de nu se poate! Excelente poze, mi-au placut la nebunie. sa va fie de bine vacanta. Pai nu mai fac greseala sa plec in alta parte la mare decat in Grecia...te caut pentru detalii ![]()
DAna H
pentru cei 11 ani de casatorie, sotul tau e un atent ca nu uita zilele importante, ba le si serbeaza cu surprize!
Prag ce copii frumosi! E mortala Roxana, nu mai pot dupa gurita ei!
Doloress mi-au placut pozele cu smecherasul! Tare frumos mai e si-mi place in ce pozitii adoarme[;-)))]
Cleo succes MArei cu acomodatul la gradi si tie cu operatia. Sa dea Dumnezeu sa iasa bine si sa nu ai probleme cu anestezia.
Laurita, mami
11 s
PRAG spune:
Fetelor, va multumesc mult de tot pentru aprecierile voastre. Imi creste inima cind le citesc. Sigur, copiii sunt cea mai mare realizare a mea. Si chiar daca uneori imi vine sa imi fac bagajele si sa plec de-acasa, cind ii vad cum se iubesc, cum se joaca impreuna, cum aia mica e topita dupa Alex, iar el ii spune "I love you, Rooky", nu imi mai trebuie nimic....
Am sa scot linkul la poze, v-am spus ca sotul meu nu ma lasa sa pun poze pe net... Daca vrea cineva sa le mai vada, trimit cu placere adresa pe privat.
Ufff, citesc ca elenuca a ajuns la spital totusi. Va dorim sanatate multa!
cleo, succes si mergi fara frica. Cit despre Mara, se va obisnui. Iar tie iti va fi mai usor imediat ce vei incepe o activitate care sa te tina ocupata.
Laura si Simona, sa va fie de bine concertul!
Doloress, mortal piticul tau!
Pupam pe toata lumea,
Gabriela
Adriana_78 spune:
Cleo, mult succes cu operatia. Nu am inteles exact despre ce operatie e vorba, imi ramasese in cap, ca ai zis ceva de astm, nas und co.
Orice ar fi, sa se termine cu bine!
Laura, ati fost la concert deci!
V-ati recuperat banii de la DM?
Ce-i cu Lizuca, e asa grav de sunt in spital!
Elenuca, multa sanatate! sa auzim numai de bine!
Beleanne, imi amintesc ca ai mai zis de poze, parca de cele din delta Dunarii, sa stii ca acelea cu peisaje sunt facute de sotul meu - e e de obicei cu peisajele si e mai calm, ca sa zis asa la fotografiat.
Doloress, ce bine suna Muzeul ala. Ce pacat ca nu sunt si in Ro astfel de locuri
Reallaura spune:
Neata
Am facut papa si acum ii dau sa manance de dimineata si iesim.
Adriana daaa, am recuperat banii, voi nu??? Liz e cu enterocolita, sora-mea a vb cu Elenuca la tel, e cu perfuzii etc...Doamne ajuta sa treaca repede, ca stiu cum e de rau cu bb in spital cu branula!
Prag nici Bogdan nu vrea poze pe net si mai ales sis imi da tot felul de linkuri sa nu pun...asa ca le-am scos de la semnatura.
Ali pe unde umbli?
Laurita, mami
11 s
cleo78 spune:
niatza,
ca voi sunteti zgarcite.
Mara, azi la gradinitza a urlat inca din curtea gradinitei. Asta e. Sper ca va trece. Partea buna e ca azi nu am mai plans eu.
se da cu fundul de pamant rau. De vreo 2 sapt. Se tranteshte si da din aripioare cand nu [primeshte.... of, nu pot sa izolez momentele si sa le feresc, se enerveaza ca nu poate duce o jucarie, ca nu o las in baie (mi-a alunecat 1 data pe gresie si a dat cu capul....), se enerveaza ca nu primeshte ACUM jucaria celuilalt copil pe care o loveste pana o strica etc. Stiti tu cum e.
A, si tre sa facem activitati cu Mara. Eu nu stiu ce. Adica de desenat, desenam. Citim. La astea ne pricepem
.Mai scoatem hainele/oalele din dulapuri, pe toate, mai ne jucam cu pisica, am invatzat sa imi faca mai mai, in loc de palme, azi o sa incerc sa merg cu ea sa culegem castane in galetusha. Dar altceva? Any ideas?
Fata s-a imnvatzat sa faca NUMAI ce vrea ea. Ei, la gradinitza sunt limite si restrictii.
voiam sa zic ca azi, pe webcam, am vazut asistenta care s-a uitat la toti copiii in gat. Asta e o super chestie. Avea spatule de unica folosinta o mica lanterna.
Mara era o persoana f. jucausa. Vad ca sta numai dupa educatoare... of. E bine ca luni, cand a stat numai in brate la ea.
Ma duc la piatza sa iau prune. Si sa schimb bani in hartii de 5/10 lei, pt asistente si infirmiere. Fara numar....
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
gabitzam spune:
Cleo, pentru idei de activitati cu copii este un site foarte bun, http://www.activitaticopii.ro/
Nu stiu daca sunt si pentru pitici foarte mici, dar poate gasesti tu ceva.
Alaturi de SEBI
belleane spune:
Salutare,
Cleo: Curaj si sanatate!Trebuie sa fie bine. Cred ca e bine 200 roni.
Danah: Cum a fost la Salsa? Multi ani fericiti impreuna. Am uitat atunci sa va urez.
Adriana: Noi am recuperat banii de la Concertul DM.
Reallaura: Si mie mi se pare super un concert Tudor Gheorghe. Dar nu am ajuns niciodata desi au fost multe.
Elenuca&Lizuca: curaj si sanatate multa. 

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
belleane spune:
Voiam sa mai spun ceva:
Elena nu se mai tranteste pe jos. Desi acu vreo 2 saptamani facea asta tot timpul. Am ignorat-o si gata. Acum tipa. Deci tot face ceva. Atat de tare ma streseaza tipatul ala ca imediat ma conformez. Dar daca ma voi obisnui cu el atunci o sa=l ignor. Si o sa faca alceva. La palme inca nu m-a luat.
Acum o imita pe sora-sa. Orice face cea mare face si ea. Daca cea mare merge pe o bordura merge si ea. Si culmea reuseste. Daca se urca pe o franghie se urca si ea. Numai la masa nu o imita. Adica Elena e mult mai selectiva. Nu-i plac multe ... Cred ca i-a iesit o bucatica de maseluta. Nu mai stiu cine spunea ca daca nu are maselute nu vorbeste. Deci de cand i-a iesit coltisorul ala spune cuvinte multe: repeta tot ce aude. Si-mi place ca spune cand face caca desi nu foloseste olita.
belleane spune:
Din colectia de pitici pe creier:
Unde gasesc eu legume si fructe Bio dar si carne proaspata bio in Bucuresti? Exista?
Ma inspaimanta gandul ca vine iarna si vor fi numai fructe si legume de supermarket...brrr
Din alta categorie: Le-am cumparat fetelor pentru baie pinguinii de la Tomy. Au deja 1 saptamana si se joaca cu placere.