Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

fetelor, nu is in stare sa citesc, scriu, azi a fo greu pt mine, mara a plans cand a vazut educatoarea, desi pe webcam vad ca sta in brate la ea, probabil ca a recunoscut-o. problema e la mine- am bube in cap. Or sa treaca.

Mai, omule! Tu te operezi si mie mi-a scapat? Despre ce e vorba?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Danah: AAAA, era linkul pus de Stefany_p. Se vede ca citesc o pagina cat altii 2.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Hai ca si-a mai revenit un pic DC, mai scriu repede un mesaj, ca pe primul abia m-am chinuiit sa-l scriu cu Modzilla

Inca odata multumim pt. complimente!

Creta e f. frumoasa, v-o recomand pt. vacanta cu copiii.
Eu initial cand am vazut poze din Creta mi s-a parut uscata si pietroasa, insa la fata locului mi-a placut mult, imi place combinatia munte-mare.
Unde am fost noi, in Frankocastello (ca e si un castel-ruina acolo) era apa ff mica, ale mele fete intrau singure in apa, se balaceau fara probleme, am avut noroc si de apa calda, perfect pt piticoti. Nisipul era bun pt. joaca, insa sotului nu-i placea, asa ca plecam cu masina spre stranduri cu pietricele.
Mai complicat e drumul - partea de nord a Cretei nu e asa frumoasa, mai frumos e in sud. insa aeroporturile sunt in nord, asa ca de fiecare data inchiriem masina si astfel suntem mobili.

Cleo, ce tot povestesti tu acolo de anestezist si alte minuni?
sper ca esti Ok.

Noi, adica eu si Annika plecam joi pt. cateva zile la Viena, sper sa ne vedem totusi sapt. viitoare.
Astazi am facut drum la mama in pantelimon ca trebuia sa rezolv cate ceva inainte de plecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

pt conizatie si biopsie nu cred ca scap numai cu anestezie locala. Mai negociez miine - dar in principiu se face anestezie generala, internare pt 1 zi (sper ca la cerere o sa imi dea drumul sa vin acasa de seara).

nu stiu cat sa pregatesc pt anestezist- cele cu cezariana cat ati dat? Noemi s-a dat la fund si nici la tel. nu imi raspunde

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

CLEO multa bafta! Sa fie totul bine, pupici multi! Ai grija de tine! Sora-mea a facut conizatie, a fost totul OK, bine mai putin disconfortul de dupa, cateva saptamani. Ea a avut celule canceroase, i le-au extirpat pe toate, nu i-au mai aparut, sunt de-acuma 3-4 ani de atunci.

Multumesc fetelor de aprecieri in legatura cu pozele, asa este, am un smecheras pus pe sotii, ca ma doare capul de pe-acuma. In fiecare zi ma crucesc cate ii mai vin in cap.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Partea preferata a excursiei a fost pentru mine Oceanul, am fost intr-o statiune destul de pustie, gen Vama Veche, putine hoteluri, putina nebunie, mai mult case razlete, nisip , soare si apa. Fain.
Partea preferata a lui Patrick a fost vizita la Muzeul Copiilor. Foarte frumos acolo, ma interesez daca nu e si la Montreal asa ceva. E un spatiu numai pentru copii,. Sunt o multime de sali cu tot felul de activitati numai pentru pitici. Este un spatiu special pentru bebei pana la 2 ani, cu tot felul de castele din saltelute, masinute, bile, fotolii pentru mame.
Apoi camere cu diverse teme, pentru cei mai marisori, insa s-a jucat si Patrick peste tot, puteai sa mergi pe oriuunde, sa faci si sa te joci cu ce voiai si unde voiai, pentru jocuri « make-belive », cu totul facut pentru ei, de jucarie : o sala ca de cinema, restaurant, scena cu teatru si costume, o sala ca o gradinita, cu papusi, leagane, patuturi, carucioare de jucarie, o bucatarie, un supermarket cu carucioare mici pentru ei asa, casa de marcat, fructe si legume puse in ladite din plastic, o camera – spital, cu tot felul de jucarele sa o faci pe doctorul, sala de televiziune, un tablou asa de comanda special pentru operatorii TV, in fata studio TV pentru stiri, decor de prezentat vremea, un avion sub forma de tobogan, si banda de bagaje, un ternulet, o racherta cu tot felul de butoane pe care apasai si facea exact ca o racheta, colt cu nisip si barcute, masina de pomiperi in marime naturala, din loc in loc mese de construit cu tot felul de jocuri de construit, pentru trenulete, pentru masinute, o camera intreaga cu blocuri mari de constuit, camera artistica pentru pictat si desenat, camera de muzica cu tot felul de instrumente - tobe, tambal, clopotei (asta a fost preferata lui Patrick), loc de camping cu cort, ustensile de camping etc. . Peste tot erau voluntari care puneau apoi totul la loc si pastrau locul cat de cat in ordine. Am ramas foarte placut impresionata. Am stat vreo 4 ore si tot nu am terminat de jucat cu toate, piticul era in extaz. Foarte foarte fain. Intrarea destul de scumpa, 6 dolari de persoana insa a meritat toti bani. Erau acolo parinti care aveau insa abonamente, revine mult mai ieftin.

"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salut

intrasem sa va intreb daca aveti probeme noaptea cu piticii care nu dorm si vad ca sunt probleme de sanatate , asa ca vrem sa uram sanatate lui Cleo, Lui Lizuca mica si cine mai e bolnavior!

nu va faceti griji cu gradinita si eu primul l-am dus la 18 luni si mai mult eram eu ingrijorata decit el. se juca, dormea, la 4 era acasa vesel si plin de energie. era o cresa buna si am dat bani destui dar il dusesem anterior la stat si nu am fost multumita deloc de conditii si femeile de acolo.

pt ei trece timpul usor si repede, toti pling la inceput sau dupa weekend. eu am regretat gradinita aceea cind am venit in USA. daca cineva e din Iasi, i-o recomand cu caldura pt conditiile materiale care le aveau.

eu nu mai stiu noaptea ce sa fac fetei ca nu doarme, se trezeste la doua ore tipind ii dau lapte si o luam de la capat. am dat ibuprofen cred ca-s dintii, caninii ar mai fi de iesit, atit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Cleo, eu am dat 12 mil la gineco, 3mil mana a 2-a, 3 la anestezist si multe sute de mii la asistente. Aruncam cu banii, parca innebunisem. LA mine a fost si mai complicat, cu extirpare de ovar + cezariana.....oricum ma mult sa fie totul bine pentru tine!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

CLEO multa bafta! Sa fie totul bine, pupici multi! Ai grija de tine! Sora-mea a facut conizatie, a fost totul OK, bine mai putin disconfortul de dupa, cateva saptamani. Ea a avut celule canceroase, i le-au extirpat pe toate, nu i-au mai aparut, sunt de-acuma 3-4 ani de atunci.

Multumesc fetelor de aprecieri in legatura cu pozele, asa este, am un smecheras pus pe sotii, ca ma doare capul de pe-acuma. In fiecare zi ma crucesc cate ii mai vin in cap.

doloress, la PAPanicolau-ire facute nu mi se vad celule canceroase.
Acum cetesc raportul de la colposcopia video (e si un mic chist pe marginea ranii). Frica mea cea mai mare e de anestezie si ca deja sunt anemica - ma duc sa imi iau fierul.

Alysh, deci 200 roni cat am pregatit pt anestezist nu ar fi mult/putin. Oricum intreb ginecologul - cu tupeu, ca oameni suntem, biscuiti mancam. Urasc partea cu shpagile, dar.. daca altfel nu functioneaza ..... frica mea nu e de datul la dr-i, ci de cum se poarta asistentele/infirmierele daca nu le dai.

cenia, spui ca ai dat cupilul de mic in comunitate. Cum ai trecut tu peste? adica ma refer la faptul ca desi sunt conshtienta ca e un pas mare pt copil, dar eu ma simt... rupta, inutila, ratata si disperata. Bine eu acuz si frica de spital si ca s-ar putea sa ma interneze si peste noapte si nu imi doresc...

Vreau sa va zic ca deja fifi a invatzat ceva la gradinitza: in seara asta a mancat SINGURA cu linguritza!!! s-a mutrdarit rau, dar nu mai rau decat pozele de alta data, cand interveneam si eu - acum s-a descurcat singura. Si sta si pe scaunel, nu tre sa o alerg. Si miiine o sa planga...sper ca o sa treaca mai usor peste. La iesire, am intalnit inc ao mamica, a zis ca are inca un baietel acasa de 11 zile, si ca fata ei (are 3 ani acu) merge la gradinitza asta de la 1 an juma si i-a plans primul an in fiecare zi. Uof, sper ca Mara e mai barbatoasa. Sau aveam io alta parere despre ea. Si mai ales despre mine.

va pupez. ma duc sa ma culc, miine va fi o zi mai buna.

P.S. deci unde is pozele tale, doloress? ca nu le vazui.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am vazut si eu poze si filmulete...avem niste minuni de bebelondrii!

Cred ca am devenit amnezica...nu imi mai amintesc daca am scris ca am trimis si eu pe mailul comun link cu pozele din Espana!

Va pup ca merg la culcare!

Mergi la inceput