Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

'Neata,

Poftiti o !

M-am delectat si eu cu poze de la Cleo&Simonix, se vede ca s-au distrat copilasii si poze absolu superbe ale Adrianei din vacanta in GRecia.

Imi pare tare rau sa aud ca Lizuca a avut probleme, off, Elenuca va doresc insanatosire grabnica. Daca azi nu vezi o ameliorare, mergeti la Budimex ca nu-i de glumit.

Vroiam sa-i mai urez DaneiH casnicie fericita in continuare si lui Doloress bine ai venit din vacanta, am vazut poze cu printisorul frumos!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Intru si eu repejor, cat casapeste fii-mea o felie de cozonac...

Cleo, sa va fie de bine "escapada bruxeleza"...foarte frumoase poze iar Mara e o dulceata de fetita de-ti vine s-o maninci...

Elenuca, imi pare rau de problemele Lizucai; nu stiu ce sa zic, Cristiana n-a vomat cand a facut diaree... noi n-am ajuns la spital din fericire...

Vazut si foto superbe de la Adriana ce-as vrea sa ajung si eu pe acolo

Vad ca mai sunt copii "lapticiosi" ...a mea ar manca numai lapte...orice fel de mancare i-as da, ia cateva lingurite cu pofta si dupa incepe sa dea din cap de-mi vine sa-i pun farfuria in cap...toane de copil rasfatat

Revin cu intrebarea de saptamana trecuta: voi ati primit indemnizatia in septembrie? ca eu inca nu, si o astept ca pe painea calda.

O zi buna sa aveti!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

DOAMNE! nu vreti sa stiti ce e la mine pe jos...noroc ca n-am mai pus covor

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello,

Am dat o fuga in 23 ca nu mai vreau sa-l tin pe Vlad printre masini.....of, e asa departe....si oricum pana acolo tot printre masini o luam. Laurita, a -propos, ti-am lasat un sms aseara legat de parc...

Prag, abia acum am vazut pozele cu copilasii tai, sunt pur si simplu superbi! Si in plus, pereche! Visul meu!

Luminel, eu am primit indemnizatia luna asta la timp

In sfarsit "ne-am intarcat" si noi, adica nu mai bem lapticul de la 6 dimineata, papam direct la 9.....si avem o foameeeeeeeeeee

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Sunt la cura si iau masa de pranz cu voi...poate asa mi se pare mancarea mai multa

Prag e o papusica Roxana, iti vine s-o papi! Ai niste copiii tare frumosi, tu ziceai ca lucrezi la bb3? sau Magda?

Adriana nu glumeam, nu radeam, pur si simplu ai un talent asa. Stai linistita ca n-am pus cumpana pe liniiile tale de orizont

Doloress sa va fie de bine plimbarea, moamaaa ce mare e Patrick, un baietoi cu o moaca de shotios...

Dani asa, asa, frumoasa semnatura!

Alysh sa va fie de bine, daca suntem baieti mari, nu??

Elenuca mai ai putina rabdare, daca nu sunt inrautatiri, faptul ca papa niste lapte, bea niste ceai sunt grozave..restul ...o sa recupereze ea dupa ce trece totul. si sanatate multa!

Cleo mi-a placut cum ai pove despre prima zi de gradi....iubesc gradinitele cu camere... asa de bune pt mammici si tatici cu inima in gat!

Doamna Inais pe unde umblati? O Roata Mare ceva?

Pup... ma intorc la stropul de mancare

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Iar nu merge forumul cu Internet Explorerul

Si eu am vazut pozele lui Prag, sunt tare scumpi cei 2 fratiori si ce tortulet delicios a avut Alex!
Am iar pofta de dulce

Doloress, hai mai, nu mai ma laudati atat cu fotografiatul profesionist.
Avem poze mult mai reusite, care chiar zici ca sunt facute la fotograf.
Si pozele voastre sunt frumoase, am vazut ca si voi aveti poze , de ex. cea in care Patrick e cu spatele, si fundalul e estompat, unde poti zice ca le-a facut un fotograf

Danah, nu stiu ce-o avea copiii astia? sper sa fie doar o faza si sa doarma noptile bine.
Si Annika se tot invarte prin tot patul noaptea si adoarme numai daca e cu cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Deci sa incepem cu un weekend ploios, friguros.
Am petrecut un weekend plin de experimente culinare. Ne-a ajutat si vremea.
Am incercat asa: conopida cu carne si rosii- a papat; conopida cu branza si smantana la cuptor -bleah; salata de conopida- am papat noi; budinca cu branza - facuta cu spaghete- a papat fir cu fir- vreo ora in total.
ciulama de pui cu ciuperci-bleah drept in ochi;
Am fost din nou la ferma animalelor pentru lapte si am calarit ponei. Noi ne-am invatat sa papam branzica facuta in casa din lapte nepasteurizat e superbuna parca-s pe vremea bunicilor;
Am dat o raita prin Kaufland si ne-am jucat la raionul de jucarii;

Am vazut poze multe si sper sa nu omit pe nimeni:

Cleo: bine gandit cu Mara; Chiar daca suntem mame avem nevoie sa fim si altceva. Am vazut filmul Revolution Road in weekend. Al meu barbat nu a inteles nimic din el. A dormit jumatate de film si la sfarsit a intrebat despre ce era vorba.
Ideea e sa fii puternica si sa-ti pastrezi calmul si puterea pentru momentele cand va fi racita&stuff. Dar poate nu va fi... Doamne ajuta.
Eu nu am curajul sa plec asa departe cu puiii. Pe cea mare am scos-o din tara abia pe la 4 ani. Dar eu is mai panicoasa si daca plec la mama plec cu o sacosa de medicamente pentru toate bolile.

Cleo&Simonix: Ma bucur pentru intalnirea voastra; aveti 2 copilasi superbi si pozele sunt super.
Unde este locul acela cu machete? E superb. Prin primavara vom veni si noi intr-o excursie in Europa. Sper sa reusim sa vedem si Olanda, Belgia. Cred ca vom avea un botez in Franta;

A vazut pozele Adrianei. Deci ai ochi de fotograf sa stii. Am mai zis. Foarte frumoase si personajele si peisajele,. Vrem si noi asa ceva pentru concediul viitor: cu gradina, curte etc

Am mai vazut 2 fratiori frumosi, iubitori de Prag si o petrecere cu multi pitici. E tare frumoasa Roxana.

La final am reusit sa-l vad si aventurile lui Patrick in America. Mai ce blondut ai tu acolo. Rade asa frumos din tot sufletul. Am vazut un loc de joaca complet utilat. Cred ca nu s-a plictisit nici cu aratarile paroase.

Danah: Are videoclipul asta ceva. Si pe fica-mea o fascina. Acum a trecut la level 2. Asculta si danseaza Michael Jackson.

Elenuca: Nu te duce inca la Budimex daca nu face febra. Exista un suc de la Hipp de rehidratare; Cred ca e bun si la gust. trebuie urmarita in schimb daca are multe scaune moi si vomita des. Cand vomita un copilas este bine ca hidratarea sa se faca cu lingurita la intervale mici. Cantitati mici si des.

Noi avem doar 7 dinti. Suntem codasi cred. Asteptam explozia dintoasa.
Si a inceput sa vorbeasca: cam cuvant pe zi.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

luminel, multumim de complimente.

belleane, am avut o valiza mare, in care era geanta cu medicamente, batista bebelushului, pampersi si haine si 1 tricou io 1 tati. Asta e- cu copil

fetelor, nu is in stare sa citesc, scriu, azi a fo greu pt mine, mara a plans cand a vazut educatoarea, desi pe webcam vad ca sta in brate la ea, probabil ca a recunoscut-o. problema e la mine- am bube in cap. Or sa treaca.

Am alta problema: deci cat sa dau la anestezist? cat sa dau la ginecolog? si la asistente& infirmiere nu dau nik, ca is a dracului - le-am umplut la nashtere.
Cum recunosc anestezistul? Si lui tre sa ii dau nu numai de adormire, dar si de trezire

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

mai, cleo, ce vorbesti tu acolo? de ce sa dai, mai exact pt ce sa dai? ce te pregatesti sa faci? am pierdut eu ceva?
orice ar fi, sper sa fie bine si sa treaca repede.

cat despre copii la gradi, cine sa lauda pe aici saptamna trecuta ca nu a plans fata in prima zi la noua grupa? moi, evident. ete ca acum imi vine sa bag capul sub masa, ca fata ema a plans si ieri si azi. mi se cam rupe sufletul cand o las asa, dar stiu ca ii trece repede. au si ei toane, ca toti oamenii, chair daca sunt numai niste omuletzi.

belleane, nus tiu de ce videoclip vorbesti,d ar s-ar putea ca mintea mea amortzita shi asha sa fi intrat deja in hibernare, ca tot s-a racit tare vremea pe aici.
cat despre meniul vostru din weekend, de succes sau nu pt puiutza ta, dar eu am cam salivat.

adriana, si eu zic la fel, sa treaca mai repede. azi noapte a dormit foarte bine. s-a trezit la 6:20. parfum. sa vedem la noapte.

lorich, la mine nu merge asta cu stat de vorba cu voi in pauza de masa. ca mai intai ma duc sa imi iau ceva de la cantina, si mananc in fatza calcualtorului. stiu, stiu, not healty, dar ce nu fac eu pt voi....:)

doloress, am vazut pozele voastre frumoase din vacanta, la mare (ocean presupun), soare, plaja, asta in timp ce eu dardaiam, infashurata intr-o patura. a venit iarna....
altfel, puiul tau e un dulce si un vesel. iar tu esti o mama fericita. imi pare bine ca ti-am incarcat bateriile cu sora ta. si mie imi e tare dor de sorau-mea si dupa fiecare vacanta in romania vin trista ca nu am petrecut destul timp cu ea.

luminel, stiu ce e la tine pe jos, ca asa e si la mine. si nu numai dupa cozonac. dupa orice ar fi. mai exact la 5 minute dupa ce amd at cu matura. drept urmare nu mai dau cu matura decat seara, dupa ce se culca copiii. macar stau si eu vreo 2 ore fara firmituri in jur.

alysh, saru' mana de cafea. amre nevoie, cahir daca a dormit fii-mea. am de recuparat ceva somn.

eu numai ce am termiant de predat. timpul meu de concentrare pe ziua de azi s-a terminat. acum relax. evident, glumesc. am carca de treaba.
la care ma intorc chiar acum.

dar mai viu eu.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Cleo: Dar ce pb ai? Bafta. Vezi si tu pe pagini la privati cat costa si da si tu mai putin. Te internezi? Mara va plange dupa mami oricand o vei da la gradi. Acum s-ar putea sa fie mai mica tragedia decat la 3 ani.

Msbb: Nu puteam sa ratez frumoasele prietene. Am vazut-o pe Andra cum calareste maimuta/ursul. Ma gandeam daca ar prinde o pisica? Pupam minusita dislocata a d-soarei.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput