Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi !

Adriana, pozele sunt superbe, ati avut o vacanta minunata. Multumesc de info legat de sling.

MsBB, asa deci, ai invatat sa dansezi pinguinul. Bravo, bravo.

Elenuca, multa sanatate Lizucai.

Lori, astazi m-am gandit la voi, ma intrebam cum mai este Robert, ma bucur ca si-a revenit si a inceput si sa pape.

Cleo, sa inteleg ca Mara nu a plans deloc in prima zi de gradi ? Ea mananca deja singurica sau i-au dat educatoarele sa pape la pranz ? Cat costa gradinita ? Poti sa o lasi mai mult sau programul este pana la 13 ? Mai sunt copii de varsta ei ? Scuza-ma ca am atatea intrebari, sper sa ai ragaz sa-mi raspunzi.

DanaH, la multi ani cu sanatate si fericiti.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Adriana, tu crezi ca nu am icnercat si asta? am laut-o la noi in camera, am stat juam de noapte, timp in care ea s-a invartit pe toate aprtile. nu mai plange, da, dar nici de dormit nu doarme. ba in fund, ba cu capul la picioare, ba pe burta si dand din picior, ba cu picioarele pe perete. nu merge.
aa, adriana, inca ceva, mi-au placut tare tare mult pozele tale. am incercat sa memorez numele locului unde ati fost voi. poate vine si la noi timpul sa facem o vacantza in grecia, ca de mult astept.

prag, acum ca am vazut si pozele, copiii tai sunt varainta blonda a copiilor mei. sau invers! sper ca sa nu semanam la somnul de noapte. desi pana acum ne consideram cei mai fericiti parinti la acest capitol (si nu numai). macar aici staim ca nu am dat gres, ca la mancare... dar utie ca nu stiu ce s-a schimabt intre timp.

msbb, am uitat sa zic ca si eu tare greu recuperez o noapte pierduta. dar cand sunt mai multe la rand...

ylari, danicris

gata cu cursul pt maine. ma duc sa imi iau copii care de pe unde si apoi ma duc acasa. in seara asta incep cursul de salsa. asa ca de la 20:30.... bailando!!!

Poze

Mergi la inceput

MsBB, m-am conformat :

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

va este cunoscut?

http://www.zoso.ro/2009/09/ce-nvata-copiii-de-la-tv.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Noi suntem in greva foamei si a setei. Nu vrea sa pape nimic, o pacalesc cu greu sa ia o gura de apa. A avut doua scaune moi asa ca am incercat sa-i dau hidrasec. Rezultatul? a vomnt de la prima lingurita. Acum am reusit sa o culc si i-am bagat un biberon de 140 de lapte fara lactoza cu trei lingurite de ceai de menta si doua de smecta dizolvata in ceai de menta. Ce sa fac fetelor? sa merg cu ea la Budimex? Nici nu stiu, of... Doctora nu raspunde iar asistenta Lizucai ne-a spus sa mai asteptam sa vedem cum evolueaza, oricum e mai bine decat ieri sub raportul cantitatii de lapte baute, mai proasta sub aspectul celor doua scaune moi. Ce mai sfatuiti?

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Elenuca si eu zic sa mai astepti. Continua cu ceiutul de menta si lapte fara lactoza. La fel a fost si cu Eva, nu vroia nimic altceva. Din a doua zi i-am dat grisine, stixuri (imi spusese doctora) supa de morcovi, laptele i-l faceam cu mucilagiu de orez. Si tratamentul era tot cu hidrasec si smecta 1 plic de 2 x zi, i-am mai dat enterol 1 plic / zi si furazolidona 1cp la 8 ore. Mi-a zis sa-i pun in ceiutz 1 linguritza de glucoza / 100 ml (eu ii puneam si in supa de morcovi)
Bine, eu iti spun ce am facut noi, nu iti dau tratament
Si nu a fost nevoie sa mergem la spital, slava Domnului, dar tu simti si stii cel mai bine ce e de facut. Fa-i o analiza la kk sa stii o treaba. Poti sa duci kk la Gr Alexandrescu, pana la ora 18 il primesc (azi e tarziu) si a doua zi ai rezultatul. Macar stii daca e ceva.
Face temperatura?
E normal ca nu vrea nimic ptr ca o doare burtica saracutza scumpa. Pup fetele. Putere si curaj.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenuca

Noi suntem in greva foamei si a setei. Nu vrea sa pape nimic, o pacalesc cu greu sa ia o gura de apa. A avut doua scaune moi asa ca am incercat sa-i dau hidrasec. Rezultatul? a vomnt de la prima lingurita. Acum am reusit sa o culc si i-am bagat un biberon de 140 de lapte fara lactoza cu trei lingurite de ceai de menta si doua de smecta dizolvata in ceai de menta. Ce sa fac fetelor? sa merg cu ea la Budimex? Nici nu stiu, of... Doctora nu raspunde iar asistenta Lizucai ne-a spus sa mai asteptam sa vedem cum evolueaza, oricum e mai bine decat ieri sub raportul cantitatii de lapte baute, mai proasta sub aspectul celor doua scaune moi. Ce mai sfatuiti?

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Elenuca, poti sa mai astepti o zi sa vezi cum evolueaza, eu la ultima faza de genul acesta l-am pus pe picioare cu regimul alimentar, hidrasec si ceai de menta. Multa sanatate, sa auzim vesti bune maine.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Buna fetelor! V-a fost dor de mine? Ca mie mi-a fost de voi!
Ne-am intors si noi aseara, a fost o saptamana plina, frumoasa dar tare obositoare! Am alergat dupa pitic in toate directiile, imi venea cateodata sa ma tot duuuuc... Insa bucuria si uimirea de pe festisoara lui nu se compara cu nimic!
Am fost si la mare si la munte, si la shopping, si in parcuri, peste tot. Piticul a fost tare bulversat, au fost zile cand nu a mancat mai nimic, am avut mult de furca cu mancarea in vacanta asta. Si abia acum am realizat cat de tare ma ajuta Gabi, si cat e de pretios la casa omului, cred ca am sa ma inchin pana in pamant in fata mamelor singure, nu stiu cum reusesc. Eu am zis ca nu mai plec nicaieri fara omu' meu cu copil asa mic si bionic.
Nu am reusit sa va citesc deloc, de dimineata de pe la 7 pana seara alergam dupa un bot de om care numai de pozne se tinea. Sora-mea are numai mobila de sticla si fier prin casa, apoi are 3 pisici si Patrick avea o deosebita placere sa le traga de coada, de mustati, de urechi. Fugeau bietele cand il vedeau care incotro.
Ma simt obosita dar si relaxata in acelasi timp, obosita fizic insa incarcata psihic, asa cum ma simt dupa fiecare intalnire cu surioara mea draga.
Uitati aici niste pozici :
http://family.webshots.com/album/574952820oQPCxA

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Am reusit sa citesc cate ceva cat doarme piticul.

Cleo my thoughts exactly, in legatura cu gradinita! Ma uitam si in vacanta asta, cel mai fericit a fost Patrick cand l-am dus la Muzeul Copiilor, la joaca cu alti pitici. Era in culmea fericirii, nu-l mai puteam lua de acolo. Inca nu am gasit gradinita, luna asta trebuie neaparat!
Am vazut pozele din Belgia, si ale tale si ale lui Simonix, superbe! Ce frumos s-au jucat ei doi!

Adriana am vazut si pozele tale din Creta, m-au lasat bouche-bee, si eu am zis ca sunt facute de fotograf profesionist. Oricum aparatul e super. Fetele tale sunt niste frumoase, se vede ca ati petrecut o vacanta de neuitat!

PRAG mi-a parut bine sa mai vad poze cu voi, Roxana e atat de dulce, ca din reviste cu buclele ei blonde. Si ce flacau mare ai tu acolo, 6 ani deja!

Lorich, Socrate si al meu bea lapte noaptea, pe la 3-4 se trezeste si bea un biberon. Plus ca se mai trezeste si vrea tzatza, cateodata de 3-4 ori pe noapte , depinde de ziua pe care a avut-o, cateodata o singura data. Vreau si eu sa-l intarc ca nu mai pot, mai ales in vacanta asta numai cu tzatza in gura a stat, in masina facea panarama de [e lume daca nu-i dadeam tzatza.

"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Elenuca multa sanatate Lizucai, stiu ce inseamna, si al meu a facut de doua ori. Aici nu te baga nimeni in seama oricum, mi-a zis sa stau calma si sa astept, intr-o saptamana trece. A slabit un kg, nu manca decat tzatza si turtite de orez

Danicris, Laurita se vad burticile?

Mergi la inceput