Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 20
Lorich spune:
Elenuca recuperare radida, Slava Domnului ca au venit niste ajutoare (mama), sa te poti odihni si tu! 
Inais imi pare tare rau de muculeti, stiu cat de urat e cand se infunda in somn...pare asa de simplu - o raceala - insa nu e chiar asa... of, trece, asta e bine!! Noi avem niste prieteni diseara in gazda, au treaba maine in Buc. si eu incerc pe langa ceva de papa sa mai fac putina ordine ca e de-zas-tru!!! Robert ia pur si simplu ditamai cosul cu jucarii multe si marunte, il agata de fund si-l rastoarna... mancare in toate formele de mestecare peste tot, praful cat dulapul... nu stiu de ce nu fac fatza dom'le, ca doar pe net mai stau doar cat iau masa de pranz, ufff...
Desiree mi-a placut faza cu rasfatatul si eu vreau la fel, dar nu pot de tati, l-as rasfata pana la cer si inapoi; banuiesc ca poate avea efecte negative totusi (pe termen mediu si lung)...am vazut prin parc... copii foarte nu stiu cum... unul langa bunica/bona imi zice ca el e rau si voia sa-i arda lui Robert un bat in cap... deci sunt constienta ca pe undeva chair au nevoie sa stie ca exista limite. Eu asa cred, ca le face si lor bine sa stie asta, de asta si testeaza mereu limitele ![]()
Pup, mi-am gatat ciorbita, ma duc sa incerc un smotruletz in bucatarie, desia am un chefffff...de soooomn,....
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
mihaser spune:
Salutare!
ptr Cleo sa treaca cu bine de ziua de azi!
Oare s-a rezolvat pb Cadinei...Am aflat din sursa sigura ca nu sun bani de indemnizatii...de fapt nu "se pierde" nimic! 

Simonix spune:
Salutare 
Elenuca - am citit cu sufletul la gura vestile de la voi - iti urez sanatate multa, putere, sa va refaceti frumos si repede. Te inteleg ca te marcheaza astfel de experiente, pe de o parte copil bolnav, chinuit, frica ta de mamica, stresul enorm de a-ti vedea copilul suferind ... pe de alta parte conditiile si umilintele la care esti supus prin spitale ... Ce sa mai zic, o sa fie bine in final, o sa vezi ca incet incet ii va reveni pofta de mancare si de viata
Ai grija si de tine, profita de orice ajutor poti gasi in perioada asta, este important ca tu sa fii in forma cat de cat.
Dolores - inainte de a fi rasfatzat, Patrick este fericit, deci ... Cu crizele ca sa zic, si noi avem, de exemplu ieri l-am tarat in casa
Nu voia cu nici un chip sa intre, voia sa se joace cu umbrela, sa isi scoata ochii cred
Pana la urma de nervi, a muscat umbrela,
si a stricat-o, apoi s-a apucat sa arunce cu ce gasea (pantofi, haine etc). L-am pus in mijlocul sufrageriei, pe covor si l-am lasat nitel sa se desfasoare ... dar nu rezist prea mult sa il vad asa, ma duc la el si incerc sa il iau in brate. Se calmeaza destul de greu. In fine ... acum inca e mic, dar ma ingrozesc pentri-u mai incolo, ca am vazut copilashi de vreo 3 ani care fac de 10 ori mai rau ca Robert si sunt maaaari, nu mai merge sa incerci sa ii stapanesti, fac urat de tot si cand dau in tine de nervi ... se simte...
Multumesc Adrianei de pontul cu Ergi baby Carrier, m-am uitat pe net un pic - ma gandesc acum :)
Si merci fetelor care s-au gandit la noi cand am fost bolnaviori, acum Robertixul e bine, nu a mai facut febra deloc, i-au trecut si mucishorii ..; In schimb transpira ca la nebuuuuni, ma dispera - de vreo doua zile. E drept ca a fostfoarte umed si inabusitor la noi, umiditate f mare. Ieri l-am gasit fleasca la cresa, am crezut ca tanti l-a spalat pe cap - cica nu, a transpirat in pat si apoi cand se juca. Sa nu credeti ca era cine stie ce imbracat. Ciudat ... Noaptea face la fel, desi il imbracam doar cu un body si il punem intr-un sac subtire, il lasam in piciorii goi, in camera nue dat drumul la cald. Alta esplicatie in afara de umezeala si atmosfera grea, nu am. Ieri ma noi a fost o furtuna din aia cu fulgere si tunete bubuitoare raaaau.
In rest toate bune de la noi - o incurajez si eu pe Cleo - o sa fie bine ;) Iar cu cresa de Mara ti-am mai zis: de plans plange acum, e normal, dar eu am vazut-o pe fifitza si nu e genul care o sa planga mult. In schimb incearca sa nu o duci tu in perioada asta, te simte si sfarsiti amandoua cu plansete - crede-ma ca stiu cum este, cand il duceam pe Robert dupa o pauza acasa, de se obisnuia cu mine, plecam de acolo cu inima intr-o mie de bucatzi, dupa o ora de tergiversari si de plansete... Incearca sa il lasi pe Victor sa o duca
Doar acum, la inceput. Cat despre viroze, Mara e super rezistenta, daca nu s-a imbolnavit ea pe avion, prin belgia, de la vantul si umezeala de aici, de la robert care cine stie ce virusi are la purattor ... apoi nu cred ca vor fi probleme f mari la cresa ![]()
Pupici fetelor 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Andrada79 spune:
Msbb am citit ce ai scris de patania cu Andra. Ufff prin ce ai trecut, eu cred ca ma pierdeam mai rau ca tine! Pupam manutza ei de printesa!
Cleo si Simonix am vazut pozele si filmuletele. Mi+a placut cu ce viteza o plimba Robert pe Mara. Moama ce au crescut ....daca nu am mai intrat de mult sa vad poze cu mladitele si mugurasii nostri acum vad diferentele fff bine. Pupici pt Robert sa se faca bine!
Socrate poate e doar ceva trecator, are niste zile mai proaste. Tiberiu spre seara imi face asa si numai cand sunt eu acasa, plange daca nu ii fac pe plac de fac orice numai sa se linisteasca. Noaptea insa doarme, dar decateva zile plange in somn, i-o da vreo masea ca nu inteleg de la ce altceva!
Alysh chiar ma intrebam cum va fi la teatru. Ma bucur ca i-a placut, eu insa mai aman cu Tiberiu pt ca nu prea are stare si imi e teama sa nu faca show in sala!
Adriana superbe pozele. Ce vacanta frumoasa ati avut!!!!!Imi place ffff mult cum le cresti tu pe fete si al meu sot te-a admirat cand ne-am vazut la ziua Dariei!
Gabitzam ce bine ca ii place educatoarea si ce bine ca si ea a stiut cum sa ajunga la sufletul lui Andrei. In felul asta esti si tu mai linistita cand stii ca ii place la gradi acum. Adevarul e ca am vazut pozele si ce sa zic are gusturi bune Andrei ca e frumusica foc !Mercic de linkul cu activitatile pt copii!
Elenuca multa sanatate Lizucai! Am si eu o prietena care tocmai ce s-a externat de la Budimex pe acelasi motiv ca si tine, voma tot dar la stomac nu era asa deranjata si si-a revenit ff repede!Off Doamne ce nenorociti sunt, cum ma abia dupa o ora sa o vada!!!!!!
Bine ca a venit si mamica ta si te ajuta si bine ca sunteti bine! Pupici multi!
Cleo multa sanatate!!! Ma bucur mult sa aud de pasul facut cu Mara la gradinita si ma bucur si mai mult sa aud ca nu ai mai plans!
Intrebare: vreau sa il trec pe Tiberiu pe laptic de alimentara si sa renuntam la laptele praf pt ca nu prea ii place. Voi ce lapte dati la copii? Ma gandeam la Brenac!
Andrada79 spune:
Aaaaa sa va povestesc ce am facut. Sediul serviciului meu s+a mutat in Militari la iesirea catre autostrada si langa mine e si un Miniprix. Am intrat alaltaieri sa vad si eu ce au si am dat de raionul de incaltaminte pt copii. Am innebunit ce incaltaminte frumoasa de la Zara, YUMYUM, Kappa. I-am luat o perche crem de la Zara, mi-a placut mult pielea ca era fff moale. Am ajuns acasa si binenteles ca nu ii intra piciorusul asa ca ieri am fost sa le schimb si mi-a zis ca pot sa schimb cu alt produs odata pe urma va trebui sa schimb tot cu acelasi model, eventual alta marime. Pana la urma i-am luat altele adica astea http://shop.miniprix.ro/produs/676/ dar pe alta nunata de bej cu bleo si ii vin spre marea mea fericire si le-am luat cu 54 ron, in Unirii genul asta am vazut cu 140 ron. Sunt super happy!
belleane spune:
Elenuca: Bine ca nu a fost asa grav. Cat despre spitale, pe langa trauma cauzata de copilul bolnav mai ai si tot felul de restrictii sau comportamente tampite din partea personalului.
Andrada: Super ghetele. Aveti bona sau Tiberiu e cu cineva din familie?
Adriana: Am gasit pe cineva de la ecolife care au preturi accesibile. Din pacate oferta este limitata la 20 legume iar fructe ioc.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
Victoria_mami spune:
Lorich, noi daca ar fi dupa daddy, ar fi si mai super-rasfatata; ideea cu "toti copiii ar trebui sa fie rasfatati" e a lui daddy! Asa ca, zau nu stiu cine o va tempera pe Victoria. Glumesc, voi fi eu, ca nu am de ales, daddy, cand Victoria face ceva ii spune "Vezi ca vine mami si te cearta!" Nicidecum sa ii spuna el sa nu mai faca ceva...
Deci, eu sunt si cu pupatu' si cu rasfatatu' si cu disciplina...
asta e... era o emisiune, de 3 ori femeie, parca, iaca eu sunt de 3 ori mama... aceluiasi copil! ![]()
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
belleane spune:
Andrada: Super! Avem o bona noua, Sper sa fie bine de data asta!
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959