Burtici fericite de septembrie-octombrie (211)
Raspunsuri - Pagina 7
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Ohoo, pai tu esti de venit la mine la Italica daca-ti plac astea. Le gatesc dumnezeieste (de unde atata modestie?). Plus ca sunt proaspete ... plus ca marea e in fatza casei ... sa-ti mai zic? 30+ Chiara Ada |
MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 1 ZI PANA VINE BB SCUMP SI CARLIONTZ!
moni_iulia spune:
Dana15, eu stiu de la cumnata mea ca nu prea sunt indicate dulciurile in perioada de alaptare(mai ales la inceput) si trebuie sa avem grija la ce papam ca d-aia face bebe colici.
Ma bag la somnic ca astazi n-am prea apucat sa dorm(si cand te gandesti ca nu m-am dezlipit de pat... va vine sa credeti?!) si trebuie sa apuc sa adorm inainte sa-mi inchida sotul usa la balcon(eu sunt intr-o rochita cu bretele si mor de cald iar el e invelit cu pilota) ca pe urma simt ca ma sufoc. N-am avut asa calduri toata vara.
Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
AMR 9 ZILE
moni_iulia spune:
Noapte buna!
Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
AMR 9 ZILE
Dana15 spune:
Asa...
Rose abia asteptam sa te cunoastem!! da un pupic la mami din partea noastra si fa un nani dulce la pieptul ei drag!
Alex bine ai venit acasa!!!
Am vazut ditamai flacaul!!! ioi ce mare a crescut Bruculica!!! si ce de par are! si imi place la nebunie nasucul lui! cum dorm ei puiutii acolo
nu mai stiu ce era de spus..
Maria..merg squaturile..merg! am un picut de febra musculara (sa nu ma certi ralu) si am impresia ca si mandra s-a coborat mai mult
a ras grig de mine..ca nu am facut toata sarcina atatea exercitii cat am lucrat astazi; pai m-am bagat sub dulap sa caut greutatile;
asa ca daca ma intreba moasa "exercitii pt gravide ati facut? pe minge v-ati dat?" "facut! facut!"
si la noi tot suna telefoanele..pe mine ma agaseaza un pic;
aa..mi-am amintit de Ellenuta..mi-a placut cum ai pus tu accentul so-acra; nu stiu ce sa-ti zic draga mea, decat ca probabil si eu m-as fi infuriat tare; poate ca n-ar strica sa incerci sa povestesti cu ea..sa-i explici cum sta de fapt treaba si cine ia deciziile in ceea ce priveste fetitele;
si veveritele Mariei (no, ca s-a desteptat neuronul)..ce tare! si numele si faptul ca vin in casa! si zici ca-si acoperea sanii veveritzuca?!!
Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 5
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl |
Dana15 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Ohoo, pai tu esti de venit la mine la Italica daca-ti plac astea. Le gatesc dumnezeieste (de unde atata modestie?). Plus ca sunt proaspete ... plus ca marea e in fatza casei ... sa-ti mai zic? 30+ Chiara Ada |
vai mami de Chiara..vezi ca nu trebuie sa ma inviti de prea multe ori!!
sa-ti mai spun ca nu am mancat niciodata animalute din acestea..pur si simplu in sarcina mi s-a nazarit..dar macar acum stiu la cine o sa apelez cand o sa cumpar minuni din astea si nu o sa am habar ce sa fac cu ele
final countdown... 5
Thank God I'm a woman!
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Dana15vai mami de Chiara..vezi ca nu trebuie sa ma inviti de prea multe ori!!sa-ti mai spun ca nu am mancat niciodata animalute din acestea..pur si simplu in sarcina mi s-a nazarit..dar macar acum stiu la cine o sa apelez cand o sa cumpar minuni din astea si nu o sa am habar ce sa fac cu ele |
MangaGirl spune:
moni_iulia eu cred ca Dana se referea la dulciuri ca provizii la spital. noua ne-a spus sa ne luam snacksuri la noi, de preferabil cu zahar, inclusiv sucurile pentru ca avem nevoie de energie.
si pe mine ma cam nevrozeaza telefoanele...ca doar le-am spus tuturor...dau mesaj general...ca am telefon performant. cand sunt in drum spre spital bag un mesaj. pot sta si pe yahoo...dar nimeni nu ma aude. am o prietena aici...stiu ca e la gluma...in fiecare dim ma suna sau ma prinde pe internet...prima intrebare e "Ai nascut?". e si ea pe DC dar la scutece...de fapt...de acum a trecut si de scutece...nu stiu unde se mai duce dupa 4 ani
Andre acum sunt blocuri gri...dar si cand va luati voi doua talpashita....ei...cine o sa-si soarba capuccino cu marea in gene? unde stait in Italia?
eu eram mare amatoare de fructe de mare...si in sarcina mi s-a pus cam nasol. eram innebunita dupa prawns...si sergiu...pana a devenit alergic la shell fish si s-a trezit intr-o zi cu buze de angelina jolie ar fi fost geloasa. swi noi aveam kalamari si prawns si chipirones in congelator. a crezut ca poate e o pasa...si am mai incercat o data...si a facut niste buze si mai si...de atunci sifuera in tacere...iar eu ca sa nu-l omor...evit sa mananc.
MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 1 ZI PANA VINE BB SCUMP SI CARLIONTZ!
Dana15 spune:
citat din mesajul lui moni_iulia Dana15, eu stiu de la cumnata mea ca nu prea sunt indicate dulciurile in perioada de alaptare(mai ales la inceput) si trebuie sa avem grija la ce papam ca d-aia face bebe colici. |
Moni este posibil sa ai dreptate! eu nu mananc dulciuri de obicei, dar m-am gandit ca in cazul unui travaliu prelungit cand probabil nu voi putea manca sandvisuri sau alte chestii care le servesc eu de obicei ca si gustare (struguri)..poate ca nu ar strica niste glucoza pentru energie!
oricum, multumesc ca m-ai atentionat!
sa ai o noapte buna!!!
final countdown... 5
Thank God I'm a woman!
raluk16 spune:
Maria dealurile mai inspre 39, il mai las putin pe locatar in pace . Eu iti spun, Sasha nu vine pana cand faceti prostii si pana cand gasesti camera . Cum sa vina el nefilmat? Gaseste-o repede, sa vina in septembrie
Dana hihihi, asa, energizante si pentru coechipier . Cu febra musculara ai noroc ca pana in 6 [:P] o sa mai faci exercitii si o sa treaca . Si eu am facut sambata parca, si duminica toata lumea mi-a zis ca s-a mai lasat burtica. Mie mi se pare la fel ca inainte, si nu cred ca a coborat. Ca ramasesem cu ideea ca dupa ce coboara nu se mai poate muta de pe o parte pe alta, nu? Ieri mi-a fost numai pe dreapta si aseara era pe stanga de tot. Cred ca aveam impresia ca li se prinde capul asa cum coboara si asa raman. Ca altfel de ce se spune in ultimele saptamani de unele pozitii ale bebeului ca nu sunt bune pentru nasterea naturala?
Andre eu pot sa vin doar pentru mare, nu?
Te inteleg cu depresia. Adica eu dupa un concediu superb in Grecia anul trecut cad in depresie cand imi amintesc, am un dor nebun sa merg acolo din nou... si au fost cateva zile doar. Dar tu, care ai stat mai mult, banuiesc, si a trebuit sa revii in tara
Moni_iulia noapte buna!
Eu cu telefoanele deocamdata sunt intr-o faza comica. Daca nu raspund, lumea intra in panica . Si daca sun eu, din nou ii apuca emotiile. Dar in rest nu au inceput sa ma sune sa ma intrebe de nastere.
37+ Alex - cumparaturi bebe