Burtici fericite de septembrie-octombrie (211)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Dana veveritza e super simpatica...se uita la tine dintr-o parte, stand ca un om pe picioarele din spate si cu labutzele pe cate o parte a pieptului. azi magaritza s-a izbit in geam dupa amiaza...sa vada...e deschisa usa. sunt foarte, foarte simaptice...dar am auzit ca pot fi un pik periculoase...adik sa si sara la tine...dar imi palce cum vin in fiecare dimineatza si dupa amiaza sa-si ia portia de alune/ghinde/paine uscata.

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 1 ZI PANA VINE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput

raluk aici te nasc natural chiar dk bb e cu spatele la spatele tau. e mai greu, te pun sa stia in 4 labe ca cica ai niste dureri de spate incredibile. De aceea ne spuneau moasele la curs sa nu stam tolanite pe canapea...ci cat mai drept ca sa-l incomodam pe bb si sa se aseze cu fata insrpe noi si cu spatele in burta noastra.

Sa stii ca si mie mi s-a lasat burta si-l simt foarte jos...dar tot se muta cand pe stanga, cand pe dreapta. si e in aceasi timp foarte tare. mai ales daca trebuie sa ma duc la baie, atata impinge cu fundul pana cand imi taie respiratia de cat e de sus.

cat depsre camera...zau ca nu mai stiu unde sa caut...el o fi vrand sa fie vedeta...dar zau daca stiu ce am facut cu ea. am gasit in schimb cutia si telecomanda...de parca asta m-ar ajuta la ceva.

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirlAndre acum sunt blocuri gri...dar si cand va luati voi doua talpashita....ei...cine o sa-si soarba capuccino cu marea in gene? unde stait in Italia?eu eram mare amatoare de fructe de mare...si in sarcina mi s-a pus cam nasol. eram innebunita dupa prawns...si sergiu...pana a devenit alergic la shell fish si s-a trezit intr-o zi cu buze de angelina jolie ar fi fost geloasa. swi noi aveam kalamari si prawns si chipirones in congelator. a crezut ca poate e o pasa...si am mai incercat o data...si a facut niste buze si mai si...de atunci sifuera in tacere...iar eu ca sa nu-l omor...evit sa mananc.
Stam in sudul Italiei, Cosenza se numeste. E superb, marea in fatza, muntele pe partea cealalta. Nu stiu de ce mi-a ramas chestia asta pe creier, de ce pana acum nu am vazut cat de minunat e. Sau poate ca a ramas in subconstient ... pentru ca am ramas insarcinata intr-o zi in care dimineata tati pescuia si eu inotam, in martie, iar dupa masa am mers la munte si am patinat. Si ziua aia mi s-a parut atat de speciala, ma tot minunam singura "cum se poate sa inoti dimineata si seara sa patinezi?". Am inteles dupa o luna de ce am observat abia in ziua aia in ce loc m-a dus destinul. Si visam cu toata fiinta mea o fetita crescuta pe malul marii ... si cand ecograful mi-a spus ca e baietel, asa m-am suparat ca nu e fetita pe malul marii. Pana am gasit avantajele baieteilor a devenit fetita iar, asa ca putin ma desparte de vis, probabil de asta mi-e si asa de greu sa indraznesc sa sper ca va fi totul bine. Dar vorba Danei, am inceput sa dau din casa. Apropos de discutia asta, tocmai m-a sunat tati ca a prins un polip de 2 kile 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
Andre acum sunt blocuri gri...dar si cand va luati voi doua talpashita....ei...cine o sa-si soarba capuccino cu marea in gene? unde stait in Italia?

eu eram mare amatoare de fructe de mare...si in sarcina mi s-a pus cam nasol. eram innebunita dupa prawns...si sergiu...pana a devenit alergic la shell fish si s-a trezit intr-o zi cu buze de angelina jolie ar fi fost geloasa. swi noi aveam kalamari si prawns si chipirones in congelator. a crezut ca poate e o pasa...si am mai incercat o data...si a facut niste buze si mai si...de atunci sifuera in tacere...iar eu ca sa nu-l omor...evit sa mananc.

Stam in sudul Italiei, Cosenza se numeste. E superb, marea in fatza, muntele pe partea cealalta. Nu stiu de ce mi-a ramas chestia asta pe creier, de ce pana acum nu am vazut cat de minunat e. Sau poate ca a ramas in subconstient ... pentru ca am ramas insarcinata intr-o zi in care dimineata tati pescuia si eu inotam, in martie, iar dupa masa am mers la munte si am patinat. Si ziua aia mi s-a parut atat de speciala, ma tot minunam singura "cum se poate sa inoti dimineata si seara sa patinezi?". Am inteles dupa o luna de ce am observat abia in ziua aia in ce loc m-a dus destinul. Si visam cu toata fiinta mea o fetita crescuta pe malul marii ... si cand ecograful mi-a spus ca e baietel, asa m-am suparat ca nu e fetita pe malul marii. Pana am gasit avantajele baieteilor a devenit fetita iar, asa ca putin ma desparte de vis, probabil de asta mi-e si asa de greu sa indraznesc sa sper ca va fi totul bine. Dar vorba Danei, am inceput sa dau din casa.
Apropos de discutia asta, tocmai m-a sunat tati ca a prins un polip de 2 kile

30+ Chiara Ada

ce povestesti tu acolo e bestial... si da, totul va fi bine...ai sa vezi...eu sunt fericita ca avem baiat...dar parca tare mi-as mai dori si o fetita...oricum...sanatosi sa fie ca asta e cel mai important.

innot in martie....si patinat...seara... e clar...stau in tzara gresita.

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16Andre eu pot sa vin doar pentru mare, nu? Te inteleg cu depresia. Adica eu dupa un concediu superb in Grecia anul trecut cad in depresie cand imi amintesc, am un dor nebun sa merg acolo din nou... si au fost cateva zile doar. Dar tu, care ai stat mai mult, banuiesc, si a trebuit sa revii in tara
Absolut. Numai sa va impartiti, vreo 3 camere libere as avea. Pardon, voi avea un copil.. raman 2 camere. Ei, imagineaza-ti ca ai fi venit din vacanta aia gravidutza si fara sot si ar fi trecut asa vreo 9 luni. Parca parca incep sa-mi inteleg depresiile singura. Trec toate si la anu' suntem iar cu marea in fatza. 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Hellooo!!!Remember me?
Azi trebuia sa nasc daaaar..teapa, s-a prelungit termenul, cica data de referinta e cea ecografica, si aia e 1 octombrie . Deci de joi merg la monitorizat. Faza e ca inca nu am semne , in afara de niste miscari mai rafinate ale lui bebe (uneori parca isi baga unghiutele in pielea mea), nu ma doare, nu simt presiune, nu am contractii .
Astazi am vizitat partea unde te duc dupa ce ai nascut, in spital, si am vazut si o colega de curs, care deja nascuse. Ce baietel mic ave1!!!. Si paros!!!Pe mine inca ma uimesc bebelusii, cat sunt de mici
Ca stare generala..sunt in curba descendenta a optimismului!
[blue]Ramsam, felicitari, bun venit lui Tudorel, sa fie sanatos si mancacios!![/blue]
Alex, bun venit acasa!!
. Am o ..curiozitate, sper sa nu te deranjeze...o iau doar ca reper: tie parca iti spusese la un moment dat, la eco, o greutate de 3300 a bblinei. Asa e?Incerc sa imi dau seama, poate si la mine o sa iasa mai mic (sau mai mare) bb!
Iulika, bebe Bruce e un dragut, cum sta el cu fata-n ... pat
DANA, DESPRE CE EXERCITII VORBITI VOI DE PE YOUTUBE? E ala cu mingea?? (eu nu am minge )
Moni_iulia, si eu mi-am mosit pisica de 2 ori, e impresionant cum se ocupa de puiuti. Nu a zis nimic saraca pisica, doar...icnea dand avea contractii. Dar sa ma fi vazut prima oara, dupa ce a iesit puiul, am vazut ca are inca un matz (cordonul ), si am inceput sa caut disperata prin casa un foarfec, nu stiam cu ce sa-l dezinfectez sa nu fac rau la puiuti...eram ca o curca biata. Cand am revenit la locul unde pisica fata (in lada canapelei ), cu ochii implorand sa ma ierte ca nu am gasit inca metoda ca sa tai cordonul, ea deja il "mancase", in rupsese cu dintii
Si la mine suna telefonul...cum ma vede lumea pe mess apar intrebarile: "ai nascut'", "cum te simti?", "inca nu a venit??!!", "ai emotii??" . Pentru curiosi a lasat mesaj pe mess, la status, ceva gen: sunt bine, inca nu am nascut, asteptam cu nerabdare

Gata placinta

Gianina 39+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 2 zile!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Nici nu stiu ce semnatura sa pun
40 fix???Sau 39 plus 4, dar la termen??
Ciudata faza asta cu data ecografica

Au mai ramas 2 zile!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La mine la "cursul" asta a fost tare fain, poate va povestesc acuma seara sau maine (sa-mi pun ordine in ganduri, cat sunt de entuziasmata). Nu am aflat ceva nou legat de nastere, ca multe am invatat noi aici, de la fete, de pe net, de la Sherry... . Dar mi-a placut la nebunie ca am avut ocazia sa-i pun doctorului zeci de intrebari legate specific de clinica si de obiceiurile de aici, ceva gen intrebari din birth plan cum aveau fetele. Si mi-a raspuns cu multa rabdare la fiecare, nu ma asteptam...

Maria daca nu filmezi veveritele alea mor aici de cum povestesti . Si deci spui ca e posibil si daca a coborat sa se roteasca? Eu credeam ca in momentul ala gata, e fixata pozitia de nastere

Andre cred ca (in afara de perioada din Ro) tu traiesti visul oricarei femei... In ce zi minunata a fost conceputa Chiara . Bine, si perioada din Ro are farmecul ei, iti vei aminti cu drag de ea din cauza printesei

Venim toate deodata, trebuie sa fie ceva pensiune in zona, mai ales pentru cele care nu vor abonament la cantina cu fructe de mare , ci doar la cafeluta de vizita pe malul marii

Kemsy daca vezi ca e curba descendenta, trebuie sa faci ceva cat de repede sau asteptam sa urce iarasi?

www.youtube.com/watch?v=HG3z_6sWVhY&feature=PlayList&p=51AE04447427DFE8" target="_blank">yoga partea 1, www.youtube.com/watch?v=0BeEEe8qS6Y&feature=PlayList&p=51AE04447427DFE8" target="_blank">yoga partea 2, www.youtube.com/watch?v=vQPs7Apqiac&feature=PlayList&p=51AE04447427DFE8" target="_blank">yoga de adus bebe si www.youtube.com/user/doctorcathy" target="_blank">mai multe exercitii pentru gravide

37+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16Andre cred ca (in afara de perioada din Ro) tu traiesti visul oricarei femei... In ce zi minunata a fost conceputa Chiara . Bine, si perioada din Ro are farmecul ei, iti vei aminti cu drag de ea din cauza printesei Venim toate deodata, trebuie sa fie ceva pensiune in zona, mai ales pentru cele care nu vor abonament la cantina cu fructe de mare , ci doar la cafeluta de vizita pe malul marii
Noooooooo waaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy! La mine stati, tie ti-om gati altele. Peste? 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Kemsy daca vezi ca e curba descendenta, trebuie sa faci ceva cat de repede sau asteptam sa urce iarasi?

www.youtube.com/watch?v=HG3z_6sWVhY&feature=PlayList&p=51AE04447427DFE8" target="_blank">yoga partea 1, www.youtube.com/watch?v=0BeEEe8qS6Y&feature=PlayList&p=51AE04447427DFE8" target="_blank">yoga partea 2, www.youtube.com/watch?v=vQPs7Apqiac&feature=PlayList&p=51AE04447427DFE8" target="_blank">yoga de adus bebe si www.youtube.com/user/doctorcathy" target="_blank">mai multe exercitii pentru gravide

37+ Alex - cumparaturi bebe

Daca nu urca, ii inducem urcarea Cu ceva dulce eventual, in cantitate...apreciabila
Nu de alta, dar nu-mi permit figuri de astea acum!![oftat]

Au mai ramas 2 zile!!!!

Fotografii

Mergi la inceput