Burtici fericite de septembrie-octombrie (211)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Andre cred ca (in afara de perioada din Ro) tu traiesti visul oricarei femei... In ce zi minunata a fost conceputa Chiara . Bine, si perioada din Ro are farmecul ei, iti vei aminti cu drag de ea din cauza printesei

Venim toate deodata, trebuie sa fie ceva pensiune in zona, mai ales pentru cele care nu vor abonament la cantina cu fructe de mare , ci doar la cafeluta de vizita pe malul marii

Noooooooo waaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy! La mine stati, tie ti-om gati altele. Peste?

30+ Chiara Ada

pai daca in Grecia mi-a placut aproape toata mancarea, cred ca am ceva cu bucataria mediteraneana, de la salate la vinete , si apoi imi aduc aminte ca la voi sunt faimoase pastele si pizza

37+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Kemsy daca vezi ca e curba descendenta, trebuie sa faci ceva cat de repede sau asteptam sa urce iarasi?

www.youtube.com/watch?v=HG3z_6sWVhY&feature=PlayList&p=51AE04447427DFE8" target="_blank">yoga partea 1, www.youtube.com/watch?v=0BeEEe8qS6Y&feature=PlayList&p=51AE04447427DFE8" target="_blank">yoga partea 2, www.youtube.com/watch?v=vQPs7Apqiac&feature=PlayList&p=51AE04447427DFE8" target="_blank">yoga de adus bebe si www.youtube.com/user/doctorcathy" target="_blank">mai multe exercitii pentru gravide

Daca nu urca, ii inducem urcarea Cu ceva dulce eventual, in cantitate...apreciabila
Nu de alta, dar nu-mi permit figuri de astea acum!![oftat]

Gianina 39+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 2 zile!!!!

Fotografii

Sau iute, sa vina bebe . Sau ceva combinatie mai "laxativa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Viteza netului meu e cea a unui melc beat. Evident ca nu inteleg nimic din filmuletele de pe youtube, ca fac pauze de 5 secunde dupa 2 de rulat [3 emoticonuri care-si smulg parul]

Goooooooool Urziceni!!!!

Au mai ramas 2 zile!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Buna seara burtici si mamici!!!
nu stiu daca va mai amintit de mine, am stat sie u o perioada aici dupa care am pierdut sarcina.. in fine mai multe..
cert este ca acum.. vreau sa impart bucuria mea si cu voi....
SUNT
dupa calculele dupa as avea 4 sapt.. saptamana viitoare o sa merg l;a dr.. si oricum voi mai repeta testul ca a doua liniuta a iesit cam pala...dar totusi a iesit
va doresc bebei sanatosi , frumosi si necoliciosi

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

nu stiu daca va mai amintit de mine, am stat sie u o perioada aici dupa care am pierdut sarcina.. in fine mai multe..
SUNT
dupa calculele dupa as avea 4 sapt.. saptamana viitoare o sa merg l;a dr.. si oricum voi mai repeta testul ca a doua liniuta a iesit cam pala...dar totusi a iesit

Felicitari

Doamne ajuta sa fie totul bine pana la sfarsit si sa fiti sanatosi amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

MI-E UN SOMN!!!Cred ca plec sa ...nu inainte sa exersez 2-3 miscari de alea de yoga...ca am reusit sa vad franturi dintr-un filmulet.

Noapte buna!!!

Au mai ramas 2 zile!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Andre ce zi minunata!! si ce frumos ca stii cand a fost conceputa fetita..eu habar nu am, dar este drept, nici nu m-am chinuit sa imi dau seama;
sa stii ca o sa te intreb despre fructele de mare..cand ma decid sa iau, te intreb ce si cum sa aleg; mi-am adus aminte ca anul trecut in Grecia am mancat totusi ceva din categoria asta..calamar cred..prajit;
Maria trebuie sa fie camera de filmat pe undeva...banuiesc ca nu ati imprumutat-o..si ce fain ar fi sa poti filma veveritzucile! bine, cretul clar trebuie filmat!!..cu telefonul, cu camera foto..gasiti voi ceva! sau nu puteti imprumuta una? parca vad ca daca imprumutati una, imediat apare si a voastra la lumina;

Chiar vroiam sa te intreb Raluk cum a fost la curs..ma bucur ca te-ai intors multumita; si eu as fi zis ca in momentul cand coboara bebe nu se mai poate muta de pe-o parte pe alta..mai stii..
sincer nu cred ca apuc data de 6..am eu asa, un feeling

maine vine in Cluj fratelo cu cumnatica (pentru 3 zile)..v-am mai spus eu ca noi doua nu prea ne atragem..nu vor sta la noi (nici n-am avea unde) dar vor veni in fiecare zi la pranz sa pape o supa calda..eu i-am invitat..dar cand am facut invitatia a fost acum o luna, cand eram convinsa ca o sa fiu nascuta pana acum..si scapam! na!! ca nu a fost sa fie!! deci, daca nu nasc maine (de nervi) dupa vreo 2-3 ore petrecute cu cumnata..as putea sa sper ca ajung in 6! sau poate nasc joi si scap doar cu o intalnire

Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 5

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

multumesc din suflet raluk , nastere usoara si bb sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

SUNT

Felicitari! sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pana la capat!

Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 5

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

multumesc multttt Dana 15

Mergi la inceput