Burtici fericite de septembrie-octombrie (211)
Raspunsuri - Pagina 10
Dana15 spune:
Somnic usor Gianina!
Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 5
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
si mie mi-e dor de voi ....dar nu ma lasa gogo......poate reusesc la noapte sa intru....
ma bucur ca am revazut-o pe kemsy , ca iulika e tare activa...si are un baiat fff mare ..
a intrat si moni ....
acum trebuie sa fug.....si cate as avea de povestit cu voi
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
raluk16 spune:
Kemsy somn usor si sa aiba succes miscarile!
Dana nici eu nu cred ca mergi pana in 6 . Hihihi ce tare ar fi sa nasti repede, sa scapi de cumnatica . Succes, numai de persoane neplacute nu ai fi avut nevoie acuma. Dar gandeste-te cat de rau ar fi fost sa vina pe capul tau in vizita, dupa nastere... cand ai fi avut nevoie de liniste.
aleesicoo multumesc mult, la fel si tie!
Lucia lasa, cine va rade de noi peste cateva saptamani . Tu vei fi mai libera, si noi te vom intreba ce sa facem, ca plange si vrea in brate
37+ Alex - cumparaturi bebe
Dana15 spune:
va las fete dragi..am mai gugalit si eu putin..am aflat despre un antipersiprant bio..piatra de alaun (potassium allum)- o roca vulcanica pura..cica este f buna;
copilul asta misca de zor, se impinge in jos (face genuflexiuni..ce numa' eu?!! acum este randul ei)..sper sa ne odihnim bine noaptea aceasta
va tzuc!
Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 5
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
Dana noapte buna! Sper ca ai bagajul pregatit .
Maria in afara de camera, sper ca totul e in regula si la tine si pus in geanta...
Noapte buna, fetelor, merg si eu la culcare. Astept vesti bune de la cele care asteapta cu nerabdare, mai ales acuma ca se schimba presiunea. Si imediat se face luna plina ... (4 octombrie)
37+ Alex - cumparaturi bebe
ralnied1 spune:
Ma scuzati ca dau buzna asa, pe nepusa masa, dar vreau sa va anunt, cu mare bucurie, ca o persoana draga mie si, din ce stiu eu, colega cu voi la Odiseea aceasta, - Adriana_m, a nascut ieri noapte o printesa...
"Azi noapte la ora 2.05 a venit pe lume bubulina noastra cea grasuna: 3600g si 52cm: ALICIA ANDREEA. Suntem bine amandoua.Adriana"
Sper ca nu cumva am incurcat ID-urile. Recunosc ca nu stiam exact ID-ul ei de pe DC.
Va doresc sa aveti nastere usoara fiecare dintre voi si bebei sanatosi!
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralnied1 Ma scuzati ca dau buzna asa, pe nepusa masa, dar vreau sa va anunt, cu mare bucurie, ca o persoana draga mie si, din ce stiu eu, colega cu voi la Odiseea aceasta, - Adriana_m, a nascut ieri noapte o printesa... "Azi noapte la ora 2.05 a venit pe lume bubulina noastra cea grasuna: 3600g si 52cm: ALICIA ANDREEA. Suntem bine amandoua.Adriana" Sper ca nu cumva am incurcat ID-urile. Recunosc ca nu stiam exact ID-ul ei de pe DC. Va doresc sa aveti nastere usoara fiecare dintre voi si bebei sanatosi! |
Multumim de veste, ralnied!
Felicitari, Adriana! Sa-ti traiasca Alicia Andreea, sa fie sanatoasa, voioasa, voinica. Sa va umple casa si sulfetele numai si numai de bucurii!
Recuperare grabnica si va asteptam cu drag acasa, cu poze si povesti despre frumosul eveniment!
Nela, mamica Anei
NelaM spune:
Buna dimineata, dragele noastre, ca am si uitat sa dau binete, ca tot omul.
Luto, Anomis, unde sunteti, mamici dragi? Sper ca va lasa bebeii sa dormiti, ca la voi e noptic inca. Ma duc sa mai citesc si revin.
Azi avem planuri mari, sa ne epilam. Suntem home alone, daddy e plecat in delegatie in Shenzhen si sper sa se intoarca cu cantar electronic.
Nela, mamica Anei
NelaM spune:
citat din mesajul lui mkunigunda Nela draga, multumesc, sa te asculte DD si sa-mi dea si mie un bebic sanatos, mancacios de tzitzi si cuminte ca Ana ta! DPN -ul meu este pe 5 oct, maine aflu exact cand o sa ma programeze pentru cezariana. |
S-a notat. Sa imi zici azi cand exact anume, sa stiu sa scoatem majorete! Bafta la control, azi!
Nela, mamica Anei
NelaM spune:
citat din mesajul lui alex25 1. Cum este prcedeul de baie la bbelel: temperatura in camere, cat timp, cand anume, de cate ori pe saptamana, ce tem are apa....stiti coi din astea. 2. Cine anume trebuie sa vina acasa sa vada bbelusul, unde trebuie sa il inscriu...la pediatru? Si cat de des ar trebui sa vina sau cum? 3. Cat ar trebui sa ia in greutate un bbelus pe saptamana ca sa fie ok? |
Alex, bun venit acasa. Vad ca ti-au raspuns deja fetele.
La fetite cresterea e mai lenta decat la baietei, astfel incat pe saptamana ar trebui sa puna cam 150-200gr (asta din a doua saptamana de la nastere sau chiar dupa 10 zile si nu este o regula, depinde de la copil la copil, gramajul asta este orientativ).
Daca ai vreme, pune poze cu minunea ta a mica, m-as bucura tare.
Nela, mamica Anei