Burtici fericite de septembrie-octombrie (211)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
cred ca 10 imi place mai mult sa fie 10.10.

Raluka, gata, s-a notat, ramanem pe 10.10, ca e data rotunda si frumoasa, numai buna pentru Alex.

Deci avem asa: Kinga ne zice azi ce si cum cu nasterea, Elle pe sambata (asta vine 3.10) Dana15 pe 6, moni_iulia pe 9, Raluka pe 10. Manga (Maria), daca nu ne iese azi cu nasterea, cand in octombrie iti place, ca n-am retinut... Kemsy, la tine e overdue, cum facem?

Deci ramane cum am stabilit. Se mai anunta cineva? Mi-a mai scapat mie?

O sa fie o periaoda aglomerata de nasteri iarasi! Yupiiiiiii, abia astept! Noi (ei si Anuska babuska) stam la galerie, pana acum ne lasa babuska, sper ca si de acum incolo!

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Ohoo, pai tu esti de venit la mine la Italica daca-ti plac astea. Le gatesc dumnezeieste (de unde atata modestie?). Plus ca sunt proaspete ... plus ca marea e in fatza casei ... sa-ti mai zic?

30+ Chiara Ada

Aoleu, mami de Chiara, pai pe ce guri de rai locuiti voi in Italia!!! Auzi, la marea cea mare... cu baita in mare si cafelutza la buza ei... De vis! Poate pui si o poza doua, m-as bucura, daca ai vreme si dispozitie.
Cum te mai simti?

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

...eu nu mananc dulciuri de obicei, dar m-am gandit ca in cazul unui travaliu prelungit cand probabil nu voi putea manca sandvisuri sau alte chestii care le servesc eu de obicei ca si gustare (struguri)..poate ca nu ar strica niste glucoza pentru energie!

Dana, iti doresc din suflet un travaliu scurt si usor (ca tuturor fetelor care urmeaza sa nasca, de altfel)! Ca daca o sa fie lung, eu zic ca nu o sa iti arda de ciocolatele, dar e bine ca ti le-ai luat, nu se stie nicioadata! In ultima instanta le mananca Grig pe toate.

Pe Sorin (sotul meu) l-au trimis sa manance cand m-au dus pe mine in sala de travaliu (nu se stia inca de ceza), i-au zis ca are de asteptat si el si e mai bine sa isi serveasca pranzul. Tin minte ca asa ma uitam dupa el sa vina odata, mi se lungisrea urechile, am si intrebat pe o asistenta de el, desi nu cred ca a stat saracul mai mult de 10 minute sa isi ia ceva de mancare.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

si mie mi-e dor de voi ....dar nu ma lasa gogo......poate reusesc la noapte sa intru....
ma bucur ca am revazut-o pe kemsy , ca iulika e tare activa...si are un baiat fff mare ..
a intrat si moni ....
acum trebuie sa fug.....si cate as avea de povestit cu voi

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Luto, cum esti, ce mai zice Davidutzu? Ce nazdravanii mai face, spere bucuria lui mami si tati? Daca nu esti pe forum la ora asta, e de bine, inseamna ca doarme David si te odihnesti si tu.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Gata, am plecat sa incerc un epilat, ca vad ca fetele proaspetele mamici dorm, ceea ce e bine!

O zi excelenta va dorim, revenim mai incolo!

PS: Adimercedes, nu te-am vazut demult, all ok?

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Buna dimineata fete dragi,

noi ne-am tezit pentru masa de 3 si jum, a stat o ora la san si acum dormim linistit.

Rose bine ai venit acasa! Trage pe tine o rochitza cu dantela si trimite-ne o poza. Abia asteptam sa te cunoastem.

Alex si Alessia, bine ati ajuns acasa! Alex, abia astept sa vad o poza cu minunea ta in patutul pregatit de tine cu atata drag.

Raluk, pentru graficele de crestere de pe adresa comuna - Adi pentru ca le-ai trimis.

Mami de Chiara in ce ai povestit e asa de frumos la voi acolo, . Si eu astept o poza cu peisajul.

Alesicoo, sa va ajute Dzeu cu un copil sanatos, mancacios si necolicos.

Nela esti la cosmetica, hmm , nice. Eu facusem programare pentru marti 15 Sept la tuns, vopsit, epilat and stuff. Am ramas cu 2 culori in cap,latze de cal, sprancene de lup. Dar azi am resit sa imi fac singurta pedichiura . Ce senzatie misto e sa poti ajunge la degetele de la picioare.

Iulika o mandrete de baiat ce ai tu acolo, ptiu, ptiu ca frumos si dolofan l-a facut mama.

Am si eu o intrebare pentru mamici:
Voi alaptati exclusiv sau mai completati cu formula. Eu incep sa cred ca Dinutzu nu a luat in greutate suficient pentru ca nu isi ia tot ce are nevoie de la mine .

Mai citesc si revin

Mergi la inceput

Imi cer scuze, nu ami stiu cine intreba daca se poate inlocui saculetul cu samburi de cirese cu unul cu sare. Am o cunostinta care asa a folosit, un saculet cu sare, pe care il incalzea.

Am mai descoperit ceva, Dinutzu nu are crize de colici daca nu mananc fructe proaspete (eu bagam la greu necatarine, ca primisem ok de la medic) si ieri am fost constipati pentru ca iar, am mancat multa btanza, de la care eu ma constip si s-a constipat si mititelu'

Fetele care alapteaza, voi ce mai mancati? tot de la voi citisem ca pastele ajuta in lactatie. Care paste? gatite cum?

Elle, imi pare rau ca ai avut meci cu soacra. Probabil Eva a ajuns centrul universului pentru dansa si are dificultati in a se separa de ea, chiar si pentru o perioada scurta si reactioneaza asa.
si multa diplomatie in negocieri

Moni, nasa de pisoi, asa de frumos ai povestit. Ai si niste poze cu mititeii? Le-ati dat nume?

unombun, de la cursul pentru bebei, am aflat caa cele 5 zile se iau in primele 6 saptamani de la nastere, la fel si zille pentru puericultura. Sotul meu si-a luat CO, 2 zile cat am stat eu in spital si abia din prima zi acasa a cerut cele 5 zile cf. CCM, care acum sunt urmate de celelalte 10.
Acordarea mai depinde si de relatia cu angajatorul, respectiv seful direct. Stiu tatici care nu si-au luat nici o zi din totalul de 15.

Despre cezariana, am vazut ca s-a discutat, eu am mancat linistita in ziua nasterii, nestiind ca e ziua nasterii, apoi seara, cand in cele din urma au fost de acod sa imi faca cezariana, nu m-a intrebat nimeni, daca am mancat, nu mi s-a facut clisma, nu mi-au luat sange pentru testare coagulare. Am avut doar o discutie scurta cu anastezista despre alergii, boli, operatii. De iesit la kk-ut dupa operatie, nu am iesit in spital, ca nu puteam psihic, conditii precare, nu era WC-ul meu, etc. Probabil daca mai stateam o zi as fi iesit ca nu ma mai puteam tine.

Alex, la bebe in camera avem 25 de grade, baita o facem la 37-38 de grade.

Lucia, sper ca te lasa gogo sa dormi.

Scuzati placinta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

1. Cum este prcedeul de baie la bbelel: temperatura in camere, cat timp, cand anume, de cate ori pe saptamana, ce tem are apa....stiti coi din astea.

Lui Dinutzu ii place mult la baitza dar nu stam mai mult de 5-10 min. Imediat dupa baita facem toaleta la
1.ochisori (a explicat Elle, cum se face)
2.la urechiuse,
3.la nasuc (chiar daca nu are mucisori, dr. ne-a spus sa-i punem cate o picatura de ser in fiecare nara, ca altfel i se usuca mucoasa)
4.la buricescu, acum suntem la alcool si baneocin (Alcool alb se prepara la farmacie pe baza de cerere - alcool pentru curatare buric bebelus)
mai facem noi in cadita si curatenie pe puztulica dar nu e cazul la voi

Baitza nu ii facem in fiecare zi, desi dr. ne-a spus sa ii facem. Pe de alta parte, altii zic sa nu ii faci copilasului baie in iecare zi ca ii strici pielea. Insa de cate ori face kk-ut il spalam in chiuveta la fundulet, sa nu se irite.

2. Cine anume trebuie sa vina acasa sa vada bbelusul, unde trebuie sa il inscriu...la pediatru? Si cat de des ar trebui sa vina sau cum?

Pediatru sau doctor neonatolog. Noi suntem inscrisi cu Dinutzu la medicul de familie la care suntem si noi doi aldultii, care nu are specializare si de pediatru si nu a avut nimic impotriva sa ne gasim noi alt medic doar pentru bebe, neoficial.
Vizitele la bebe se fac de comun acord cu doctorul ales, daca si acesta este deschis pentru vizite - noi am cautat mult pana sa gasim pe cineva care sa ne viziteze si de care sa ne si placa.

3. Cat ar trebui sa ia in greutate un bbelus pe saptamana ca sa fie ok?

am citit ca intre 140g si 200g pe saptamana. Dinutzu meu nu a luat 140g nici in 2 sapatamani .

Va pup mult de tot!

----------------------------------------------
Alexandra 39+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR cateva ore
26 septembrie - ziua minunata

Mergi la inceput

Felicitari Adriana! Bine ai venit in lume ALICIA!
Sa fii sanatoasa, papaciasa si necolicoasa!

ralnied1
, multumim pentru veste

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Ma scuzati ca dau buzna asa, pe nepusa masa, dar vreau sa va anunt, cu mare bucurie, ca o persoana draga mie si, din ce stiu eu, colega cu voi la Odiseea aceasta, - Adriana_m, a nascut ieri noapte o printesa...

"Azi noapte la ora 2.05 a venit pe lume bubulina noastra cea grasuna: 3600g si 52cm: ALICIA ANDREEA. Suntem bine amandoua.Adriana"

Sper ca nu cumva am incurcat ID-urile. Recunosc ca nu stiam exact ID-ul ei de pe DC.

Va doresc sa aveti nastere usoara fiecare dintre voi si bebei sanatosi!

Mergi la inceput

Gata, nu mai stau, ca vorbesc singura pe aici de vreo ora.
Va cu drag si ma duc sa dorm o ora, doua,
cat ma va lasa Dinutzu.

Mergi la inceput