Burtici fericite de septembrie-octombrie (211)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaMAoleu, mami de Chiara, pai pe ce guri de rai locuiti voi in Italia!!! Auzi, la marea cea mare... cu baita in mare si cafelutza la buza ei... De vis! Poate pui si o poza doua, m-as bucura, daca ai vreme si dispozitie. Cum te mai simti?
Buna dimineata si multumesc de intrebare, mi-e bine, doar ca e un blue continuu si friiiica. In rest e bine. Poze promit la anu', acum nu am nimic la mine, eu venisem in Romanica pentru un scrut Paste, deci nici macar laptop nu am adus. Anomis Iti multumesc si tie de gand. 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Neatza!!!

eu raportez...inca la oferta!!!
azi noapte am visat 2 tipe care nasteau (eu nu stiu ce naiba faceam in vis..eram spectator)..nu stiu cand nasteau, dar asta faceam...oare eram noi, Maria?

Felicitari Adriana!! Bun venit pe lume micutei Alicia Andreea!!

Multumim pentru vestea buna Ralnied!

Vad ca mamicutele s-au adunat iarasi de dimineata
Nela sincer, nu cred ca ajung in 6..as fi cu 3 zile peste termen; am visat eu la inceputul sarcinii ca nasc in data aceea, dar slabe sanse..maine merg la control..si mai este si medicul de garda...vedem ce zice; nu vreau in nici un chip sa-mi induca travaliul, asa ca daca zice ca mai este de asteptat...asteptam!

Anomis eu cred ca Dinutzul papa suficient de la san..de ce crezi ca nu se satura? l-ai cantarit pana acum? daca este laptic si el suge voios acolo..perseverati! uite poate mai intra o mamicuta ce alapteaza exclusiv si te incurajeaza putin;

Chiar...Adi..nu am vazut-o de cateva zile pe la noi! sper ca totul este bine !

Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 5

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Nela esti la cosmetica, hmm , nice. Eu facusem programare pentru marti 15 Sept la tuns, vopsit, epilat and stuff. Am ramas cu 2 culori in cap,latze de cal, sprancene de lup. Dar azi am resit sa imi fac singurta pedichiura . Ce senzatie misto e sa poti ajunge la degetele de la picioare.

Am si eu o intrebare pentru mamici:
Voi alaptati exclusiv sau mai completati cu formula. Eu incep sa cred ca Dinutzu nu a luat in greutate suficient pentru ca nu isi ia tot ce are nevoie de la mine .

lui Dinu Andrei (14.09)

Mamica lui Dinutu, noi pana acum numai la san am prestat. Nu stiu daca ia Ana in greutate sau nu, pentru ca nu am cantar. Ochiometric, mie mi se pare ca s-a mai implinit, dar nu e garantat (poate mi se pare mie numai). Mananca in medie de 10 ori in 24 de ore, are scaune vreo 7-8 dintre care 2 sunt kk galben si mult, deci teoretic ar trebui sa fie ok, practic, asteptam sa vedem ce zice cantarul la pediatru, la 6 saptamani, si pana una alta ti-am zis ca l-am pus pe sot sa ia cantar cu afisaj electronic, din ala normal (adica pentru adulti, ca parca ar fi si cantar anormal...) si o sa ne cantarim cu ea in brate.

Dar tu de ce crezi ca Dinutu nu isi ia tot ce are nevoie de la tine? Nu mananca suficient, plange, nu doarme, pare infometat? Poate reusesti sa il duci sa il vada un pediatru, asa te linistesti. Eu asa o sa fac cu Ana, daca mi se pare si mie ca nu mai asimileaza. Ma duc la pediatru una doua si vad ce zice, daca ii trebe supliment sau nu.
Poate mamicile cu mai multa experienta sa isi dea cu parerea asupra aspectului asta, ca si eu sunt curioasa si ma tot documentez pe net cum stiu ca bebe e satul, daca ii ajunge laptele meu si tot din astea pe tema...

N-am reusit sa ma epilez, am facut bonding cu Ana de azi dimineata (a se citi in brate cu ea, la san, schibat scutece 2-3, ca v-am zis ca ii place sa faca pe scutec curat, chiar in fata mea, adormit in brate, chirait ca din gura de sarpe cand o lasam jos in patut). Acum a adormit si poate imi reiau activitatea cu epilatul.

Imi pare rau ca nu ne-am sincronizat de dimineata. Eu as zice mai bine sa dormi un pic dupa ce ii dai sanul de la 3, ca dupa aia una doua se trezeste Dinutu la 6 si o iei de la capat.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna dimineata si multumesc de intrebare, mi-e bine, doar ca e un blue continuu si friiiica. In rest e bine. Poze promit la anu', acum nu am nimic la mine, eu venisem in Romanica pentru un scrut Paste, deci nici macar laptop nu am adus.

Buna dimineata mami de Ada (acum am vazut si al doilea nume, ce frumooooos e) . Sa nu iti fie frica, sigur o sa duci la termen mataluta, am eu asa o presimtire.

Am o prietena tare buna in Shanghai, chinezoaica, care e tot in 30+, va urmaresc pe amandoua cu atentie, sunt geana pe voi! Ca vreau sa va vad cu puiutii in brate, fericite.
Nu mai e mult, acusica vin si sarbatorile si gata, vine Chiara Ada.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Nela sincer, nu cred ca ajung in 6..as fi cu 3 zile peste termen; am visat eu la inceputul sarcinii ca nasc in data aceea, dar slabe sanse..maine merg la control..si mai este si medicul de garda...vedem ce zice; nu vreau in nici un chip sa-mi induca travaliul, asa ca daca zice ca mai este de asteptat...asteptam!

Danutza, tinem pumnii la control maine. Mai un pic si vine bebelica frumoasa.

De abia astept sa va vad puii si sa va stiu cu ei in brate, fericite.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Mamicute dragi..eu sunt habarnista rau, adica nici nu am copil in brate si ma dau cu parerea..dar asa se spune in toate cartile de puericultura..ca lapticul de mama contine absolut tot ce are nevoie bebe! ii asigura inclusiv necesarul de apa! aida spunea la un moment dat ca daca ii dai formula la bebe, trebuie sa introduci si ceiut/apa;

final countdown... 4

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza doamnelor!

Anomis, eu am incercat sa-mi hranesc copilul numai cu lapticul meu. Statea la san cu orele, adormea un pic si se trezea plangand de foame si tot asa zi si noapte. Am mers la pediatru si mi-a zis ca nu ia in greutate si sa-i dau de mancare controlat, sa ma mulg si sa-i dau cu biberonul. Eu o pun si la san destul de mult ca sa stimuleze lactatia. Si cu program de papat a recuperat 400 gr in aproape 4 zile.
Intr-adevar, laptele e nutritiv la fiecare mamica, dar se poate ca bebe sa nu suga cat si cum trebuie.
Totusi dc baby al tau nu e agitat si doarme bine dupa supt nu cred ca e vreun motiv de ingrijorare.

Pupici tuturor!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Nela saru'mana..sa fie bine la control! oricum eu de vreo 3 zile experimentez niste contractii nedureroase, dar mult mai frecvente..nu am stat sa le numar pe ora, dar sunt cu siguranta mai multe..asa ca, probabil colul este deschis putin..zic eu

abia astept Nela! ma incearca o nerabdare pe care n-as putea sa o descriu suficient de bine..stiu ca va fi greu, dar acum, eu nu reusesc sa-mi inchipui decat momentul cand vor pune bebelusa la piepul meu

si sa ajung cu ea acasa!! va fi cea mai frumoasa zi!!

asa..sa ne trezim putin din visare..fetelor la voi cand a inceput travaliul, cu contractiile dureroase, ati mai mancat ceva? ca zicea Sherry in dvd ca numai lichide clare..si nu stiu cum o sa ma abtin, ca toata ziua rontai un mar, un strugure, un castravete; grig deja stie de treaba asta (ca nu ar trebui sa mananc) si imi tot spune "incepe sa doara un pic? gata, fara papa!" si eu ma uit ca un cutu disperat la el "nimic, nimic?"..parca ma vad ca-l mint "nu ma doare, nu ma doare" si bag repede un sandwich

final countdown... 4

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Mamicute dragi..eu sunt habarnista rau, adica nici nu am copil in brate si ma dau cu parerea..dar asa se spune in toate cartile de puericultura..ca lapticul de mama contine absolut tot ce are nevoie bebe! ii asigura inclusiv necesarul de apa! aida spunea la un moment dat ca daca ii dai formula la bebe, trebuie sa introduci si ceiut/apa;

Ai dreptate, Dana, laptele de la san contine absolut tot ce are nevoie bebelul. De cele mai multe ori ne panicam insa pentru ca, spre deosebire de bibe, la san nu poti sti cu siguranta cat mananca, ce cantitate, si atunci intri in panica cand plange, ca ti se pare ca nu mananca suficient de la tine. Plus ca toti si toate (de la carti de specialitate pana la doctori) te bombardeaza cu grafice de crestere si masuratori exacte (care iti dau numai senzatia ca ai cat de cat situatia sub control, cand de fapt in realitate astea sunt niste statistici, datele sunt orientative, fiecare bebe este unic in felul lui, poate manca mai mult sau mai putin, poate creste intr-un ritm mai alert sau mai lent, nu ii poti pune po toti pe acelasi calapod...)

Chestia e ca in teorie suna totul logic si usor, dar cand te uiti la puiut, te tot intrebi una alta, ca de... asa sunt mamele. Dar incet incet, cu preseverenta, se trece si peste asta.

Eu sper sa o alaptez pe Ana cat mai mult cu putinta. Pana acum mi se pare ok, sa vedem ce ne mai rezerva viitorul, ca nu poti sti nicioadata.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna,
Eu fac cezariana la Giulesti.
Initial vroiam la Medlife,dar m-am razgandit...mi-au dat doua rateuri la ecografii si m-am suparat pe ei.Am decis ca mai bine am un doctor bun,decat o clinica fitoasa..pentru doua-trei zile cat stau in spital.
Plus ca am inteles ca neonatologii sunt foarte buni la Giulesti.
Cezariana fac pentru ca n-am voie nasc normal,am implant de timpan si fiul meu pentru ca stie acest lucru,nu s-a mai stresat sa se intoarca si sta transversal...

Citat:
citat din mesajul lui suede

Va las,astept niste musafiri!
Va pup,ne vedem maine!
O seara minunata!

36+Mihnea Costin

36+Mihnea Costin

Mergi la inceput