Burtici fericite de septembrie-octombrie (211)
Raspunsuri - Pagina 6
Iulika29 spune:
Monica eu sunt aici..ca Bruculica a fost mai cuminte azi nitel..acu doarme pe burta ca o broascå..:))
Las Monica vom scåpa noi de vremurile astea cu mofturi colici alte alea mai e putin..si ai så vezi ce spor vom avea din nou de scris..
AA am uitat så va spun ca pe 20 oct vine mami la mine si va sta 3 såptamani..Nu va imaginati ce fericita sunt si ea la fel..Påna acum s-a alintat cu nepotelul Robert , acu vine si la Bruce..Ce greu e så fii bunicå....Mi-a zis sor-mea ca il iubeste asa mult pe Robert sta cu el vb cu el ii spune si de Bruculicå , ca ii iubeste bunicca muult..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
Iulika29 spune:
Bun venit acasa Alex si bebe Alessia Zeina
Alex la mine in casa temperatura e intre 23-25 grade..Nu ma uit mereu så vad cate grade am in casa..eu ii fac deocamdata baie in dormitor pt ca nu ma pot apleca prea mult si ii pun cadita pe pat..Si temperatura apei eu o verific cu cotul..si ii fac baie o data la 2 zile cateodata si 3 si 4 depinde de programul lui Bruce..Mai nou ii place ff mult la baie si la masajul de dupå(inainte nu prea statea la masaj nu voia).
Si de greutate pe såptamana cica 200-250 gr dar nu e musai el poate så ia mai putin intr-o såpt si mai mult in alta si så fie perfect, in grafic..
De pediatri si altele nu mai stiu cum sta treaba in Romania..
Vå pupicim
Iulika29 spune:
Bun venit pe la noi Rose Maria!!Så fii sånåtoaså si påpåcioaså da??!!Si så o mai lasi din cand in cand pe mami så ne mai scrie asa cate un post amuzant ca tare se pricepe..
raluk16 spune:
Elle are dreptate Maria, putea simti asa femeia, na, nu poti hotari cum simti, dar nu trebuia sa spuna...
Maria ce frumos ai zis de veverite , ce simpatice sunt!!!
monique felicitari pentru coafura noua! Asa mi-ar placea sa fiu si eu, sa nu uit de mine, bine, nu legat de coafor, ca acolo nu merg nici acuma, dar cu alte tabieturi . Multumim de sfaturi
Nela esti o scumpa , cred ca 10 imi place mai mult sa fie 10.10.
Kinga cred ca e super fericit sotul tau de nestingul asta
Selen printesa vrea sa scoata gazele sa nu aiba colici de ziua ei
Uite ca si tie iti place cum suna 10 octombrie
Iulika ce tari is somnorosii Sa ajunga el in patul unei domnisoare si sa adoarma . Si ce mare e!!! . Imi pare rau de frigul de la voi. De maine si la noi va fi maxima 15 grade, si noaptea aproape de pragul inghetului, mie mi-e tare frica de depresia mea de toamna-iarna, daca vine vremea urata. Nu cred ca sunt blanite din alea pe aici pe la noi, va trebui sa inventam ceva pentru plimbari... poate ceva patura de lana groasa.
Ce ma bucur ca vine bunicuta! si pentru tine va fi o perioada frumoasa, dar cred ca si bunicii i-a fost tare "pofta" sa-si vada si nepotelul din nord
Oana esti o mare simpatica . Va pupam pe amandoua!
moni_iulia eu m-am atasat foarte tare de puii catelusei mele de la tara in urma cu cativa ani. Cum zici tu, ma simteam un fel de "matusa" . Si n-am participat la nastere, asa ca la tine legatura cred ca e mult mai puternica!
titi pai de ce sa nu duci sarcina la capat? Ma bucur ca esti ok, ca totul a fost bine si astept impresiile de la spital.
Pupam atomixul teroristu' rasfatatu' lu Moni
Alex bine ati venit acasa ! Ma bucur ca sunteti bine si fericite!
37+ Alex - cumparaturi bebe
moni_iulia spune:
Bun venit acasa, Alex! Chiar ma gandeam la tine azi si ma hotarasem sa-ti scriu maine. Ati stat putin in spital. E aglomerat?
La baita nu ma pricep , dar de pediatru m-am interesat eu. Am intrebat in primul rand medicul de familie care mi-a zis ca nu are competente, dar ca de obicei colaboreaza cu un anumit pediatru.Mi-a zis unde sa-l caut si am fost la el inca de acum o luna. Mi-a dat o carte de vizita, programul si mi-a zis sa ma duc cu bebelul,cu foaia de externare in original si o copie dupa certificatul de nastere cat de repede pot de la iesirea din spital. Primul vaccin se face la 2 luni,deci cam asta ar fi termenul maxim, dar daca ma duc ai din timp imi arata cum sta treaba cu buricul. In principiu stiu ca ar trebui sa vina acasa pimele dati , dar daca n-am avut nicio tangenta pana acum n-am indraznit sa-i sugerez. Sa ma fi vazut cum intrebam ca tatele toate mamicile de la usa despre ea.
Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
AMR 10 ZILE
moni_iulia spune:
Fetele, imi dati mie data de 9?
Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
AMR 10 ZILE
raluk16 spune:
Am intrat pe contul comun si i-am mai pus lui Tudor si numele Gruia. Aveai dreptate, Dana
Si am modificat si greutatea la voi, Alex
Moni_iulia e a ta data de 9 pana atunci va fi bine si piciorul si vei putea naste natural . Sunt cam suprinsa cum a fost inghesuiala pana acuma, si uite ce rarut vin acuma bebeii
Cu medicul si eu stiam ca merge pediatrul acasa la prima vizita, ca sa nu stea bebeul in virusii de la cabinet. Intereseaza-te, poate are program de vizite macar cu taxa (desi stiam ca e inclus in asigurarile medicale un numar de vizite la bebei)
37+ Alex - cumparaturi bebe
MangaGirl spune:
buna seara...
ce faceti voi? bun venit acasa alex si Alessia.
Iuliana am vazut bb Bruce mare si frumos. ce dolofan e in comparatie cu bblina. ce ma bucur ca vine mama ta sa te ajute.
Monica spune-ne ce te doare.
S-au mai intamplat cateva chestiuni pe forum..d.ar scriu din amintiri...un lucrur eential...inca nu a nascvut nimeni...Dana cum e cu squaturile alea?
Eu tot caut camera de filamt...azi am scos toate porcariile din shedul de afara, am ridicat fara menajamente cutii si tampenii (intentionat bineinteles) si tot nu am gasit-o. am pus-o atat de bine. sunt disperata. nu mai stiu unde sa mai caut.
Am dat si cu mopul...si am spalat si vase. dar de gatit...deja ar fi fost prea mult. maine, ...poate...
am dormti o repriza buna la pranz si m-am trezit cu crampe...dar nici nu le-am mai bagat in seama pentru ca m-am pacalit destul.
si ce e cel mai cel este ca toata lumea asteapta si ma suna. vecinii de casa si-au adus amitne ca azi trebuia sa fie...colegii lu isergiu, profesorii deja cer sa il duc la scoala sa-l vada...
prietenele ma apeleaza de peste tot...unde-i barza...iar eu tre sa dezamagesc de fiecare data.
in schimb...azi sunt intr-o pasa buna...optimista...ce D_zeu doar e curat in casa.
Kinga bravo mami, vad ca te conformezi si tu.
Luci ne e dor de tine.
Rose ne bucuram de cunostinta. abia asteptam sa te vedem.
Monique sa-ti fie de bine.
Raluk care-i treaba cu dealurile alea? te-ai apucat de alpinism sau inca nu?
MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 1 ZI PANA VINE BB SCUMP SI CARLIONTZ!
Dana15 spune:
hop si eu!!
am fost la cumparaturi..am vrut la Real, dar pana la urma am nimerit la Auchan..bine si asa! ne-am facut provizii..sa nu mai trebuiasca sa iesim 2 saptamani din casa; mi-am luat sticle de apa, batoane cu miere si susan, twixt (nu-mi place ciocolata, dar dintre toate batoanele cu cioco, asta mi se pare cel mai ok..ca gust, zic) pentru sala de travaliu..cola si Snikers pentru grig..suntem pregatiti pana in dinti!
am dat si o tura pe la raionul de peste si iar am la calamar, caracatita si alte animalute de mare..si i-am zis la barbat "dupa ce nasc, din asta, din asta si din asta vreau!!!" ; ne-a auzit vanzatorul si i-a spus lui grig "domnu' sa va pun deoparte??!!" si dupa aceea ceva de genul "va vad venind in curand pe la noi"
pana la urma m-am ales cu un crap..pe care il decapiteaza acum barbatu' si-l pregateste..iar mancam tarziu!!!
Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 5
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 hop si eu!!am dat si o tura pe la raionul de peste si iar am la calamar, caracatita si alte animalute de mare.. |