Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(76)*
Raspunsuri - Pagina 4
shasa spune:
Vad ca se discuta despre premergatoare. Eu am folosit si le Iri si la Teo si am fost multumita. Sunt sigura ca voi folosi si pt. Petru, astept doar sa il vad ca se tine bine in fundulet. Nu vreau sa il grabesc cu nimic. Cand il voi simti pregatit il voi pune. Evident ca sunt pareri pro si contra ca la achizitia oricarui lucru pt. bebe. Cred ca pana la urma fiecare face cum crede. Eu vad prea multe avantaje si pt. bebe si pt. parinti asa ca nu vad de ce nu. Mi-am spus si eu parerea
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
Gianina34 spune:
dyana, in primul rand pupacim bebele mancacios (pe mamica nedormitan-o bagam in seama)
supa o fac intr-o craticica de inox si nu am remarcat nimic schimbat la gust
va ziceam eu de timpii de fierbere ai legumelor - ii respect intocmai si dupa 45 minute le am pe toate numai bune de fierte
nici un minut in plus pt fiecare
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
mababei spune:
Azi am apelat si eu la un borcanas de la Nestle, legume cu vitel si orez, ca mi-am zis ca-i mai usor decat sa fierb trei ore o lingura de carne de manzat. A luat prima lingurita si s-a strambat rau dar a inghit-o. Strambatura ar fi trebuit sa-mi fie avertisment, urmatoarea mi-a scuipat-o in fata si pentru ca-s curajoasa i-am dat inca doua pe care le-a scuipat prin juma' de bucatarie. Si nici lapte la bibe nu vrea sa bea astazi. Bine ca inca mai mancam tzatzi ca altfel n-avea nik in gusitza astazi ca nici fructele cu branza si cereale de dimineata nu le-a mancat nici pe jumatate!
Pisigri, astept povestea!
Aaaa, sambata am cumparat costumase de casa ( pantalonasi cu picior+ bluzita cu nasturei in fata+caciulita=11 lei) din Siraj de la firma Wylles, si aveau si salopetele (pijamalute) cu picior pana la 9 luni, erau cam 8-9 lei. Cica mai mari de 9 luni nu se mai fac cu piciorus ca incep sa mearga si-i deranjeaza. I-am zis ca-i tinuta de noapte si-n somn nu prea are cum sa se impiedice. N-a impresionat-o logica mea!
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 dyana, in primul rand pupacim bebele mancacios (pe mamica nedormitan-o bagam in seama) supa o fac intr-o craticica de inox si nu am remarcat nimic schimbat la gust va ziceam eu de timpii de fierbere ai legumelor - ii respect intocmai si dupa 45 minute le am pe toate numai bune de fierte nici un minut in plus pt fiecare Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
pai tot in inox am fiert si eu; nu stiu ce sa zic, acuma ca s-au racit... parca nu mai au gust rau; l-am "testat" cu 2 lingurite de zeama... se uita lung, linge lingurita... nu se pronunta inca; asa mi-a facut si la fructe pana s-a hotarat ca-i plac; i-am dat cateva lingurite de piersicuta, ca pana acuma i-am dat nectarine, dar vad ca nu mai sunt gustoase; si piersicute am gasit bune, vedem cum reactioneaza
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
cum am venit pe lume
denisamada spune:
Vai... asa nashpa e cu aia de la primul link, de a trebuit sa returnati comanda? Ce ma oftic ca nu pot sa ma duc acolo! Atunci sa facem la al doilea link... Ce spui, Cati, ca vaz ca numai noi mai combatem pe frontul asta...?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
georgyiuly spune:
Buna fetele!Revin si eu dupa o lunga absenta , cu motive inteimeiate..adica fusei plecata acasa si lipsita de net.
Tare bine a mai fost in Romanica noastra draga si fata mea s-a comportat excelent, cred si eu in bratele bunicilor, alintata si cocolosita toata ziua !
Ne-am botezat si noi fetita, cred ca eram printre ultimele si ne-am casatorit si noi parintii, ca de era si timpul( de vreo 10 ani "preteni").
Giulia la 6 luni si o sapt. avea 7,880kg si 70 cm dar in ultmile 2 luni a reusit performanta sa ia doar 500 de grame in greutate asa ca pediatra ne-a grabit procesul de diversificare( care dupa parerea ei trebuia sa-l incep la 5 luni).
Asa ca la 6 luni am inceputpranzul cu supa de legume( morcov, dovlecel,cartof),faina de orez (sau mais-tapioca)si omogenizat carnita( pui, iepure, miel, vitel),parmezan si ulei de maslin).Jumatate de borcanel de fructe desert( mere,pere, banane).Dupa 10 zile am introdus si legumele omogenizate in supa si tot dupa vreo 10 zile am inceput sa-i dau si cina tot cu supa de legume( cu tot cu legume) fara carne si adaugand parmezan.
Asa ne diversificam noi de pe 12 sept. cand cu succes cand nu!
Scaun de masa avem si noi Peg Perego si ma declar multumita...sta in el doar cand mananca!
Premergatorul inca nu o pasioneaza, sta cateva minute si se plictiseste ..tot cu mama vrea sa se joace!
In rest este un copil plin de veselie, cuminte ...dornica de joaca si mai ales in continuare mare iubitoare de titzi...in
continuare nu adoarme decat cu sanul!
Va pup si sper sa revin mai des ...v-am lasat vreo 2 poze mai jos!!!
Si sanatate multa copiilor bolnaviori!
Si La Multi Ani ghioceilor sarbatoriti!
georgiana
mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%205-6%20luni-Romania/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/5%20sept%202009/
Ilinca_M. spune:
Ah, stiam eu c-am uitat ceva: Dyana, baga neaparat o poza cu tine cu jucariile-n cap, ca prea ne-ai atzatzat imaginatia!! Sau mai bine un filmuletz educativ, sa furam si noi meserie, sa stim si noi "metode alternative" de distrat copilasi
Wow, cand aud de mers tarash si chiar in picioare...mi se pare un film asaaaa de indepartaaat pentru noi...dar parca vad ce repede trece vremea si ajungem si noi la stadiile astea
Eu am racit, n-am febra (termometrul electronic arata ca am 35,2!! bai, ce incredere sa mai ai in ele?) da'-s mucilaginoasa rau si simt ca-mi arde fatza, oooffff, nu vreau s-o racesc pe fatuca! Ce sa fac?!
Bogdana, la Liceul de Arta ai fost? Ati avut intalnirea de 10 ani?
Deci asa...copilasii nemultumiti scuipa mancarea in semn de protest...sa stiu si io ce ma asteapta, sa-mi fac rost de casca de protectie, poate arunca si cu castronelul daca nu-i place papa
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada Revenind la premergator, cum spuneam si eu sunt/eram impotriva... dar ce ma fac cu ea ca vrea neaparat sa stea in picioare... ar trebui sa o las sa reuseasca singura... !? mai vb si cu pedi... si cu radiologul de serviciu... (prietenii stiu de ce) si ne hotaram noi cumva... |
eu am fost la un ortoped pentru ecografie la sold si mi-a spus sa nu cumva sa o tin in picioare, ca i se vad mugurii de crestere dar daca o tin in picioare s-ar putea sa nu se dezvolte normal. urmatorul control la 6 luni si jumatate
si a mea e tare, vrea sa mearga cind o tin in brate si eu stau culcata, dar nu e voie sa o tin in picioare
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
anca_nicolae spune:
Reusisem sa conving, CU GREU, cei 2 elevi ai mei sa se apuce de lectii... cand, ce credeti ca mi se intampla? Recuperam si eu linistita capitolul trecut si gasesc "demucizarea" by Ilinca.M... "La trezirea de la 2 am aprins lumina si am purces la demucizat, cu ser fiziologic, betisoare, pompitza aia idioata (am reusit sa scot appx. 2 muci)..." Bai, am izbucnit asa de tare in ras la faza cu "appx 2" incat v+t au venit iute-iute in sufra, disperati sa afle ce am citit... dupa ce au ras si ei, acum iar ma chinui sa-i trimit indarat in camere la lectii... ...
Continui cu recuperatul, dar acum trimit copii afara la joaca, sper sa nu ma auda SI de acolo, ca dc vor urca TOT "iute-iute" pe scari, ies toti vecinii aia pensionari si tulburati ca la cutremur
Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni
cativ13 spune:
Ne-am vaccinat! n-am plans decat f putin ca mami s-a gandit ca metoda dyanei pt masa poate merge si la vaccinDiversificam de miercuri si doctoressa a zis un NU hotarat premergatoruluipupam mamele si copilasii dragalasimami de Silvia Ioana