Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(76)*
Raspunsuri - Pagina 5
anca_nicolae spune:
Avansez cu recuperatul, so:
Ilinca.M: 69 cm la 5 luni e ok, in carti scrie [e adevarat ca generatiile actuale cresc mai iute si mai mult] ca la 1 an tre sa aiba cam 74 cm, deci inca 5 cm per 7 luni vor fi precum concurenta pe bilete de opera scoase la vanzare intr-un plaza mall...
Temperatura, pisigri:
Eu nu am avut termometru digital si am facut asa [am mai scris cam inainte sa "nastem cu toatele":
- step1: buzele mele pe frunte bb, ASTEPTAT cateva secunde, asa lipiti, evaluat fruntea dc e mult prea calda sau nu;
- step2: dc e prea calda, pus buzele mele pe burtica bb, asteptat mai multe secunde, dc e tot prea calda, atunci step 3;
- step3: termometru clasic in fundulet, si:
- <= 37,5, nu fac nimic;
- <= 38,5, dau nurofen sau paracetamol;
- <= 39,5, dau algocalmin [novocalmin];
- > 39,5 dau desitin si diclogesic, inainte era luminal/fenobarbital.
Si suc de portocale!
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni
anca_nicolae spune:
Gaza, ce Milupa cauti, 3 cereale? Ma uit si eu la Bila, eu de acolo am luat Milupa orez+vanilie, fara lapte, si bb papa ok in laptele de dimi si in marut.
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni
anca_nicolae spune:
A fost ziua lui Andrei-Darius al Joannei, si mi-am dat seama ca de mult nu am mai vazut-o... Joanna?
Dyanna, povestesti tare indragostita despre mutzu al tau...
. Dara nasica cea racita, s-au facut bine, cand ne mai scrie info de la Tampa?
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni
bebe_shtrumf spune:
si noi asteptam cu premergatorul.mai asteptam o luna, orice ar fi.
sapt asta luam scaun de masa, ceva practic sa se poata spala usor, ca incepe show-ul cu mancarea.
sunt in dilema cu fructele, nu le vrea si pace.
offffff
Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg
aris26 spune:
salutare,scriu dupa mobil pt ca nu am calculatorul disponibil. Botez ok, bb un pic mucios,poze la mine in album. Va pup
25 martie 2009
pisigri spune:
Am copil sau crocodil????
Saptamina trecuta a produs 2 dinti. Azi am descoperit ca se simte prin gingie si un incisiv superior, dar asta se pare ca e mai cu cintec...

Vrea sa isi mobileze gurita pina la 1 an???
Serios, e nnormal ritmul asta?? Nu ca as avea ce face...
Cind ma gindesc ca acum fix 9 zile eram complexata ca noi nu avem dinti...
Ma duc sa o pun oin patut si revin
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 salutare,scriu dupa mobil pt ca nu am calculatorul disponibil. Botez ok, bb un pic mucios,poze la mine in album. Va pup ![]() 25 martie 2009 |
felicitari pt botez !!! super mamica

si super bebe vitamina 

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Am copil sau crocodil???? Saptamina trecuta a produs 2 dinti. Azi am descoperit ca se simte prin gingie si un incisiv superior, dar asta se pare ca e mai cu cintec... ![]() ![]() Vrea sa isi mobileze gurita pina la 1 an??? Serios, e nnormal ritmul asta?? Nu ca as avea ce face... Cind ma gindesc ca acum fix 9 zile eram complexata ca noi nu avem dinti... Ma duc sa o pun oin patut si revin If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
noi nu avem inca dinti
la voi cat a durat maraiala ?? ca azi noapte m-a verificat to la 2 ore sa vada daca dorm

azi dimineata la 8 am vrut sa ma intorc pe partea cealalta dar mi-am amintit ca merg la birou
!!Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Deci sa dam raportul si noi : in week-end am fost plecati (nimic nou ![]()
![]()
) la munte prin apropiere si a fost super exceptand seara si dimineata cand a fost cam racoros
Azi ne-am vaccinat si noi ca eram restante, totul ok, chiar nu a plans decat putin, cam asa se manifesta ea la 15 minute dupa ce a plecat doctorita ![]()
![]()
http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/
In rest, dupa cum ziceam, cred ca ne apar dintii si noua
pt ca noaptea ma verifica tot la 2 ore
ziua mai merge ca stam pe afara si are atractii in jur ![]()
Cat despre diversificare
in afara de cerealele de dimineata care sunt delicioase
morcovul fiert si cartoful sunt cam bleahh dupa gustul ei, nu le scuipa dar nici nu mai vrea ![]()
perseveram !!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)

LUANA , DRAGOS