Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(76)*
Raspunsuri - Pagina 5
anca_nicolae spune:
Avansez cu recuperatul, so:
Ilinca.M: 69 cm la 5 luni e ok, in carti scrie [e adevarat ca generatiile actuale cresc mai iute si mai mult] ca la 1 an tre sa aiba cam 74 cm, deci inca 5 cm per 7 luni vor fi precum concurenta pe bilete de opera scoase la vanzare intr-un plaza mall...
Temperatura, pisigri:
Eu nu am avut termometru digital si am facut asa [am mai scris cam inainte sa "nastem cu toatele":
- step1: buzele mele pe frunte bb, ASTEPTAT cateva secunde, asa lipiti, evaluat fruntea dc e mult prea calda sau nu;
- step2: dc e prea calda, pus buzele mele pe burtica bb, asteptat mai multe secunde, dc e tot prea calda, atunci step 3;
- step3: termometru clasic in fundulet, si:
- <= 37,5, nu fac nimic;
- <= 38,5, dau nurofen sau paracetamol;
- <= 39,5, dau algocalmin [novocalmin];
- > 39,5 dau desitin si diclogesic, inainte era luminal/fenobarbital.
Si suc de portocale!
Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni
anca_nicolae spune:
Gaza, ce Milupa cauti, 3 cereale? Ma uit si eu la Bila, eu de acolo am luat Milupa orez+vanilie, fara lapte, si bb papa ok in laptele de dimi si in marut.
anca_nicolae spune:
A fost ziua lui Andrei-Darius al Joannei, si mi-am dat seama ca de mult nu am mai vazut-o... Joanna?
Dyanna, povestesti tare indragostita despre mutzu al tau... . Dara nasica cea racita, s-au facut bine, cand ne mai scrie info de la Tampa?
bebe_shtrumf spune:
si noi asteptam cu premergatorul.mai asteptam o luna, orice ar fi.
sapt asta luam scaun de masa, ceva practic sa se poata spala usor, ca incepe show-ul cu mancarea.
sunt in dilema cu fructele, nu le vrea si pace.
offffff
Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg
aris26 spune:
salutare,scriu dupa mobil pt ca nu am calculatorul disponibil. Botez ok, bb un pic mucios,poze la mine in album. Va pup
25 martie 2009
pisigri spune:
Am copil sau crocodil????
Saptamina trecuta a produs 2 dinti. Azi am descoperit ca se simte prin gingie si un incisiv superior, dar asta se pare ca e mai cu cintec...
Vrea sa isi mobileze gurita pina la 1 an???
Serios, e nnormal ritmul asta?? Nu ca as avea ce face...
Cind ma gindesc ca acum fix 9 zile eram complexata ca noi nu avem dinti...
Ma duc sa o pun oin patut si revin
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 salutare,scriu dupa mobil pt ca nu am calculatorul disponibil. Botez ok, bb un pic mucios,poze la mine in album. Va pup 25 martie 2009 |
felicitari pt botez !!! super mamica si super bebe vitamina
Mami lui Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Am copil sau crocodil???? Saptamina trecuta a produs 2 dinti. Azi am descoperit ca se simte prin gingie si un incisiv superior, dar asta se pare ca e mai cu cintec... Vrea sa isi mobileze gurita pina la 1 an??? Serios, e nnormal ritmul asta?? Nu ca as avea ce face... Cind ma gindesc ca acum fix 9 zile eram complexata ca noi nu avem dinti... Ma duc sa o pun oin patut si revin If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
noi nu avem inca dinti dar se pare ca au inceput pregatirile pt implant
la voi cat a durat maraiala ?? ca azi noapte m-a verificat to la 2 ore sa vada daca dorm azi dimineata la 8 am vrut sa ma intorc pe partea cealalta dar mi-am amintit ca merg la birou !!
novus spune:
Deci sa dam raportul si noi : in week-end am fost plecati (nimic nou ) la munte prin apropiere si a fost super exceptand seara si dimineata cand a fost cam racoros
Azi ne-am vaccinat si noi ca eram restante, totul ok, chiar nu a plans decat putin, cam asa se manifesta ea la 15 minute dupa ce a plecat doctorita
http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/
In rest, dupa cum ziceam, cred ca ne apar dintii si noua pt ca noaptea ma verifica tot la 2 ore ziua mai merge ca stam pe afara si are atractii in jur
Cat despre diversificare in afara de cerealele de dimineata care sunt delicioase morcovul fiert si cartoful sunt cam bleahh dupa gustul ei, nu le scuipa dar nici nu mai vrea perseveram !!