Burtici fericite de septembrie-octombrie (210)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
Luci SA-TI FIE DE BINE ! mai tii minte ce ne mai inghesuiam noi sa dormim dupa-amiezele in acelasi patuc?? ce vremuri
Si nu zi hop pana nu pleaca si soacra-mea si raman singura sa vedem atunci ce mai povestesc...si DACA mai reusesc sa povestesc...chiar mi-a fost de un real ajutor, si numai prin faptul ca o tinea ea in brate cat mancam sau dormeam eu....
iar Gogo...simte lipsa caldurii mamicii lui, nu conteaza unde si cum doarme am auzit si eu ca nu e recomandata pozitia culcata pt alaptat, ca adorme bebe si se obisnuieste asa.....dar la mine oricum adormea, asa ca...no difference.....
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana nela si selen imi place foarte mult cum scrieti de fetite, va descurcati minunat si faceti sa reiasa din randurile voastre ca de fapt nu e asa greu. Chiar nu e ...e un job minunat ...dar ne mai plangem si noi un pic. |
luto, nu e totul lapte si miere, stii si tu cum e. Avem si noi pe ale noastre. Noi in fiecare seara avem programel, de la 8 la 11-12, cum am mai zis, in care si plangem, si sughitam, si maraim, de toate. Dar e scurt, ne trece si dormim duse pana la tura 2 (3-4am). Si, cum bine zici, nu e chiar asa de greu. Cu rabdare, incet, incet, trecem si de perioade mai grele. Eu spre exemplu ma minunez cat poate fi de cuminte in marea majoritate a timpului.
Ce mai face David? Cat suge, in medie, la o masa?
Te intreb pentru ca noi avem la date adunate pe caietel (cat suge, la care san, cand, kk, culoare, consistenta, etc), de mai un pic si ii trage mama si un grafic!
Nela, mamica Anei
lutoniana spune:
nela, David are 2 tipuri de mese (ca sa nu zic mase )
- ori papa 15-20 minute ca un spart, cu gafaieli si cu o privire in care se citeste disperarea ca ar putea sa fuga cineva cu tzatzele mamicii lui iubite
- ori 30-35 minute calm, cu pauze de atipit, tras de picioruse si trezit, molfait fiecare gurita de lapte.....ca un copil relaxat.
In ambele variante adoarme la final brusc ....dar uneori se trezeste la 10 minute dupa masa, uneori la 2 ore....inca nu am descoperit ce face diferenta dar mai cercetez
In mare parte...are un rol deosebit de important patutul lui . Daca stam in brate sau pe canapea sau in bouncer este minunat .....
Dar nu ne lasam .....trebuie sa doarma la el in patut
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
selen80 spune:
asa dusa adorm eu dupa ce pap 10 minutele
si mai sunt poze proaspete cu noi in acelasi album de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
MangaGirl spune:
luci mor dupa cum povestesti. mor, nu alta. rad cu gura pana la urechi. eu cred ca nu stiu ce ma asteapta.
selen multumesc pentru urari. am ras in hohote cand am vazut Ursulica adormita de parca a tras un chef zdravan cu o noapte inainte. frumoasa Ursulica. stie Obelixa ce stie de a venit rpd la petit.
mai mamici, voi sunteti asa de haioase cu povestile despre copilasii vostri. Sergiu imi trimtie azi mesaj ca abia asteapta sa vina mogaldeatza. of...si inca cum o mai astept si eu.
MangaGirl
39+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 1-2 ZILE PANA VINE BB SCUMP SI CARLIONTZ!
selen80 spune:
FATA MEA A ZIS PRIMUL "GA GU" !! de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Dana15 spune:
citat din mesajul lui selen80 asa dusa adorm eu dupa ce pap 10 minutele si mai sunt poze proaspete cu noi in acelasi album ![]() |
Ioi, cat ii de draguta!!!
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
si a zis mititica "Ga gu"?! oare ce-o insemna?!
![](bibe.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Dana 38s mamica mandra de
![](fetita.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
citat din mesajul lui MangaGirl ralukkkkkkkkkkkkkkkkk dormi?? MangaGirl ![]() ![]() ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 2-3 ZILE PANA LA THE BIG DATE ![]() |
de dimineata tot incerc pe episoade sa va ajung din urma si ma incapatanez (ca sa nu fac ceva gafe) sa trimit mesajul cu raspunsurile doar dupa ce ajung la zi
![](icon_smile_big.gif)
Tu cum esti cu saritul pe minge?
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Dana15![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ce emotionant!! revin imediat!! Dana 38s mamica mandra de ![]() ![]() ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Iupiiii!!!!!
![](toba.gif)
![](batetoba.gif)
![](toba.gif)
![](batetoba.gif)
![](toba.gif)
![](batetoba.gif)
![](toba.gif)
![](batetoba.gif)
Felicitari, Ramo!!!
![](coreografie.gif)
![](coreografie.gif)
![](coreografie.gif)
![](coreografie.gif)
![](coreografie.gif)
Bine ai venit pe lume, Tudor!!!
![](disco.gif)
![](disco.gif)
![](disco.gif)
![](disco.gif)
![](disco.gif)
Sa fii sanatos, Tudor, si sa le aduci parintilor numai bucurii! Ramo, recuperare rapida si abia asteptam sa ajungi acasa sa ne spui cum a fost!
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/moni_iulia/moni_iulia.jpg)
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui selen80 FATA MEA A ZIS PRIMUL "GA GU" !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() POZE URSULICA nunta |
Felicitari!!! Si poza... e dementiala
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Si cand te gandesti ca altele mai au de asteptat pana sa le vada mocusoara
![](pofticios.gif)
Iulia
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Romania
![](icon_smile_sad.gif)