Burtici fericite de septembrie-octombrie (210)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
ma duc sa termin ce am inceput! o capodopera.

Maria, ce harnicuta ai fost azi, bravo!

Pe Raluka nu am vazut-o azi, Raluka, esti bine?

Nela, mamica Anei

Va ajung imediat. Tot am incercat de dimineata sa va citesc, cate o pagina la rand. Am fost si pana la servici cu prenatalul, si am ajuns acasa la 2. Apoi am cerut de lucru pe afara, sa profit de ultima zi fara frig si ploaie, ca astia ne ameninta ca vine toamna urata cu maximele maximelor de 16 grade... Si a taiat mami tot busuiocul din gradina (am avut niste tufe imense, foarte bogate). Eu m-am pus pe separat frunzele sa le punem la uscat sa avem pe iarna, si mami isi mai pune si tufele asa intregi cu florile alea frumos mirositoare.

36+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Selen vai ce scumpa este Ebru! Cum se lasa purtata in lumea viselor. Nu degeaba se spune "doarme ca un bebelus". Nu ma mai satur sa o privesc. Ptiu, sa n-o deochi! Sa va traiasca! Felicitari pentru primul "Ga-Gu"!!!

Raluuu, yuhuuuu, esti aici!

37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Felicitari Ramona!
Bine ai venit Tudorel! Sa cresti mare, sanatos si sa nu cunosti colicii!

Lucia, de cate ori citesc posturile tale rad cu lacrimi impreuna cu sotu. . Esti mortala. cu mare drag.

Fetele dragi, multumesc pentru aprecierile pisoiului nostru drag.

Selen, am trimis azi sotul la DM de la Auchan Militari la noi, si a gasit saculetz, asa ca suntem inarmati acum. Multumesc mult pentru pont. Ebru e intr-o pozitie de milioane, super tare. fata satula.

Manga, la multi ani pentru mami tau, sa va dea Dzeu multa sanatate. B&S - merge incet, incet dar merge.
Sasha (mie imi pace tare mult numele asta ) se lasa asteptat.
Oricum ai semnele de pretravaliu, nu alea din laugh and learn, celelalte cu curatenia, nesting stuff, plimbari si saritul pe minge. Prea mult nu mai dureaza. Dormi cat mai poti.

Raluk, cat p-aci sa scot fetele la incalzire, desi e cam devreme. Ne dai emotii.

Mel sa iti traisca puiutii scumpi si dragalasi.

Mergi la inceput

Nela , ai fost super distractiva cu baia Anei si tiganii .
Puiul va sta in camera noastra, numai ma gandeam ca poate ziua nu voi sta tot cu el, voi mai face o baie, voi sta de povesti cu mami in alta camera...

Anomis . Sper sa va ajute pad-ul ala, sa ne spui si noua cum e, sa stim sa-l comandam si noi! Dar ce repede v-au napadit colicii! Si cum se numeste monitorul vostru? Ce pisoias aveti voi acolo Ce scumpic e cum sta asa cuminte si atent!

Luci ce "ustensile" minunate aveti! Oi vedea eu ce ajung sa-mi doresc cand nu se va mai opri din plans al meu .

pupam Dana gospodina! Uau, chiar sa stea printesa pana in 6 octombrie, ca in vis ? Dar ce vis interesant!

Ralu, Alex e un scumpel grasunel! Si ce fain rade!

Lore, bine ati venit acasa ! ce ma bucur ca totul e bine si bebe e asa cuminte!

Cristina, asa, mami, trateaza-te, sa fii frumoasa si bine dispusa pentru copii

uve, multumesc

elle, multumim de capitol, cafea si praji (ala e de-a dreptul tort!) Si multumesc de sfaturi!

Oare in capitolul trecut au fost ceva informatii ce trebuiau trecute in lista? Rog lumea sa le mai zica o data daca e cazul, cu specificatia "de trecut in lista" ca altfel neuronul gravid (inca) poate crede ca numai vreti sa va dati mari cate kile a avut bebe , sau poate acelasi neuron va crede ca informatiile sunt deja in lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna seara fetelor...

FELICTARI RAMONA

SA-TI TRAIASCA BAIETELUL SI SA TE BUCURI DE EL...

BUN VENIT PE LUME TUDOR

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian

Mergi la inceput

Maria, sa nasti usor, ca-n vis, dar sa nu-l lasi in masina . Spune-ne daca nu vrei sa-ti trimitem noi argila de aici, este si curatica asa la pliculete, de la farmec, si este faimoasa argila algo. Nu mai stiu de ce-i faimoasa, dar aia se poate si bea/manca parca, pentru detoxifieri si alte cele... La multi ani mamicii tale!

x_ggg felicitari pentru colul sters! uau, uite o nastere care va fi rapida!

loradin, felicitari! Si bun venit pe lume lui Tudor! Sa fiti sanatosi! Ma bucur sa aflu atatea lucruri bune de la voi!

Andre, iti spun eu ca asa de repede o sa treaca zilele si saptamanile ! Uite ca eu am ajuns la 37 si tot timpul mi-a fost frica de prematuritate, si acum vor rade fetele de mine, ca voi ajunge la 40 si nu voi stii cum sa fac sa nu depasesc . Imi place tare mult sa te simt aici aproape de noi.

Kinga, multumesc mult!

Iulia, ti-o fi venit ciclul. Cu dormitul azi am citit ca in prima luna trebuie neaparat sa doarma 17 ore pe zi, altfel nu se dezvolta bine. M-am bucurat ca voi putea dormi

Dana, sa stii ca ne-ai transmis si noua euforia de la Ramo!!! Asa de frumos ai povestit ! Doamne ajuta la toata lumea o nastere usoara ca a ei!

techila, felicitari pentru vestile bune despre rechini de la doctor!

Maria, sa speram ca e ultima curatenie pana cand vine bebe, ca in ritmul asta trebuie sa faci din nou peste cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

trebaluiesc prin bucatarie..si ma gandeam ca prea mult nu a intrat Raluk (sa trimit sa nu trimit sms?!?); am dat refresh..ne-am linistit, fata noastra este pe pozitii..ma intorc inapoi la salata;

Dana 38s mamica mandra de
final countdown... 6

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16Andre, iti spun eu ca asa de repede o sa treaca zilele si saptamanile ! Uite ca eu am ajuns la 37 si tot timpul mi-a fost frica de prematuritate, si acum vor rade fetele de mine, ca voi ajunge la 40 si nu voi stii cum sa fac sa nu depasesc . Imi place tare mult sa te simt aici aproape de noi.
esti tare scumpa 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

anomis si raluk mltumesc de urari. asta ma gandeam si eu azi...ca dk mai dureaza mult...iar trebuie sa fac. oricum azi m-am dat in barci si gatit si curatat. Mai ai un pik si am terminat. Mult mai e. nu stiu cum se descurca altele cu 4 camere...eu abia ma chinui la 2...ce-i drept sunt mai mari decat un apartament de Romania, dar totusi.

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 1-2 ZILE PANA VINE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput

Melania felicitari!!! Si ce cuminte a fost Razvanel! Si frumos tare . Saracutzul, cum l-a scufundat acolo . Si ce bine arati si tu ! Parca le esti sora baietilor . Bravo, mami!

Eu cand am fost nasa toamna trecuta am fost noi singura pereche de nasi (nu doua, cum e de obicei aici). Si eram stresata ca de obicei daca sunt doua perechi, tin bebeul cele doua nase. Asa trebuia pentru prima data in viata mea sa tin un bebelus in brate (da, pentru prima data...). Si trebuia sa fac asta timp de vreo jumatate de ora, sa-l mai si dezbrac/imbrac apoi, pe tocuri, si toate astea in fata unei multimi de oameni . Dar unde vreau sa ajung cu asta: aici la noi nu-i lasa si pe barbatii nasi sa tina in brate bebeul. Nu e voie. Nu puteam imparti in jumatate timpul cu sotul. Deci in Biserica noastra ortodoxa, se vede ca si la asta, ca la alea cu spoveditul si multe altele, peste tot fiecare isi face legea...

Mergi la inceput