Burtici fericite de septembrie-octombrie (210)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
NelaM spune:
Am vazut si poze de mary_07, foarte frumosi puisorii tai, sa iti traiasca! Cand ma gandesc ca si noi tre sa facem botezul, ma apuca grijile de pe acum.
Ca noi nu mai stim locuri faine in Severin, preturi si toate cele. Or sa ne ajute ai nostri cu organizatul, sper. Oricum mi-as dori o petrecere mica, intima, in sanul familiei. Sper sa ne iese.
Techila, Monica, ma bucur cand postati cate ceva si cand ne dati vesti despre voi. Mimika ce-o mai face oare?
luto, ce mai zice gogo al tau azi? All ok?
Aida, cvoi um mai sunteti?
Nela, mamica Anei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
suede spune:
Ce bine ca e totul bine....
Ti-am trimis PM
Citat: |
citat din mesajul lui moni_iulia Eu sunt fericita ca am gasit una bucata unchi dragut dispus sa ma care la spital si am fost la control. Tudorita e bine,mai are de gand sa stea. Dr zice sa stau cuminte poate imi trece piciorul pana vine bebitu meu drag. Are "cel putin 3 kg" si creste in continuare. ![]() Cred ca nu a masurat bine Ac-ul(ce-o reprezenta?!) ca e mai mic cu vreo 3 sapt(AC-ul) si niciodata n-a fost asa.Dar daca a zis ca e bine... Iulia ![]() ![]() Romania ![]() |
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui Dana15![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ce emotionant!! revin imediat!! Dana 38s mamica mandra de ![]() ![]() ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Felicitari, Ramona, sa va traiasca grasunelul si multa sanatate va doresc!
![](floare.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui moni_iulia Eu sunt fericita ca am gasit una bucata unchi dragut dispus sa ma care la spital si am fost la control. Tudorita e bine,mai are de gand sa stea. Dr zice sa stau cuminte poate imi trece piciorul pana vine bebitu meu drag. Are "cel putin 3 kg" si creste in continuare. ![]() Cred ca nu a masurat bine Ac-ul(ce-o reprezenta?!) ca e mai mic cu vreo 3 sapt(AC-ul) si niciodata n-a fost asa.Dar daca a zis ca e bine... Iulia ![]() ![]() Romania ![]() |
AC- circumferinta abdominala, nu ai motive sa te sperii, nici dr nu mai sunt ft atenti la masuratori acum pe final,
![](bibe.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
NelaM spune:
citat din mesajul lui MangaGirl ma duc sa termin ce am inceput! o capodopera. ![]() ![]() ![]() |
Maria, ce harnicuta ai fost azi, bravo!
Pe Raluka nu am vazut-o azi, Raluka, esti bine?
Nela, mamica Anei
uve_got_mail spune:
Ce ma bucur ca a trecut partea de acomodare a mamicilor de septembrie; la un moment dat era asa liniste pe aici.... Asa mai aflam si noi una, alta, plus poze de bebelusi superbi, impresii si stari de spirit care sper sa ne dea si noua putere - celor ce inca mai avem de asteptat. Multumesc ca nu ne-ati uitat!
38+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
Lullaby_2009 spune:
Maria multumesc. Cand o vrea bebe, numai sa fie bine si sanatos. Sigur, eu sper sa fie peste cel putin o saptamana, imi plac cateva date din luna octombrie, dar nici nu indraznesc sa sper.
Oricand numai sa fie totul bine. Poate ca lui Sasha ii place mai mult octombrie. Stiu ei mai bine.
Kinga asa e. Credeam ca doar eu nu am reusit sa ajung la targ. Oricum daca era aglomerat m-as fi enervat tare, asa ca bine ca am stat acasa. Ce acru targu asta.
Moni_iulia cred ca inseamna circumferinta abdomenului. Edit: vad ca ti-a raspuns deja Uve.
Raluk ce faci? 37 cu
suede spune:
Eu in timp ce urmaresc ce ati mai scris,observ cum fiul meu isi tot schimba pozitia...acum sta in diagonala,cu un genunchi de toata frumusetea scos in afara..parca am fi din alien
36+
Mihnea Costin
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
YUPPYYY, FUSESE PAUZA CAM LUNGA, FELICTARI RAMSAN! BUN VENIT PE LUME TUDOR, SA FII SANATOS, VOIOS, NOROCOS SI NECOLICIOS!
Anomis vezi ca saculeti din aia cu samburi de cirese am vazut eu in magazinul DM, din Real...cel putin in CT, eu cred ca gasesti si in BUc...sper sa treaca repede uraciosii
Mary felicitari pt micul crestin, imediat ma bag si la poze
Manga sa-ti traiasca mamicuta!
Raluk noi ne-am luat monitoare (am luat initial de la primii pasi si receptorul era defect, apoi l-am schimbat cu chicco, parca 180 de ron a dat sotz, de la carrefour) din cauza mai multor "scenarii" posibile, gen iesit afara la intins rufe, gatit in bucatarie cu usa inchisa, facut baie/dus, etc iar copilul ramane ceva timp singur in camera....plus ca de pe la 6 luni as vrea sa o las singura in camera ei, si chiar daca suntem usa in usa, poate n-o sa urle, doar scanceste (asa cum face de obicei cand ii e foame...), si atunci n-o s-o aud.....eu zic ca sunt utile, si dupa cum vezi gasesti si mai ieftine de 300 ron....
sigur mai vroiam sa zic mai multe lucruri, dar am uitat intre timp
am mai vazut si poze de bebelaci scumpi si mamici frumoase dar nu nominalizez ca sa nu sar pe nimeni..
de la noi nimic nou....ba da, am observat zilele astea ca i-au crescut sprancene , pana acum nu avea decat un pufulet si era pielea mai inchisa la culoare
maine facem si noi o lunita de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
lutoniana spune:
am dormit de la 11 la 15 ...yuhuuuuu.....nu am mai pupat asa relaxare de cand am nascut.
Sper sa nu calc aiurea ...pe drumuri gresite.....ca i-am dat sa suga din pozitia intinsa ....si apoi am dormit amandoi ca doua valize. Am mai facut mutarea asta si in alta zi si cand l-am luat sa-l pun in patut a fost cu ochii cat cepele si cu tignalul ca la tren
Are numai 2 saptamani, cum poate sa diferentieze patul nostru de patutul lui plin de spini, noduri, neprimitor, rece si oribil ?
ramona felicitari si un buchet de crizanteme!!!!!
Fara epidurala ? jos palaria....este clar ca suntem diferite fetelor
mangulico baga mare cu smotrul ca vine Sasha un-doi....abia astept
nela si selen imi place foarte mult cum scrieti de fetite, va descurcati minunat si faceti sa reiasa din randurile voastre ca de fapt nu e asa greu. Chiar nu e ...e un job minunat ...dar ne mai plangem si noi un pic.
iulia si lui Gogo ii curge un ochi de cand s-a nascut, are momente cand doarme mai mult si nici nu mai poate sa-l deschida ca se intareste scursura aceea acolo. Il spal cu musetel si e ca nou.Un canal nu este inca dezvoltat sau ceva de genul....ne-a explicat minunat adimercedes. Nu e grav si va trece.
Bubite rosii are si gogo pe fata dar sunt de la barba lui tati care il pupa de-l toceste
techilaaa, aidooooo ce dor imi e de serile noastre.....de mistouri si rasete....
dana...ce sot...poza cu el e beton...cum lucreaza el acolo preocupat.....Auzi, dar mai aveti acum ce sa puneti in cort sau la iarba verde pe jos ?
raluk e inca pe pozitii, zilnic cu mesaje faine.....
Am scris numai din amintiri sa ma iertati daca am uitat ceva....
Si am vazut TOATE pozele cu copilasi superbi, mandria parintilor lor.
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David