Burtici fericite de septembrie-octombrie (210)
Raspunsuri - Pagina 6
suede spune:
La multi ani!
Ati facut deja o luna?
Ce frumos!!!
Felicitari pentru kilogramele depuse.
Mami cum se lauda cu cele pierdute?
Citat: |
citat din mesajul lui techila buna ziua buna ziua, de muuuult timp nu am mai venit pe la voi....si asa imi e de dor... in primul rand felicitari alex si ramona, sa traiasca bebeii si sa fie sanatosi!!! acum am apucat si eu sa intru nitel, dar sigur ies repede ca mi-a sarit siguranta si nu am deloc curent, stau pe baterie si e pe moarte si aia...am apucat sa citesc si eu capitolul asta va imbratisez cu mare drag pe toate si va pup mult mult noi suntem bine, am fost la controlul de o luna pe 25 (si multumesc mult de tot fetelor care ne-au felicitat de o luna, saru' mana), am pus fiecare cate un kilogram si suntem galben de grasi si sanatosi. avem falci (deci ne transformam in rechini). acum unul din pui, stefan, zbiara, nu stiu de ce, pana acum 5 minute a zbierat fra-su, care s-a culcat si a preluat stafeta stefan. sper sa se calmeze ca sa trag si eu un pui de somn. ma duc sa calmez puiul. va mai pup o data Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia |
36+Mihnea Costin
MangaGirl spune:
RAMONA, FELICTIARI! CE BINE CA A FOST ASA REPEDE! SA-TI TRAIASCA MOGALDEATA!
Eu am reusit sa fac curat in dormitor si baie...mai am livingul si bucataria...si gata sunt. ma cam dor shalele, dar fac incet si sigur...ca sa nu supar prea tare chiriasul.
techila si aida ne bucuram sa va avem din nou alaturi de noi, chiar si pt scurt timp.
Dana usor cu emotiile si euforia ca poate vine pustoiaca mai rpd. gata, ma duc sa termin ce am inceput! o capodopera.
MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 2-3 ZILE PANA LA THE BIG DATE
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui Dana15 A nascut Ramona! a nascut Ramona!! |
Felicitari Ramona!!!
Bun venit Tudor!!!
Iulia 37+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Lullaby_2009 spune:
Felicitari proaspetelor mamici! Sa va traiasca puiutii dragi! Sa fie sanatosi si norocosi! Aveti niste bebelusi minunati, sa va bucurati de ei!
Kemsy cum esti? Se apropie ziua cea mare?
Maria la multi ani mamei!
A trecut si week-endul si am intrat in saptamana 37 .
Nu am reusit sa ajung la baby expo, am citit ca a fost cam aglomerat, oricum nu m-am simtit in stare si nu am vrut sa risc, nu avea niciun sens, o sa gasesc tot ce-mi trebuie la magazin si restul la urmatorul targ.
37 cu
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui Lullaby_2009 Maria la multi ani mamei! A trecut si week-endul si am intrat in saptamana 37 . 37 cu |
sar'mana. Iti doresc nastere la termen, sau cum doreste caprioara. adik dvs. eu degeaba mi-am dorit mai rpd, dupa cum vezi. dar important e sa ne dorim cate ceva.
MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 2-3 ZILE PANA LA THE BIG DATE
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui mary_07 Buna dimineata la amiaz Suntem proaspat increstinati!!! Am avut un pui cuminte foc,n-a plans decat atunci cand l-a scos preotul din apa.Somnul de dupa botez a fost unul duuulce si lung,de 5 ore si ceva...iar piciul era nemancat de 7 ore. La restaurant nu s-a trezit deloc,decat inainte de a ne aduna catrafusele de acolo sa plecam acasa Incarc pozele si revin |
Vazut doi baieti frumosi. Sa va traiasca!!!
Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
NelaM spune:
Felicitarile mele, Ramona! Sa iti traiasca bebe Tudor, sa fie sanatos, voios, voinic si sa va umple casa si sufletele de bucurii!
Noi am fost azi taaaare cumintele, sa nu ne fie de deochi. Ana care la ora asta facea show, in sensul ca maraia de numa numa, acum e tare linistita si doarme dusa!
Azi ne-a cazut si noua buricul!!!! O coincidenta draguta cu DPN-ul Anei, care era azi. Am intrat si noi in rand cu lumea. Asteptam sa se vindece de tot zona si gata, la piscina (a se citi cadita de baie) cu Ana, nu mai are nici o scuza!
Nela, mamica Anei
mkunigunda spune:
Felicitari Ramona! Sa traiasca Tudorel, sa se faca mare si sa fie sanatos!
Techila felicitari pentru rezultatele bune ale rechinilor. Alaptezi exclusiv?
Lullaby nici eu nu am ajuns la baby expo, ramane pe data viitoare...
_
39+ cu dragostea noastra Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
moni_iulia spune:
Eu sunt fericita ca am gasit una bucata unchi dragut dispus sa ma care la spital si am fost la control.
Tudorita e bine,mai are de gand sa stea. Dr zice sa stau cuminte poate imi trece piciorul pana vine bebitu meu drag. Are "cel putin 3 kg" si creste in continuare.
Cred ca nu a masurat bine Ac-ul(ce-o reprezenta?!) ca e mai mic cu vreo 3 sapt(AC-ul) si niciodata n-a fost asa.Dar daca a zis ca e bine...
Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Lullaby_2009 spune:
Felicitari Ramona!
Bun venit pe lume Tudorel!
Mary ce frumos! Ai de ce sa fii mandra! Sa va bucurati de cele doua minuni din viata voastra!
37 cu