Burtici fericite de septembrie-octombrie (210)
Raspunsuri - Pagina 5
suede spune:
Bine ati revenit!
Inteleg ca ati trecut prin incercari nu foarte placute,dar de acum inainte sper sa va reveniti!
Eu va tin pumnii!
Citat: |
citat din mesajul lui loradin Buna mamici, desi tarziu, am vrut sa va anunt ca am un pui pe care il cheama Tudor si care s-a nascut cu 3450g si 52 cm, pe 19.09.2009, la Maternitatea Bucur,scor 9. Va multumesc foarte mult pentru incurajari. Am sa fiu sincera cu voi si am sa va recunosc ca m-ati surprins.Nu ma asteptam sa gasesc vreun mesaj.Se pare ca m-am inselat.Am crezut ca nefiind atat de activa pe forum nu va veti aminti de mine. Am nascut prin cezariana ...rahie. A fost urat.Patru ore am vomat continuu,apoi frisoane urmate de insomnii. A culminat cu o constipatie urata pe care am dovedit-o cerand clisma. As vrea sa uit ce a fost si sa privesc inainte. Surioara lui este foarte fericita.O cheama Ana si are 2 ani si 7 luni. Il pupa tot timpul pana da saracul copil in plans.Cu noi insa are o problema.Nu ne lasa sa ne apropiem mai mult decat e cazul de el.Eu una am ajuns sa-l pup doar noaptea.Sufera cumplit.Nu i-am dat niciodata motive sa creada ca nu o mai iubim.Este umbra mea.O pun sa ma ajute in tot ceea ce fac ....deci o implic.Asta nu inseamna ca nu-i observ privirile triste si apatice pe care le are.Nu stiu cum sa mai procedez.Ae crize de plans,de "nu vreau"! Sper sa treaca. Despre Tudor ce sa va zic.Avem probleme cu scaunele.Astazi de exemplu este a doua zi de cand nu mi-a iesit afara.Deocamdata nu ma agit. Mai astept. Problema mea este ca doarme f mult. Sa va dau un exemplu.Aseara i-am facut baita la 20 si s-a trezit la 3 dimineata.Eu ...ca o mama dusa ce sunt....de ce sa dorm? Pune-te pe copil si chinuie-l sa se trezeasca.Nu a fost chip! Cand am renuntat s-a trezit singur. Daca la inceput aveam sanii pietroi de lapte acum s-au reglat.Preoblema este ca unul are mai mult ca celalalt. Si la voi e la fel? Desi ii dau din amandoi ,unul are mult mai mult lapte decat celalalt.Nu reusesc sa-mi dau seama de ce. Buricutul ne-a cazut! Arata tare odios! M-a plans Ana din cauza buricului ca am zis ca moare."de ce nu are buricul ca mine mami"? Apuca-te Laura si explica-i cum e cu cordonul ,cu alimentarea lui bebe.Cert este ca a mers! A doua zi nu m-a mai plans! Felicit si eu toate mamicile care au nascut deja.Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei.Fug in pat ca de......nopatea bananai prin casa in loc sa dorm. As pune poze cu el dar nu stiu cum sa fac! Poate ma invatati voi. Pupici si nu in ultimul rand "La Multi Ani! sarbatoritelor acestei luni! INGERASUL MEU DRAG |
36+Mihnea Costin
Dana15 spune:
A nascut Ramona! a nascut Ramona!!
Ce emotionant!! revin imediat!!
Dana 38s mamica mandra de
final countdown... 6
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
iuliapapusa spune:
Felicitari Ramona!!!Sa ai un bebelut papacios necolicios si neconstipat
Iar tie recuperare grabnica si mult titi
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze burtika
Dana15 spune:
FELCITARI RAMONA(RAMSAN)
BUN VENIT PE LUME TUDOR!!!
Sa fii sanatos, voios, sa le umpli sufletul de bucurie parintilor!
final countdown... 6
Thank God I'm a woman!
suede spune:
FELICITARI RAMONA!
citat din mesajul lui Dana15 A nascut Ramona! a nascut Ramona!! Ce emotionant!! revin imediat!! Dana 38s mamica mandra de final countdown... 6 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
36+Mihnea Costin
Dana15 spune:
deci..oare am sa pot sa va transmit putin din fericirea, linistea si optimismul ce mi-a fost dat sa le aud de la Ramona?!
sunt euforica si va rog sa ma intelegeti..
Puiutul Tudorel s-a nascut astazi la ora 14 fara ceva (si la 15 vorbea la telefon cu mine)..aprox 4000 grame, epiziotomie, fara alte rupturi, fara epidurala
pe scurt..au incercat sa-i faca inducerea, parca in 24.09 au inceput, de atunci ea fiind in spital..nu a mers, contractiile probabil nu au fost eficiente, colul nu s-a dilatat mai mult de 4 cm; sambata a avut invoire de la medic sa mearga cateva ore la o nunta..nici dupa cateva ore de dantuiala nu s-a induplecat flacaul sa iasa afara...astazi la pranz au decis sa-i rupa membranele..si tzust!! afara cu puiutul! rapid si eficient!!! (in 2 ore..cred si eu!!!)
ne-a multumit pentru sustinere, ne imbratisaza, ne iubeste..si este tare, tare fericita!!!
Ne-a urat tuturor o nastere ca a ei!! (Sa dea Dumnezeu!!)
wow...azi m-as duce sa nasc!!
final countdown... 6
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Am vazut si eu pozele cu Razvanel cel frumos..iti vine sa-l mananci, nu alta! sa-l pupacesti toata ziua! si tu mami, arati tare bine..mandra si fericita!
Sa va traiasca Meli!!!
final countdown... 6
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa Uffff fetele iar am niste dileme. 1 Acum o ora m-am trezit cu chilotul plin de sange curat.Imi trecuse aproape de tot scurgerea dor cate ceva galbui cat sa faca fata un protejsleep.De la ce poate fi?Burta nu ma doare. 2 De azi de dimineata o schimb pe luta la o ora.O gasesc mereu uda cum naiba poate trece prin pampers?Eu zic ca il pun bine ca pana acum nu am avut probleme? 3La cat timp sa ma mulg si eu ca de obicei ma mulg can simt ca e pieptu mai tare altfel imi iese f putin.Ce idee aveti? 4Lu luta ii cam curg ochisorii sau are udrori.cu ce sa o spal si eu?Ceai de musetel e bun? 5 I-au aparut niste pete rosii pe ea(nu bubite) cam pe tot corpul de la ce ar putea fi?Hainele i le spal la mana.Acum am respalat toate hainele si i le-am clatit in 4 ape apoi i le calc.Daca nu e de la asta de la ce poate fi? 6 un copil de 2 sapt si 1 zi cam cat sta treaz?Azi mi-a stat treaza zam 2h 30 m.Nu ma deranjeaza din contra imi place dar nu e cam mult?este ok? Poate ma ajuta si pe mine o mamica mai experimentata.Va. Ma duc sa reverific daca este iar uda.Offff si am epuizat toate rezerva de haine ca restul sunt intinse pe culme.Ce sa ma fac? |
Iulia nu stiu sa dau un raspuns sigur la majoritatea intrebarilor tale, dar poate o mamica cu experienta ne va lamuri..
ma gandesc ca acea scurgere cu sange nu poate fi menstruatie?! ar fi prea repede..zic si eu; nu poti sa-ti suni medicul pana una alta?
ceva se intampla cu pampersul ala..ia vezi mai bine..daca pana acum nu a curs nimic, poate ca nu l-ai pus cum trebuie..ti-o fi scapat ceva;
si cred ca ochisorii ii poti sterge cu o compresa curata imbibata in ceai de musetel rece..sigur nu face rau! sau, eventual, incearca cu ser fiziologic..gasesti la farmacie!
final countdown... 6
Thank God I'm a woman!
techila spune:
buna ziua buna ziua,
de muuuult timp nu am mai venit pe la voi....si asa imi e de dor...
in primul rand felicitari alex si ramona, sa traiasca bebeii si sa fie sanatosi!!!
acum am apucat si eu sa intru nitel, dar sigur ies repede ca mi-a sarit siguranta si nu am deloc curent, stau pe baterie si e pe moarte si aia...am apucat sa citesc si eu capitolul asta
va imbratisez cu mare drag pe toate si va pup mult mult
noi suntem bine, am fost la controlul de o luna pe 25 (si multumesc mult de tot fetelor care ne-au felicitat de o luna, saru' mana), am pus fiecare cate un kilogram si suntem galben de grasi si sanatosi. avem falci (deci ne transformam in rechini).
acum unul din pui, stefan, zbiara, nu stiu de ce, pana acum 5 minute a zbierat fra-su, care s-a culcat si a preluat stafeta stefan. sper sa se calmeze ca sa trag si eu un pui de somn.
ma duc sa calmez puiul.
va mai pup o data
Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia
monica_dicut spune:
FELICITARI RAMO!!!!!!!!!!
Sa va traiasca, sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Iulia, tocmai ce spuneam intr-un post, mie mi-a venit ciclu la o luna de la nastere. La fel ca si tine am patit si eu. Se oprise sangerarea, era mai mult secretie si brusc sange dar cu dureri de burta.
Bubite rosii sunt doar rosii sau au ceva galben in mijloc. Atomix al meu asa a avut in primele 3 saptamani. Apareau si dispareau f repede. Din spital mi-au zis ca se numeste eriterm epidermic sau asa ceva.
CU schimbatul la o ora vezi sa nu ii fie pampersii mici deja. Al meu sta cu el... hat nshpe mii de ore. EL nu plange nici daca e cacacit. Doar azi noapte i-am gasit bluzita uda. Dar ma indoiesc sa fie pampersii mici ca pitiutza ta e mai micuta decat al meu si eu inca folosesc nr 1 . SAu sa nu cumva sa ii fie si mari, e posibil si asa.
Cu statul treaza al meu sta neplangacios maxim juma de ora apoi urla dintr-un motiv. Treaz sta muuuulte ore. Mai adoarme la san, mai urla, iar adoarme si tot asa.
MEly super mami, super baieti. Sa-ti traiasca
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte