Burtici fericite de septembrie-octombrie (210)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Deci, cum stam cu incalzirea Maria?!!
eu am facut-o deja..plus, pus in miscare spatele, fundul, peptul si tricepsul..faine exercitiile! dar , squats-urile alea ma termina! tii, ce doare interiorul coapsei cand le fac! dar nu ma fortez prea tare..eventual mai fac o tura pe seara si intre timp ma pun in pozitia fluturas
m-am amuzat cand ai spus ca parca este plecat de acasa pustiul vostru..dar sper ca-i bine!! a inceput sa dea semne de trezire? o fi mai lenes acum de dimineata..nici a mea nu-i prea activa..m-a salutat scurt si de cand m-am apucat de "topaiala" sta cuminte

Faza cu taratea trebuie sa nu o uit..ati mai spus voi pe aici! banuiesc ca pot folosi orice tarate ..acum am masinuta de cusut, pot face saculetii!

La multe lunite pentru Ebru!!! sa fie sanatoasa, necolicoasa si sa creasca mare, mare!

Ce te-a suparat Ellenuta? sau cine? sa sarim cu biciul

Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 5

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Va povesteam zilele trecute ca am 2 puiuti de mata superbi de care imi este tare dor ca i-am dus la tara.De fapt am luat mamica acasa doar ca sa fiu langa ea la momentul potrivit.E birtmaneza si e cam sclifosita.A mai fatat o data acum 5 ani si atunci se tot tinea dupa mine si nu intelegeam de ce.Vroia sa stau cu ea. Cum n-am inteles ce se intampla am ajuns cu ea la dr dupa vreo 4 zile cand am descoperit ca nu mananca si se simte rau.Atunci mi-a zis dr ca trebuia sa stau cu ea ca ar fi fatat i-a facut vreo 3 injectii de dilatare si dupa o zi de chinuri a fatat 5 pisoi din care doar unul mai era viu. Daca vedeati ce fata facea cand vedea ca nu misca un puiut... Ti se rupea sufletul. Acum stiam ca se apropie momentul si nu mai vroiam sa se repete tragedia asa ca am supraveghat-o atent.Dupa 4 zile a fatat.Binenteles asistata de mine.Nu vroia decat s-o mangai pe burtica. Pt mine a fost obositor ca daca imi toarce de doua ori adorm instantaneu si-si gasise loc jos in sifonier iar eu cu burta mea nu puteam ajunge la ea. Am convins-o sa stea cu mine in pat ca doar acolo pot sta eu si pana la urma a mers treaba.Am simtit chiar si contractiile.Au iesti doi pui frumosi de care nu s-a dezlipit timp de 2 sapt nici macar sa manance si sa bea apa(dk ii duceam acolo manca tot,era rupta) iesea la 2 zile afara pt nevoi.Pur si simplu ii tinea in brate si se rasfata cu ei.Acum au deja 3 sapt si ea a iceput sa iasa afara, iar puiutii nu sunt deloc plangaciosi.
Oare nu asa se intampla si la noi,nu-i putem iubiti in voie si pe urma cand nu vor mai avea atata nevoie sa ne simta se vor multumi cu patutul lor?! Aseara m-a sunat tata sa-mi spuna ca mata mea draga a luat carnita in gura si le-a dus puilor sa o miroasa(inca-s prea mici ca sa manance). Ce mamica devotata!

Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
AMR 10 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!

Din ce am vazut la prima pagina Ramona nu a nascut inca ... ma duc sa recuperez si revin

Laura 36+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

A, Nela, ca tot te-ai referit la ce am citit despre somn, am mai citit si sa-i punem eventual un tricou purtat de-al nostru, ca poate se trezeste si nu deschide tare ochisorii, dar sa simta mirosul mamei si se linisteste.

Raluca, multumim tare mult. O sa incerc si eu sfatul cu tricoul sau o haina de a mea purtata, mi se pare super logic si ok sfatul asta.
In alt ordine de idei, tu ai vreo preferinta cu data in care il nasti pe bebe? Ca am inteles ca il vrei balanta, dar ceva data, ai vreo preferinta?

Maria am inteles ca ar vrea cat mai repede, nu a fost sa fie de ziua mamei, dar e acolo, in grafic. Dana pe 6 (am notat si tinem pumnii).

Ellenuta, multumim, ca zau daca mai am inspiratie cu gatitul. Bine, acuma cautam sa facem ceva repede si usor, intre reprizele de supt ale Anei.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå dimineata!

Felicitari Ramsan!!Bine ai venit bebe Tudorel!!Så fii sånåtos påpåcios si necolicios

www.expressen.tv/noje/1.1721036/succe-for-babyns-beyoncedans" target="_blank">Aici aveti un filmulet super amuzant care mi-a facut ziua...

Revin..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

In primul rand FELICITARI ALEX,sa fie sanatoasa bb si sa-ti aduca numai bucurii!!!
Si pt fetele care urmeaza sa nasca ,sa va tineti cat mai repede puiutzii in brate,este cel mai frumos si emotionant moment pe care il puteti trai in aceasta viata!

Nu mai apuc sa va citesc decat f rar(acum am abandonat copilul in pat ca tocmai a papat si dormiteaza ),calculatorul sta deschis mai mult de mobila toata ziua.
De luni am ramas singurica cu bb,maicamea a terminat concediul,si tb sa ma descurc si cu toate treburile casnice de-acum incolo.E greu dar si super super frumos
BB e cumintica,papa la 3 ore fix zi/noapte(pot sa-mi potrivesc ceasul dupa ea),plange numai de foame sau cand o imbrac/dezbrac.Ne facem timp pt plimbarica zilnic 2 ore,si ne place mult la baitza,ca nu zicem nici pas cand suntem in apa.
Ce nu-mi place este ca regurgiteza/vomita cam des,dupa fiecare masa(inainte nu facea asa),ma tem sa n-aiba vreun reflux.Si are si niste bubite pe fata si gat,ca niste cosulete,banuiesc ca este acneea sugarului.Nu i-am dat cu nimic,doar o spal cu apa plata,si sa vedem ce zice dna dr.
Vineri facem o lunita si o sa incerc sa-i scriu povestea nasterii pana atunci,asa ca un mic cadouas(sper sa am tiiimp )si vreau sa-i fac si o mica sedinta foto cu lucrusoarele pe care le-a primit,ca are o gramada si nu stiu cand le mai imbraca ca ii raman mici.

Mi-am luat sling cu inel de la baby expo,dar nu prea stiu sa pun copilul in el,sta cu piciorutele strambe si inghesuite. Mai exersam, ca vreau neaparat sa-l folosim , mi se pare f. comod si util.
Incerc sa ma ocup si de botez in paralel,ca teoretic mai e mai putin de-o luna si nu am stabilit nimic

mkunigunda,ti-am raspuns la pm,scuze de intarziere!

Am fugit,ca maraim si vrem in bratica.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

M OanaFelicitari!!!Sa ai un bebe frumos, sanatos, cuminte si necolicios.Iar tie o recuperare rapida si mult laptic.
Buna fetele.Intr-un final am putut citii si eu de unde am ramas ieri NEINTRERUPTA de luta.
ELLENUTA, LUTONIANA, NELA, MONIKA, RALU, SI RESTUL FETELOR CARE AU FOST F DRAGUTE SI MI-AU RASPUNS LA MARILE MELE DILEME VA MULTUMESC DIN SUFLET CA AVETI RABDARE SI CU CELE INCEPATOARE.sUNTETI NISTE SCUMPE.
Despre baita eu i-am facut la 2 zile dupa ce i-a cazut buricu(pe care il curat cu spirt).folosesc sampo, sapun si ulei Johnson s.Si la mine i s-a cojit pielea dar doctora m-a calmat spunandu-mi ca este foarte normal ca de la baie se curata si ii raman cojite ca o piele exfoliata.Deci nu-mi fac griji.
In rest totul este bine la noi, ma recunosc f bine in vorbele Lutonianei, Monicai, Nelei.Planset la orice dormit in brate pus "out" in patut etc.Dar ce sa-i faci trecem si peste astea

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

danutza eu am sarit un pik pe minge...incerc sa termin dvdul lui cherry...si mai am jumate. apoi scot si eu haterele de sub pat. mama, de cand nu am mai factu nici un exercitiu. ...de prin iunie ... s-a dus toata munca mea de un an pe apa sambetei.

sunt genul de exercitii pe care eu le-am facut pana cand mi s-a deschis colul. i will let you know.

Nela u eram setata pe Septembrie. Mi-ar fi placut mie mai mult...dar pana la urma el alege cand o vrea.

Mi-a placut visul Danei..poate chiar vine bblina pe 6...asa ca sa nu mai zica lumea ca numai baietii sunt lenesi.

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 1-2 ZILE PANA VINE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

moni, kinga, danutza ... so-acra .. do i need to say more ... offff ..

e absurda, ilogica si a luat-o pe aratura ..

raluk dupa ce se culca eva, poate intru eu sa fac modificari pe prima pagina .. asta daca nu le faci tu sau nu le-ai facut intre timp .. pupici.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Mango mami dar tu nu mai ai de gand så mai nasti??Imi imaginez ca e greu acum e spre sfarsit ..eu nu stiu cum e dar se va termina in curand si vor incepe altele...dar e minunat..

Bruculica al meu ori doarme de rupe patul ori plange de rupe tricoul pe mine..Cam asta e..Plange dupå fiecare maså nu stiu de ce...Papå tzitzi si bibe si e linistit dar dupå 5 10 minute plange..Moasa mi-a zis så nu ii mai dau lapte daca a påpat de ex el papå tzizti habar nua m cat isi ia si apoi 120 ml de lapte il suge rapid.. si apoi plange nu stiu ce så mai zic..eu as tinde så cred ca inca ii mai e foame dar moasa zice ca nu ca daca ii mai dau eprea mult pt el si il doare stomacelu apoi si tot plange..A luat ca m mult in 10 zile..a luat 500 gr si moasa a sårit ca så nu ii mai dau asa mult dar totusi daca plange de foame ce så fac så ma uit la el??

El are 2 runde de dormit de 5 -6 ore o data la amiaza si o data noaptea si e si normal ca dupå o partida de somn prelungit så vrea mai multå papa dar vom vedea acum cum sta treaba..

Aseara mi-a adormit pe la 22 si s-a trezit la 3 30 si de atunci a dormit pe reprize..ba plans ba somn pana nu s-a mai oprit din plans si a trecut sotu la tura 2 ca eu nu mai puteam..si la fel somn juma de ora trezit apoi plans pana pe la 9 30 cand a adormit tun..

Bruce cand adoarme tun påi doarme oriunde pot så il foiesc cum vreau nu se trezeste..De ex duminica am fost in vizitå la niste prieteni care au si ei o fetita mica de 3 såpt..A adormit inainte så plecam..L-am imbracat dormind l-am pus in scaunul de masina dormind..am ajuns acolo..l-am pus in patut cu fetitza dormind (si ea dormea-- voi pune poze cu 2 bebei care boscheteaza)..noi am mancata m stat de vb fetitza s-a trezit de vreo 2 ori si a papat cu plansete si alte alea el nimik..am plecat dupå 2 ore juma el dormea nu avea treaba nici cand am ajuns acaså nu s-a trezit decat dupå vreo ora..

Dar in schimb cand are perioade de veghe rar sta linistit..dacå nu e in brate..cam asta e treaba..

Am vazut poze cu frumoasele Ebru si Ana struza..Så va tråiasca si så fie sånåtoase ca tare frumusele sunt..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput