Burtici fericite de septembrie-octombrie (210)
Raspunsuri - Pagina 20
moni_iulia spune:
Ellenuta, e suficient.Dar nu merita osteneala.
Iulika29,Bruculica are personalitate puternica si incearca sa va explice ca nu face decat ce vrea el.
Iulia
38+ cu
"Tudorita Mihaita"
Romania
- The land of choice
AMR 10 ZILE
suede spune:
N-aveti pentru ce..de-aia suntem aici,sa ne ajutam si sa avem cei mai frumosi si sanatosi bebei![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
suede draga, multumim de sfaturi. Pai daca asa au zis cursurile de bebei, asa tre sa fie. ![]() Eu nu i-am facut baie Anei zilnic si nici nu intentionez sa ii fac pana nu mai creste un pic si pune carnita pe ea. Este micuta si nu am vrut sa risc nici cu buricul, nici cu vreo raceala. Drept urmare eu i-am curatat buricul cu apa fiarta si racita. A cazut singur si se vindeca frumos. Nu zic ca nu tre sa se face baie bebeilor, doamne fereste, dar sunt cazuri si cazuri. Atata timp cat zona buricului ramane uscata si se vindeca bine, cred ca e ok. Cu uleiul dupa baita, iarasi o sa vad cum vom proceda. Pielea bblui este foarte sensibila si nu as vrea sa ii stric PHul cu ulei sau crema. Regret acum ca am folosit acel Johnson de baie, cred ca de la el i-au aparut cojitele pe maini si pe picioare, dar nu e bai cu ele, ca or sa treaca. Dar poate ca o sa testam totusi masajul dupa baita, sa vedem cum reactioneaza. Multumim inca o data de sfaturi. ![]() Nela, mamica Anei |
36+
Mihnea Costin
suede spune:
Merci frumos!
Acum am ajuns..ma doare si capul cat sange mi-au luat:din mana,din lobul urechii si din deget.Cica daca fac cezariana,asa se determina viteza sangelui si gradul de coagulare...
Bine ca am scapat pe ziua de azi!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 wow Raluk!! sunt super faine chestiile de pe youtube! mai ales acelea cu Dr Cathy! fac patul imediat, scot mingea si pe cai!! ![]() Suede multa bafta la analize! se spunea aici despre uleiul de masline, cu gandul ca este cel mai natural..fata de alte marci care au, este drept, miros placut dar si alte chimicale in ele; eu sunt fan ulei de masline!! l-am folosit pentru mine in cea mai mare parte a sarcinii si am fost tare multumita! si cu mirosul m-am obisnuit..barbatul la fel! ![]() camy neatza!!! X_ggg ufff..un pic de stres cu vaccinul acesta..este destul e aiurea faza cu mersul sotului in ungaria, dar bb va fi cuminte si-l va astepta pe tati; Dana 38s mamica mandra de ![]() final countdown... 6 ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
36+
Mihnea Costin
suede spune:
Intr-adevar,puteti incerca impotriva iritatiilor cu saculetul de tarate in apa sau cu infuzie facuta din tarate care se pune in apa de baita..tot la curs am invatat![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl pentru o piele hidrata a bebelusului eu as incerca si saculetul cu tarate. nu are ce sa-i faca rau, din moment ce taratele au B-uri din cate stiu eu. Am uitat sa intreb de mama cum e cu neutralizarea uleiului...azi o sun si aflu. dar intr-adevar pentru un bb atat de mik nu cred ca are rost folosirea sampoanelor si cremelor care au toate conservanti. uleiul de masline sau migdale suna mult mai bine. zic si eu .MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 1-2 ZILE PANA VINE BB SCUMP SI CARLIONTZ! ![]() |
36+
Mihnea Costin
suede spune:
Ma bag putin la orizontala,ca parca am obosit deja pe ziua de azi.
Ne vedem mai tarziu!
36+
Mihnea Costin
Iulika29 spune:
Iuliapapusa am vazut ca intrebai cand ai voie så faci baie dupå nastere..Mie mi-a spus ca 6-8 såpt så nu fac baitzå..Eu am facut o baitå mica la 5 såptamani eu am avut fire din alea de se duc singure(nu stiu cand si daca s-au dus dar nu m-a deranjat ff tare cand erau)..muream de dor så fac una..maine merg la control si voi vedea la ce imi mai da verde..una..alta..![]()
dana am vazut poze cu sotu harnicutu..am ramas impresionatå..Felicitari pt un asa sot..
Mary ce gogoloi frumos si botezat ai tu acolo
..ce cuminte a fost..si ce frumosi sunteti voi toti impreuna
..
Andrecluj hai ca vor trece såptamanile una doua..vei fi experta la bebei cat ai så citesti pe aici..nu vei avea nedumeriri

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)
diamar78 spune:
Am reusit si eu sa va prind din urma dar vad ca tocmai a inceput sa planga micutul.
Cand aveam de gand sa ies si eu cu el afara vad ca s-a stricat vremea. Mie o sa-mi fie frica sa-l scot afara cand e frig sa nu raceasca cumva. vad ca bate si vantul si stiam ca nu e bine sa-i scoatem afara cand bate vantul dar de acum inainte tot o sa bata vantul.
Dana, intradevar ce sa-ti mai doresti de la un sot. Dar el cum de stie sa coase la masina? Arata tare bine lenjeria cu vernilul ala.
Iuliapapusa, eu stiam ca ceaiul de musetel nu e bun pt comprese la ochi. O stiu de la o dr medic oftalmolog in Bucuresti care apare pe la TV si repeta ca ceaiul de musetel nu e bun pt ochi.Sterge ochisorii cu ser fiziologic cu o compresa sterila.
Loradin, felicitari si sa ai un bebe sanatos si linistit.
Mary, l-am vazut si eu pe micutul crestin si pe big brother. Sa cresca mari si sanatosi.
Camy, sanatate multa iti doresc.
Lutoniana, ei au pierdut din greutate in spital si la 2 saptamani ar trebui sa recupereze gramele pierdute. Din cate vad eu David a recuperat si a mai pus si ceva in plus. De acum inainte ar trebui sa puna 200 g pe saptamana, 750-800 g/luna.
Eu acum nu ma mai stresez cu cantarul pt ca m-am stresat destul cu proba suptului la primul copil. Daca tot vreti sa-i cantariti cica se cantaresc saptamanal in ziua cand s-au nascut. Ai mei amandoi copii sau nascut vinerea.
Vad ca Maria si Dana asteapta nasterea din clipa in clipa. Asa este nici nu stiti cand vine momentul, eu seara eram bine mersi si dimineata m-au apucat contractiile din 5 in 5 minute. Nasteri usoare va doresc!
Si era sa uit sa o felicit pe Ramonica. Ma gandeam ca se chinuie si ea prin spital dar uite ca a nascut repede din momnetul cand i-au rupt membranele. Felicitari si sa fie bebele sanatos si cumintel!
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
iuliapapusa spune:
Offf iulika 6-8 saptamani?

O sa mor de dor de o baie adevarata pana atunci
.Dar ce sa fac, am de ales?Se pare ca nu

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
raluk16 spune:
suede deja au zis fetele ca nu e indicata pudra de baneocin. In primul rand, pentru ca e pudra, si s-a descoperit ca toate pudrele astea de bebe sunt periculoase de inhalat. Si in al doilea rand (cel mai important pentru mine) pentru ca este totusi un antibiotic si nu are nici un rost, din moment ce se vindeca singur si nu are supuratii sa-i dam din prima zi antibiotic.
Alcool alb eu nu am gasit si as vrea. Pentru ca pe spirtul sanitar am vazut ca contine si salicilat de etil/metil. Si citisem in vara asta ca e interzis salicilatul la bebei si gravidute, cautasem din greseala pentru altceva. Nu-mi ziceti si mie daca ati gasit la farmacii obisnuite sau ati luat alcool de cereale ![]()
Dana ma bucur ca iti plac filmuletele 
Da, Maria uitasem de tarate! 
Elle prima data cand ne-ai zis ca ai ceva problemute, ai zis ca te vei enerva mai tare daca ne spui. Sigur nu te putem ajuta cu o vorba buna? Ce-i cu depresia?
Ma simt prost ce harnicuta esti cu listuta
ca eu daca nu specifica lumea ca e pentru lista, nu imi salvezi intr-un notepad pentru cand ma bag pe userul comun.
Kinga succes maine! Deci aflam daca joi sau vineri! Elle tu ziceai ca sambata sau duminica, nu?
La multe lunite si la multi ani, Ebru!

Moni_iulia deci tu ai experienta de moasa!
Nela nici o preferinta
. Am eu fixuri in general, imi plac unele cifre mai mult decat altele (nu prea imi plac numerele prime
) dar simt ca orice data de nastere va avea puiul, voi iubi acel numar...
Alecsxa ce ma bucur ca totul e perfect acolo cu printesa! 
Elle o sa o pun pe Ramo ca zic fetele ca nu a aparut, daca nu o pui tu intre timp. Sa vedem cand ajung la zi cu cititul si dau pe prima pagina.
Am ajuns
deci intru la facut capitol si tot raman sa fac modificari.
37+
Alex - cumparaturi bebe
septoct2009 spune:
Poftiti la capitol nou: 211
Raman logata sa recitesc capitolul asta sa vad ce modificari trebuie facute la lista.
raluk16.