Burtici fericite de septembrie-octombrie (210)
Raspunsuri - Pagina 18
Dana15 spune:
wow Raluk!! sunt super faine chestiile de pe youtube! mai ales acelea cu Dr Cathy! fac patul imediat, scot mingea si pe cai!!
Suede multa bafta la analize!
se spunea aici despre uleiul de masline, cu gandul ca este cel mai natural..fata de alte marci care au, este drept, miros placut dar si alte chimicale in ele; eu sunt fan ulei de masline!! l-am folosit pentru mine in cea mai mare parte a sarcinii si am fost tare multumita! si cu mirosul m-am obisnuit..barbatul la fel!
camy neatza!!!
X_ggg ufff..un pic de stres cu vaccinul acesta..este destul e aiurea faza cu mersul sotului in ungaria, dar bb va fi cuminte si-l va astepta pe tati;
Dana 38s mamica mandra de 
final countdown... 6 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Lullaby_2009 spune:
Buna dimineata!
Oana bine ai venit acasa! 
Selen sa-ti traiasca Ebru! La multi ani! Ce fata mare ai. ![]()
37+ cu 
raluk16 spune:
Neatza!
anomis multumesc mult de informatii
(Iupiii este magazin si in Cluj, o sa ii rog pe socri sa-mi cumpere
).
Cu Botezul vezi ca e diferit peste tot. Intreaba chiar la Biserica ta.
Vezi ca si cartile astea gen spock si mai stiu eu ce (deci oameni normali, nu fixati pe bio ca mine
) spun ca uleiurile din comert pentru bebe le usuca pielea in timp, din cauza uleiurilor minerale pe care le contin. Si ei spun ca din aceeasi gama, chiar daca sunt game cu chimicale, nu bio, e mult mai ok crema pentru copii, decat uleiul. Eu cred ca voi face cum spun moasele din Anglia
, pana la 2 luni nu cred ca are nevoie bebe de sampoane si sapunuri. Vom pune doar in apa ceai de musetel. Daca ii va fi pielea uscata, voi folosi ulei de masline sau de migdale. Mami mi-o zis ca sunt totusi copilasi la care li se unge foarte tare parul, asa ca daca va fi cazul, voi folosi un sampon bio.
Nela ma bucur ca sunteti bine 
Fetelor, si eu stiu ca e prea devreme sa se considere rasfat tinutul in brate, chiar si toata ziua. El e inca speriat de lumea din afara si in brate la mami se simte cel mai in siguranta, nu e vorba de rasfat sau santaj.
A, Nela, ca tot te-ai referit la ce am citit despre somn, am mai citit si sa-i punem eventual un tricou purtat de-al nostru, ca poate se trezeste si nu deschide tare ochisorii, dar sa simta mirosul mamei si se linisteste. ![]()
Camy sper sa treaca repede durerile de cap si varsaturile 
anomis vezi ca sunt pe contul comun de la Adi grafice de crestere pentru baietei, foarte frumoase!!! Acolo in jurnal de bord parca.
Trebuie sa fug, fetelor, si nu v-am ajuns din urma 
37+
Alex - cumparaturi bebe
MangaGirl spune:
buna dimineataza,
da, da 2 in 1 si aici...si nici un semn ca vrea altfel. ba mai mult putoarea era lemn azi dimineatza. de obicei se misca, imi da trezirea...azi dimineataza...pauza...parca era plecat de acasa. mai stau asa...daca nu face vreun kung fu in 2 ore, ii dau bice pan' la moasa. s-a miscat el finutz acum 5 minute, dar parca nu e de ajuns.
ieri am smotruit degeaba...mi-am rupt spatele si am dormit cam intepenita si cu multe rotiri la 180 de grade...dar nimik altceva. ce bun era emoticonul ala de smuls parul de pe yahoo acum. aghhhh
ce mi-a placut azi dim a fost discutia intensa intre cele 3 mamici...sincer m-a facut sa ma gandesc ca ar trebui sa nu ma plang si sa enjoy the silence, atata cat mai dureaaza. ![]()
. daaaaaar....m-a facut de asemenea sa-mi doresc sa am si eu ce legana, mama lui de copil lenes.
ma duc sa vad si eu treburile pe youtube ale ralukai si sa-i dam bice. azi mai am de frecat aragazul si amatat. sa vad dupa aia ce mai gasesc.
MangaGirl
39+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 1-2 ZILE PANA VINE BB SCUMP SI CARLIONTZ! 
MangaGirl spune:
pentru o piele hidrata a bebelusului eu as incerca si saculetul cu tarate. nu are ce sa-i faca rau, din moment ce taratele au B-uri din cate stiu eu. Am uitat sa intreb de mama cum e cu neutralizarea uleiului...azi o sun si aflu. dar intr-adevar pentru un bb atat de mik nu cred ca are rost folosirea sampoanelor si cremelor care au toate conservanti. uleiul de masline sau migdale suna mult mai bine. zic si eu
.
MangaGirl
39+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 1-2 ZILE PANA VINE BB SCUMP SI CARLIONTZ! 
moni_iulia spune:
Buna dimineata!
Ebru Fatima la multe lunite si multi ani in care sa-i faci viata superba lui mami Selen!

Cum ati dormit?
M Oana, bun venit acasa!
Raluk, si eu am ajuns sa-mi scriu pe biletel de ce merg la medicul de familie
. referitor la
, cumnata mea a fost la control inainte cu o zi de termen (fara niciun semn de nastere- s-a dus cu tramvaiul
) si i-a spus sa ia ulei de ricin(parca 2 linguri)-asta in loc de laxativ cred, si sa faca
ca precis naste a doua zi.Intradevar a nascut, dar cu dureri de la 3 dimineata pana la 11 seara(20 ore
). Totusi s-a intamplat ca o prietena sa faca
la 8 luni si pana dimineata a avut ceva dureri gen deranjat la stomac iar la 10 nascuse deja o prichindeata de 1.8 kg iar la o ora urca scarile fara probleme, dar si-a chinuit pe urma destul sufletul in spital asteptand sa i-a puiul in greutate
. Parca e mai buna durerea fizica.
Bunica mea folosea saculeti cu sare incalzita pt diverse dureri. Oare nu se pot inlocui samburii de cirese cu sare?!
Iulia
38+ cu
"Tudorita Mihaita"
Romania
- The land of choice
AMR 10 ZILE
uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl pentru o piele hidrata a bebelusului eu as incerca si saculetul cu tarate. nu are ce sa-i faca rau, din moment ce taratele au B-uri din cate stiu eu. Am uitat sa intreb de mama cum e cu neutralizarea uleiului...azi o sun si aflu. dar intr-adevar pentru un bb atat de mik nu cred ca are rost folosirea sampoanelor si cremelor care au toate conservanti. uleiul de masline sau migdale suna mult mai bine. zic si eu .MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 1-2 ZILE PANA VINE BB SCUMP SI CARLIONTZ! ![]() |
Bee, eu am visat azi noapte ca ai nascut, so...cine stie!!!

38+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
Ellenuta spune:

incepusem sa scriu un mesaj si am apasat aiurea pe niste taste .. a disparut si mor de ciuda!
neata acum
missed me?
eu sunt in butoiul depresiei .. nu am sanse sa ies prea curand din el .. 
mary ce frumos si cuminte a fost razvi la botez! e tare dulce juniorul vostru! ai doi copilasi de nota 20!
nela nu am mai facut bunatati .. azi-maine insa trebuie sa gatesc si iti dau de veste daca fac ceva bunut ..
iuliapapu 1. poate fi CM. 2. poate ii trebuie pampi nr mai mare sau poate nu a fost pus bine. 3. cu cat mai des te mulgi cu atat stimulezi si productia. dar, ca sa nu stai numai cu pompa la san, cred ca la 3-4 h e ok. 4. ser fiziologic pe comprese sterile, stergi ochiul de la coada spre nasuc. 5. nu stiu ce sa spun, poate o alergie la ceva .. 6. si eva avea zile din astea cu stari de veghe mai lungute desi era mica .. dar apoi rupea patul.
BINE AI VENIT PE LUME TUDOR!
Felicitari Ramo! Refacere rapida si mult laptic!
selenica superba brunetica ta! a cazut lata dupa tzitzi ..
raluk am trecut eu din capitolul trecut ce era ptr listuta.
cris eu i-am facut evei baita in cadita din prima zi cand am ajuns acasa .. numai ca, pana i-a cazut buricul, ii fierbeam apa ptr baie. dupa baie, tamponam bine bine la buric sa sterg apa, puneam baneocin pudra si betadina si gata .. si la spital, le fac in chiuveta si apa tot ajunge la buric ..
kinga ce faci? cum a ramas pana la urma cu ceza? ai mai fost la eco? mie dr meu mi-a facut eco la elias, la ecograful ala de pe hol de la gineco .. a vazut lichidul, placenta .. tot. eu zic ca e ok.
M_Oana bine ati venit acasica!
dana si eu la eva am visat prin sapt 12-13 ca e fata (desi vroiam baiat cu tot sufletul). sarcina asta am visat ca e baiat dar uite ca ecograful m-a contrazis .. 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
mkunigunda spune:
Mary ce frumusel e Razvanel! Si frati-su e un scump si el cum se ascunde dupa perdea. Ai acolo doua comori, sa va bucure viata in fiecare zi!
Luto si Iulia eu stiu ca ceaiul de musetel e bun la toate IN AFARA compreselor pe ochisori, eu zic sa folositi mai bine ser fiziologic si intrebati medicul.
Selen ce fain doarme Ebru, zici ca n-a mai dormit de un secol.
Ce magazin e DM -ul? Eu nu am mai fost la Real, de asta intreb si as vrea sa-mi cumpar si eu saculet din acela.
Oana ma bucur sa aud vesti de la voi si ca sunteti bine si ca sunteti fericiti! Asteptam mai multe detalii.
Ce frumos povestiti voi acolo de bebeii vostri! Desi mi se pare atat de simplu acum, parca vad ca atunci cand va fi sa reactionez si eu la plansul strumfului nu voi sti ce sa fac
Ellenuta de ce esti mami trista? Ti-a mai trecut raceala?
Eu nu am mai fost la eco ptr ca bb misca bine, si azi il supraveghez cu atentie, maine dimineata oricum trebuie sa ma duc la spital si o sa o rog pe doc sa-mi faca si un eco acolo la camera de garda. Maine aflu cand o sa nasc
abia astept.
_
39+ cu dragostea noastra
Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
moni_iulia spune:
camy_pus, sanatate multa! Nu incerci sa ridici tensiunea cu nimic?
,
, ceva sarat?
Maria, iti impartasesc si eu sentimentele:
| Citat: |
| ce mi-a placut azi dim a fost discutia intensa intre cele 3 mamici...sincer m-a facut sa ma gandesc ca ar trebui sa nu ma plang si sa enjoy the silence, atata cat mai dureaaza. . daaaaaar....m-a facut de asemenea sa-mi doresc sa am si eu ce legana, mama lui de copil lenes. |
Ellenuta, cine e rau si te supara?
Iulia
38+ cu
"Tudorita Mihaita"Romania
AMR 10 ZILE