Moldovence aspirante sau gravidute(16)
Raspunsuri - Pagina 8
bitza20 spune:
buna dimineata fetelor,
nichi sa fie cu II liniute
delphinas, pune testul langa periuta de dinti si dimineata cand mergi la baiei dai cu nasu de el
pysypisi, deabia astept sa te intorci sa ne spui parerile tale despre clinica asta. Mult succes
dienutzahy, bune ai venit printre noi si felicitari pt bebic, cred ca esti foarte fericita
vanessa, pogonici
bitza20 spune:
Delphinas, cum trebuie sa procedez ca sa-mi fac si eu o HSG, imi trebuie trimitere de la medic? Tu unde ai fost sa-ti fac?
Delphinas spune:
buna dimineata dragelor.
va poftesc la sau la ceai, dupa preferinta.
nichi sa fie de bine.
bitza tot degeaba...ca nu il vad...vad orice numai testu nu. si cand ma gandesc ca pana acum din pat eram exact la test si luna asta tare zabauca am mai fost. pt hsg, eu am fost la o chestie de rutina la dr ginecolog si i-am zis ca vreau sa fac hsg. ea mi-a dat trimiterea dar am zis, nu a contat deloc ca tot ea mi-a facut. tu ai putea cere o trimitere de la dr de familie. eu am relatie faina cu dr mea gineco si cred ca de asta nu a mai contat trimiterea. si bani mi-a luat doar jumate
o zi buna sa aveti
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
nichi spune:
Mersi mult fetelor ,va pup
Inca nu fac nici un test ,mi-e frica rau, dr. mi-a zis sa-l fac daca imi intarzie ,deci mai am de asteptat un pic.
Oricum va multumesc din inima, foarte mult conteaza pentru mine sprijinul vostru .
O zi buna fetelor si succes celor care merg maine la dr.
vanessa80 spune:
Buna dimineata dragelor. Vin si eu la .
IRIS nu ai de ce sa iti faci probleme, ovarele polichistice se rezolva, rana mica se va vindeca, iar pt femeile care au usor uter retrovers sunt pozitii care favorizeaza trecerea .
NICHI e bine daca poti sa mai ai rabdare putin.
CarmenAlbu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vasilasanita Imi cer scuze ca n am citit toata povestea ta CArmen, ce fel de dureri ai tu? Si care ar fi cauza ca nu ramai insarcinata? Sau inca nu o stii. Si mie mi a spus ca am uter retovers. Nu stiu daca asta i cauza ca nu am ramas pana acum. MI a spus sa folosesc perni, ca asa voi ramane. Am inteles ca in zona ovarelor doare si de la intestine (sper sa nu zic vreo prostie). Pupici la toate fetele! |
Buna dimineata fetelor, si mult succes celor care asteapta minunea azi-maine!
Eu nu stiu de ce nu am ramas, am uter retrovers, toate analizele hormonale sunt bune, spermograma este buna, ovulez normal, am un cm de 28-30 zile, nu am in schimb albus de ou, si cred ca nu supravietuiesc, am 2 ani de incercari, cu monitorizari echo 6 luni pentru a urmari ovulatie , 3 luni de stimulari cu closty care la mine nu functioneaza pentru ca blochiaza dezvoltarea endometrului, si vreo 10 seturi de analize hormonale, plus vreo 3-4 de analize generale! Spermograma buna, am ramas o data acum 7 ani, si medicul nu a vazut si mi-a dat un tratament de inceput din ziua 1 , cand de fapt la mine era sarcina, asa ca a trebuit sa renunt, de atunci, am luat un an AC pentru ca am suferit 2 interventii minore pe cervix,si cam asta e istoricul meu! Sper sa ciocnim sampania de anul nou in 3, si acelasi lucru va doresc si voua!
http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png
vasilasanita spune:
CArmen povestea ta seamana f mult cu a mea. Am luat si eu 3 luni de clostylbeggit, din pacate nu stiu f bine cum am rectionat ca nu am incredere totala in dr care m a monitorizat. El niciodata nu mi masura endometrul. Albus de ou vreau sa zic ca am avut inainte de a lua clostylbeggitul. Pe perioada celor 3 luni, cu pastilutele astea, nu am mai avut absolut nici o secretie. Eram uscata bine :). Poate pot sa mi zica fetele de pe aici daca e normal ceea ce mi s a intamplat. Acu o luna am avut folicul de 19 mm dar din pacate nu s a spart. Luna asta n am reusit sa mai ajung la dr, dar mi au iesit testele de ovulatie pozitive in 2 zile. Acu astept poate se intampla minunea mult asteptata. PUPICI.
Delphinas spune:
bey...ca tot va vad vorbind...si mi emi-a cam disparut "albusul" inainte aveam de dadeamal toata lumea, acum a scazut. in z12 am avut asa un pic si apoi gata. oricum luna asta e compromisa...nu tu teste asa ca nu ma pot baza pe nimic.
de luna viitoare m-am jurat ca o sa-mi iau si temperatura, ceea ce nu am facut in veci pana acum
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
vasilasanita spune:
Exista vreo explicatie la chestia asta cu albusul? Adica ar putea sa scada numarul de foliculi, ovocite.... Poate am aberat, dar habar nu am.