Moldovence aspirante sau gravidute(16)
Raspunsuri - Pagina 7
dienutzahy spune:
de fapt, uitandu-ma la varsta ta, mi-am dat seama ca eram in clase paralele.
Nu stiu cand te-am vazut ultima oara dar stiu ca am ramas uimita la cat ai slabit.
Important e sa fii sanatoasa si sa nu faci cure drastice din alea. ma rog cred ca o groaza de lume iti spune aceleasi vorbe. eu is satula de ele. deci pune mana si fa bb daca sta vrei si lasa slabitul.
io is o grasa grasa si is si insarcinata .
pysypisi spune:
Buna dragutelor
Mie mi-au amanat programarea cu o zi,deci o sa merg vineri la Biogenesis,asa ca tineti-mi pumnii
Delphinas spune:
voi aveti habar ce e cu mine de tot uit sa ma testez cu testu de fertilitate? cred ca sunt indragostita prea mult de viata
luna asta l-am tinut pe tusa
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
Delphinas spune:
faza e ca muncim, ne dam toata silinta, dar uit mereu sa ma testez dimineata.
si ma mai si doare capu groaznic acum...am asa ca o presiune
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
pogonici1977 spune:
haideti sai facem galerie lui nichi ca maine cu testul de II......si ..
hai nichiiiiiiiiiiii
.
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
Delphinas spune:
nichi...bafta maine sau cand vei face testul si indiferent de rezultat sa fii puternica
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Iris1211 spune:
Deci, am trecut si de ziua cea mare - controlul la care m-am dus si pentru prima oara am zis ca am venit ca vreau sa fac un bebe.
Concluziile m-au cam speriat in prima faza, dar apoi m-a linistit doctorita. Concluzia:
- uter usor retrovers;
- rana pe col de care stiam dar mi-a zis ca e mica-mica;
- ovare polichistice.
Mi-a dat tratament cu Duphastin, tinctura de zmeur si sa luam amandoi vitamina E.
A cerut sa isi faca si sotul meu spermograma si spermocultura si a ramas ca ne vedem cand ii aduc rezultatele sotului.
Am vorbit cu mama mea si mi-a zis ca si ea a avut uterul retrovers si ca initial doctorul i-a zis ca o sa faca copii cand o face si bunica, dar slava Domnului a facut 2.
Deocamdata, abia astept sa isi faca si sotul analizele si sa vedem ce va iesi.
Sper sa fie totul bine si la el, ca eu am inceput sa ma incurajez singura cand am vazut ca totusi nu e ceva mai grav asa cum ma asteptam.
Va pup si,daca aveti sfaturi, le primesc cu mare placere.