Moldovence aspirante sau gravidute(16)
Raspunsuri - Pagina 9
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vasilasanita Exista vreo explicatie la chestia asta cu albusul? Adica ar putea sa scada numarul de foliculi, ovocite.... Poate am aberat, dar habar nu am. |
aici si eu sunt in plop cu cunostintele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
doula spune:
citat din mesajul lui vasilasanita Exista vreo explicatie la chestia asta cu albusul? Adica ar putea sa scada numarul de foliculi, ovocite.... Poate am aberat, dar habar nu am. |
Este unul din efectele secundare ale stimularii. Pur si simplu usuca mucusul. Dar daca spui ca ai avut atunci in 2-3 luni isi revine el.
De aceea nu cred ca la tine este vorba de scadere a nr de ovocitelor.
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/feminitate-toamna-2009" target="_blank">Feminitate - toamna 2009
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
pogonici1977 spune:
eu sunt ffff obosita azi...program super incarcat
hai nichiiiiiiiiiii
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
CarmenAlbu spune:
Medicii spun ca pentru a obtine o sarcina ai nevoie de un ovul bun un spermatozoid bun si albus, pentru ca fara albus nu supravietuieste gigel si nu poate ajunge sa fecundeze!
http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png
vasilasanita spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Medicii spun ca pentru a obtine o sarcina ai nevoie de un ovul bun un spermatozoid bun si albus, pentru ca fara albus nu supravietuieste gigel si nu poate ajunge sa fecundeze! http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png |
ADica daca clomifenul usuca nu e indicat sa mai fie folosit? Presupun ca nu la toate femeile usuca.
vanessa80 spune:
Buna dimineata fetelor! Va invit la .
VASILASANITA sigur clomifenul nu usuca mucoasa la toata lumea. Eu am luat in ianuarie si nu am avut astfel de probleme, dar endometrul nu a fost grozav.
Sper la luna viitoare sa fim 3.
vanessa80 spune:
Sper ca luna viitoare sa fim 3. Inca nu mi-am baut cafeaua si de aia mai scriu aiurea.
vasilasanita spune:
citat din mesajul lui vanessa80 Buna dimineata fetelor! Va invit la . VASILASANITA sigur clomifenul nu usuca mucoasa la toata lumea. Eu am luat in ianuarie si nu am avut astfel de probleme, dar endometrul nu a fost grozav. Sper la luna viitoare sa fim 3. |
Mult succes!
vanessa80 spune:
Mult succes!
[/quote]
Multumesc si sper sa fie bine, sa raman si sa dau si voua speranta.
Delphinas spune:
Buna dimineata dragelor.
vanessa multumim de sa dea DD sa fie cum iti doresti tu.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??