Moldovence aspirante sau gravidute(16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Imi cer scuze ca n am citit toata povestea ta CArmen, ce fel de dureri ai tu? Si care ar fi cauza ca nu ramai insarcinata? Sau inca nu o stii. Si mie mi a spus ca am uter retovers. Nu stiu daca asta i cauza ca nu am ramas pana acum. MI a spus sa folosesc perni, ca asa voi ramane. Am inteles ca in zona ovarelor doare si de la intestine (sper sa nu zic vreo prostie). Pupici la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Vin si eu cu o ( sa ma mai incalzesc). Vremea asta ma dispera, imi da o stare de somnolenta. Ma doare si capul, probabil de la Dipherelin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

si la mine s-a inchis cerul a ploaie...e asa urat

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

O sa treaca si ploaia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutzahy spune:

Va salut fetelor,
sunt o moldoveanca din vaslui, gata graviduta in 6 saptamani. vin si eu la voi daca ma primiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

FELICITARI DRAGUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dienutzahy

Va salut fetelor,
sunt o moldoveanca din vaslui, gata graviduta in 6 saptamani. vin si eu la voi daca ma primiti.

felicitari...
esti bine-venita oriunde..
felicitari pt sarcina...bb sanatos si la termen. pot sa intreb la ce dr mergi??

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

DIENUTZAHY bine ai venit la noi. Felicitari si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutzahy spune:

Multumesc de primire!
Delphinas, merg la iasi la Dr Stratone Carmen, care stie ce e ala PCOS, cu care sunt diagnosticata. in vs nu prea au auzit de sindromul asta.
Nush ce sa zic de ea. pe net sunt pareri si pareri, dar asa e despre fiecare dr. Eu ma inteleg bine cu ea.
Sa stii ca eu te cunosc din Vaslui, am fost cumva la aceleasi scoli insa eu cu 2 sau 3 clase mai mare. dar te cunosc. intr-o zi am vrut sa te opresc pe strada sa te felicit pentru ca ai slabit, si sa te si intreb cum.

Mergi la inceput

dienutza...te rog...nu ma fa sa . cred ca nu m-ai vazut de mult, acum sunt precum de la niste pastile. dar imi pun eu ambitia in miscare si ma fac eu fata supla la loc.
cat despre dr....fiecare are o anumita relatie cu el, buna sau rea. depinde de multe chestii. si cred ca pe undeva tb sa existe si o compatibilitate intre pacient si dr.

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput